Probleme intrat in viteze, A 5-a si marsarier
![]() ![]() ![]() |
Probleme intrat in viteze, A 5-a si marsarier
oves |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|||
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
si la rece si la cald acelasi lucru nu intra deloc in treapta 1 ,doar ca are momente ca intra atunci cand incep sa ma opresc dar nu de tot si intra in viteza 1 fara probleme chiar din mers inainte sa ma opresc ,NU STIU EU ZIC CA AR TREBUI SCHIMBAT KIT AMBREIAJ ,CAND AM FOST LA MARE CU EA CRED CA SA STRICAT CA AM FORTAT-O PUTIN PANA LA 195 KM /H SI ATUNCI CRED CA SA CAM ARS PLACA DE PRESIUNE SI AMBREIAJUL
![]() 1 Oct 2011, 21:03: OVES ,,PEDALA ESTE MOALE SI PRINDE SUS This post has been edited by l_ussu: 1 Oct 2011, 21:03 |
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
bdvtuner |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 November 08 ![]() |
la cutia uzata treapta 1 intra doar de pe loc.la tine e problema de timonerie sigur.la axul schimbatorului la cutie are o pirghiuta cu un capat sferic .acea articulatie sferica e sustinuta de o bucsa semisferica care la tin e uzata sau poate nu mai e deloc.
Attached thumbnail(s) MR307LAGUNA2.jpg ( Size: 648.28k ) Number of downloads: 131 |
--------------------
renault
laguna1
- GL-40-VYO
1995 hachback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:04 |