Senzori+camere video pt. parcare, Ce păreri aveți,merită?
![]() ![]() ![]() |
Senzori+camere video pt. parcare, Ce păreri aveți,merită?
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
"ochiul" din mijlocul siglei nu se vede decat daca esti foarte aproape...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Eu zic ca camera sau senzori sunt buni la inceput ,ca dupa ce iti cunosti masina, nu prea ai cum sa dai in ceva facand manevre, daca noua ni greu sa dam cu spatele si avem ~3,5 metri dupa oglinda, atuncea tiristi care au ~13-15 metri dupa oglinda cum se descurca fara camere, si baga cu spatele la milimetru, numa un neexperimentat poate da in ceva
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
adi_cody |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 May 09 ![]() |
QUOTE(lary2201 @ 23 Apr 2009, 16:53) pai am citit tot topicul si tot nu m-am lamurit . ??? ![]() ![]() buna:baieti uitativa pe http://okazii.automarket.ro/catalog/auto-m...sorii-auto.html acolo o sa gasiti tot felu de camere si monitoare sau oglinzi retrovizorii cu monitor in ele! pretul la o camera buna si ca imagine si cu unghi de 130 grade si cu senzori infrarosii(de noapte)claritate excelenta costa 140-150 de ron.o oglinda cu monitor cam 350-400 de ron. eu am un 2din(gasiti acest 2din in linkul de mai sus,are in el dvd,tv(functional;prind 16 posturi in masina),gps,bluethot,radio,intrare usb,card memorie,camera marsalier etc.) in masina cu camera merge excelent. sau de exemplu:senzori si camera si oglinda!(kit complet)in linkul de mai jos http://www.okazii.ro/catalog/21985831/KIT-...ONITOR-TFT.html This post has been edited by adi_cody: 22 May 2009, 23:48 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA I
- CV-04-HYH
1995/2.0 i RXE/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:30 |