ajutor airbaguri, caut airbaguri frontale
![]() ![]() ![]() |
ajutor airbaguri, caut airbaguri frontale
nix123 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
- tr-02-rgk
|
|||
nix123 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 July 05 ![]() |
PICT0765.JPG ( Size: 1.95mb )
Number of downloads: 397
PICT0766.JPG ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 414 PICT0769.JPG ( Size: 1.89mb ) Number of downloads: 409 |
--------------------
dacia
1410
- tr-02-rgk
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
http://www.reno.ro/-VAND-Faruri-electrice-...II-t102287.html incearca aici pentru faruri, pentru airbag cu alea e mai greu ca de obicei si masinile de la dezmembrari au airbagurile sarite.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu tre sa schimbi tot bordul?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Byþu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 26 March 08 ![]() |
Se poate schimba numai plansa de bord, bucata aia inchisa la culoare pe care a spart-o air bag-ul dr. Problema e ca trebuie dat tot bordul jos ca sa schimbi plansa si airbag-ul.
E destul de simplu de scos bordul dar daca nu ai desfacut niciodata , e mai greu.Sau macar sa fi vazut la altcineva.... This post has been edited by Byþu: 6 May 2008, 21:27 |
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
2002/1.9/dci Laguna II Tunning !!!
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
am nelamurire totala despre cum i-au putut omului sari airbagurile...Prin decembrie am avut accident si eu cu a mea,mi-a iesit unul in fata vrand omul sa intoarca...In fine,a trebuit sa schimb bara,faruri,proiectoare...Nu mi-a atins in schimb bara din fier de care se prinde bara din plastic,era intacta fara nici o scarietura.La test clip facut chiar de mine mi-au iesit foarte functionale airbagurile...Cu toate astea tind sa cred ca accidentul prin care a trecut colegul nostru nu a fost chiar o simpla tamponare...
|
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|
Byþu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 26 March 08 ![]() |
boozywoozy , daca nu ti s-a indoiat deloc bara aia de fier de sub spoiler, sau ce denumire o fi avand, nu are de ce sa sara, si mai mult daca nu ai franat brusc sa-ti intre in functiune " Franarea de Urgenta".
Cand ai facut tester, nu ti-au spus ca, calculatorul de air bag - uri are inregistrat un soc, sau mai multe daca ai mai lovit-o usor si alta data??? Din bara de fier , preia calculatorul socurile, si in caz de soc puternic , declanseaza airbag-urile. This post has been edited by Byþu: 9 May 2008, 11:31 |
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
2002/1.9/dci Laguna II Tunning !!!
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Nu mai deschid alt topic asa ca postez aici.
Ma intereseaza de unde putem afla cu cite airgag-uri este dotata masina daca scrie undeva.Daca le numar gasesc zece dar ar fi bine daca ar scrie undeva pentru ca mai nou pentru agreerea taxi se cer cit mai multe airbag-uri.In mod normal cei de la RAR ar trebui sa stie accesind baza lor de date dar asta este. |
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
jetatae |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 30 October 08 From: SIBIU - AVRIG - ROMANIA ![]() |
incearca aici cunosc baieti care au gasit aici http://www.dezmembrarimasini.ro/piese-Renault-Laguna.html
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
- SB -**-**
2002 In viata cel mai mare risc e sa nu risti nimic...
|
|
mariusa10 |
![]()
|
QUOTE(jetatae @ 31 Oct 2008, 20:58) incearca aici cunosc baieti care au gasit aici http://www.dezmembrarimasini.ro/piese-Renault-Laguna.html Ce au gasit baietii acolo ? Si cui ai raspuns acum,postarea dinaintea mea era din luna Mai..... |
--------------------
laguna II
1,9dci
Woody Allen |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca au sarit airbagurile trebuie neaparat schimbat sau reprogramat (asta in cazul in care se poate) calculatorul de airbaguri....
Nu s-au declansat si capsele pirotehnice de la centuri? Pt. ca atunci trebuie schimbate si alea... De ce nu rezolvi pe casco?? este paguba de cel putin 1000 euro daca nu mai mult... LE: acuma am vazut ca este postul din mai... This post has been edited by cj98czh: 31 Oct 2008, 23:07 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mariusa10 |
![]()
|
Ma intereseaza de unde putem afla cu cite airgag-uri este dotata masina daca scrie undeva.Daca le numar gasesc zece dar ar fi bine daca ar scrie undeva pentru ca mai nou pentru agreerea taxi se cer cit mai multe airbag-uri.In mod normal cei de la RAR ar trebui sa stie accesind baza lor de date dar asta este.
Mai incerc odata poate imi raspunde cineva la subiect. |
--------------------
laguna II
1,9dci
Woody Allen |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai cred ca cel mai binne de la o reprezentanta Renault...iti spun imediat dupa seria de sasiu..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
e funny situatia asta cu raspunsul imediat ce vedem topic-ul,dar nu prea ne uitam la data si ne trezim ca raspundem la cineva care a avut ultima aparitie pe topic in luna Mai.....dar in toate e si ceva bun, si anume ca putem afla rezolvarea problemei si dupa cateva luni bune........
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
Salutare.Nu stiti cumva cat costa un airbag nou?sau nu aveti o lista de preturi cu airbaguri,centuri?Am cumparat o Laguna lovita si ma intereseaza cam cat ma costa.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
2013 1.6 dci Bose Edition
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
Coral |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 August 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare,nu mai deschid un topic nou, o sa postez aici.
Vreau sa schimb scaunul soferului (din cauza deteriorarii). Am gasit la dezmembrari un scaun identic in stare foarte buna(insa fara airbag). As vrea sa imi montez noul scaun si sa montez pe el airbagul functional de pe vechiul scaun. Este posibil? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
da merge dar atunci cand faci operatia sa ai scoasa borna de la baterie si apropos cat costa scaunul ?
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Coral |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 August 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mersi de info, scaunul costa 50Eur
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 01:15 |