Am cumparat un Twingo - viteza maxima
![]() ![]() ![]() |
Am cumparat un Twingo - viteza maxima
ROBERTINOx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
TWINGO
1,2 ; 2000 ROBERTINOx , Bucuresti
|
|||
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
@ROBERTINOx
Din 2000 e sigur Euro 3. La nemti e altfel sistemul D4- nu e neaparat euro 3 sau 4. 174km/h cu motor 8v? ![]() |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
ROBERTINOx |
![]()
|
Da , 174 km/h cu motorul 8v . Repet , nu am exagerat , in sensul ca atunci cand am observat indicatia bordului , am redus pentru a nu forta. Nu aveam ca scop obtinerea vreunui record , doar ma inscrsesem in trafic . Si era autostrada Koln - Frankfurt , unde se merge tare , tare .
Stie cineva o solutie rapida si eleganta pentru turometru ? |
--------------------
RENAULT
TWINGO
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
169 pe bucuresti pitesti sensul catre bucuresti...si pot documenta cu poze
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
ROBERTINOx |
![]()
|
ha, ha...twingooo ...esti cool . Dupa ce ca ma pregatesc de vreo 850 euro taxa de prima inmatriculare , ar fi ceva sa constat la RAR ca ar trebui inca vreo 500 pentru catalizator . Sper ca este , masina a apartinut unei femei . Cat despre pante , recunosc ca si pe mine m-au ajutat mult . Masina este sensibila la pante , le simte bine la urcare si le foloseste la coborare.
|
--------------------
RENAULT
TWINGO
|
|
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
Pe panta i-am dat si eu 160 (cat am atins viteza - nu am rulat mult cu ea) pe Cluj-Turda inainte de Copaceni (3 persoane). M-am oprit ca nu am cauciucuri de viteze >160
|
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
@robertinox...ce cauciucuri ai pe ea?trebuie sa fi contat mult si cauciucurile la cei 175!povesti ceva despre inmatriculare?
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
chiss82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 June 06 ![]() |
imi pare rau ca treb sa va dezamagesc,dar eu cu a mea masinuta la 130 nu am mai considerat ca sunt in siguranta.
Am mers cu ea pe A2 Buc-Constata si am fost f dezamagit de cum se comporta.Nu cumva sa depasesti un tir ca simti ca te trage de pe sosea. Eu m-am lamurit ce inseamna masina mica la viteza mai mare.De oras e super ,dar daca mergi si pe afara mai bine iti iei altceva. Asta e parerea mea. |
--------------------
renault
twingo
2002 1,2(16 V)
- bv-82-kis
|
|
ccris |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vara anvelope mai late cu talonul mai jos pe masinuta mea, am viteza maxima ceva mai mica (afisata 180, real vreo 160-165km/h) dar este foarte stabila. Singurele dezavantaje pe care le vad cand ies cu ea din oras sunt spatiul pt bagaje si rezultatele la crashtest...
Masina e manevrabila, stabila, are demaraj suficient pt a ma simti in siguranta cand intru in depasiri si consumul e rezonabil pt o benzinara. |
--------------------
RENAULT
TWINGO 1.2 16V 2001 / Scenic RX4 2.0 16V 2002
__
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Pt a face o masina usoara stabila la viteze mari, trebuie sa faci cateva concesii la confortul de rulare; sa ii scazi centrul de greutate, rigidizezi suspensia, cauciucuri mai late si talie mai joasa. Are un cx de 0,35 deci nu sta asa rau la aerodinamica, cat de crashtest... are totusi mai multe puncte decat loganul, dar tot la 3* e incadrata... Concluzia mea e ca o masina de oras o faci mai greu sa se preteze la viteze >130
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
Ovitzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 12 March 07 ![]() |
eu cu a mea am prins sambata 165km/h .......a mers super ok......are motor 1.2 16 V ...is multumit...numai bine...si sper sa ne vedem in 7 iulie
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Va rog nu discutati despre viteze ilegale pe drumuri publice. Multumesc,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Sunt sigur ca Ovitzy a fost sambata in Germania
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
twingooo |
![]()
|
pot vorbi de viteza maxima in alte tari andrei?
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Glumim radem bem si alte alea
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
twingooo |
![]()
|
doki oki!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
yhf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 10 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am vazut pe unu cu un Twingo care alerga cu 185 km/h
![]() |
--------------------
renault
twingo
2001/1.2 16v Alfa Romeo 156 2.0 TS-155CP putin modificata :)
Mitac Mio A701 - iGO 2006+ silviu |
|
siradu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca nu pe mine
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001
- CT 14 TOY
|
|
tontzo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 August 07 From: Slobozia ![]() |
eu nu m-am dat la ea ca de-abia am luat-o ... viteza maxima pina acuma e de 144 km/h undeva pe autostrada A2 .... motor 8V
Dar se cam chinuia ... asa ca am lasat-o in pace !!! Nu e sportiva asta e clar ... prefer Golfu ... cu ala ma duc in 195 pe A2 si nu are decit 90CP ![]() |
--------------------
Audi
A4 Avant 1.9 TDi
2005 Edition
- IL 12 SOV Renault Twingo Initiale Paris - IL 31 SOV
|
|
yhf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 10 October 06 From: Bucuresti ![]() |
@tontzo : In primul rand nu este voie sa "publici" viteza ilegala cu care ai circulat.
Citeste mai sus postul lui @cmandrei, moderator pe acesta sectiune. Multumesc. In alta ordine de idei, masina poate mai mult decat ai specificat, fara sa se chinuie. @siradu poate sa-ti confirme acest lucru prin PM. Este indicat ca la o masina SH sa-i faci o verificare tehnica, chiar daca vanzatorul spune ca i-a facut revizia si a inlocuit x,y, piese. De multe ori nu este adevarat. Parerea mea este sa mergi cu ea la "doctor". |
--------------------
renault
twingo
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
oricum cu TDI-ul de 90 cp, care este un motor foarte sportiv, nu se poate compara
![]() scuze de offtopic |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
tontzo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 August 07 From: Slobozia ![]() |
Pai ce am depasit chiar asa tare ... ca cu 140 se accepta pe A2 (130 +/- 10km)
Deci am depasit cu 4 km ... nu e un capat de tzara ... parerea mea ![]() Dar am retinut ideea ... oricum nevasta nu a reusit inca sa bage a 5-a asa ca suntem mai mult decit legali ![]() Bafta la toata lumea ! |
--------------------
Audi
A4 Avant 1.9 TDi
2005 Edition
- IL 12 SOV Renault Twingo Initiale Paris - IL 31 SOV
|
|
yhf |
![]()
|
scuze de offtopic : @madkat, eu nu am vrut sa comentez nimic in legatura cu TDI-ul, dar daca el este mandru de cei 90 de cai, eu ce sa mai zic la cei peste 150 de caluti ...
![]() ontopic : ferice de tine ca sotia ta merge legal. sa o vezi pe a mea cum merge ... ![]() ![]() |
--------------------
renault
twingo
|
cmandrei |
![]()
|
Ultima rugaminte
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
adriamm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 11 April 07 ![]() |
nu inteleg care poate fi problema ca isi comunica fiecare viteza cu care a alergat cu twingo sau oricare masina ,e vreunu cu radarul pe aici si da amenzi ,fi mai explicit ca sa poata intelege oricine intra si citeste sau scrie de ce nu poate face lucrul acesta,pt ca ar fi mai normal sa spuna fiecare, sa scrie adica cu cit a mers de tare totodata sa spuna si comportamentul pe sosea,pe viraje etc,chiar daca lucrul acesta ar indemna pe uni sa apese mai tare pe acceleratie(pt ca oricum o vor face) daca vor citi poate iar face mai repede sa se gandeasca daca e bine sau nu
|
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
twingooo |
![]()
|
simplu:se da terenul de joaca, se dau regulile...vrei dine!nu?!hmmm noi nu te tinem cu forta.cam asa ar fi explicatia pe scurt la de ce nu e voie sa vorbim de viteze
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
yhf |
![]()
|
![]() in alte locuri se foloseste ca "limbaj" in loc de liniute, cuvantul "simulator", astfel incat oricine poate testa performantele masinii in conditii legale, top speed-ul, in cate secunde prinde suta, etc. |
--------------------
renault
twingo
|
goransplit |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 June 08 ![]() |
Ceva interesant in legatura cu viteza pe autostrada,in alta tara din UE.De la 120 km/h incepe volanul sa tremure usurel spre accentuat la 135-140km/h,iar de aici pana catre 160km/h,cu cat am rulat, se stabilizeaza volanul si singurul inconvenient e vuietul de afara...cam ciudat!a mai patit cineva asa?twingo 8v
|
--------------------
renault
twingo
1999,metropolis easy we've got the jazz
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Echilibreaza bine jantele ,posibil cauciucuri cu probleme ,posibil uzura accentuata pivoti .
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
goransplit |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 June 08 ![]() |
mersi,o sa ma ocup de astea si o sa vad la urmatoarea iesire pe autostrada!
|
--------------------
renault
twingo
1999,metropolis easy we've got the jazz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:28 |