Problema Renault 11 - amortizoare
![]() ![]() ![]() |
Problema Renault 11 - amortizoare
kontra |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
11
1984 gtl nu o sa am masina noua niciodata....ha ha si ce?
|
|||
driverr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 August 05 ![]() |
Merg sigur!
|
-------------------- Renault 9, 1.6 diesel , 1986
|
|
Nea Vizanu |
![]()
|
![]() SUPERMEMBRU Group: Members Posts: 121 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti-Brancoveanu ![]() |
Amortizoarele si flansele(rulmentii) merg fara probleme de nova. De 11 nu mai am decat stopuri in stare f. buna. In rest am dat tot. Aaa... si o luneta.
This post has been edited by Nea Vizanu: 21 Apr 2006, 23:25 |
--------------------
Renault
18 GTS
1983 4X4
- B 77 YVA VW Passat 1.9TDI 147CP (personala)
Symbol 1.5dci full (a parintilor) VWaginist infiltrat printre RENO-isti |
|
molady11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 678 Joined: 11 August 08 From: Lupeni HD ![]() |
Am si eu intrebarea ,MERG AMORTIZOARELE PE FATA DE LA DACIA NOVA,SUPER NOVA SAU SOLENZA PE R 11 GTL 1.4 ,2 USI,45 KW ,60 CP ??? SA IMI FAC COMANDA DE LA FABRICA BILSTEIN DE AMORTIZOARE DACIA SOLENZA CU 1 MIL BUCATA PE FATA ???
|
--------------------
Renault
R 11 Turbo
1984
- HD 07 NYK Ce faci mahhhhhhh, faci poze cu masina mea sa te pui pe Hai Faiv ?????????
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(Nea Vizanu @ 22 Apr 2006, 00:22) Amortizoarele si flansele(rulmentii) merg fara probleme de nova. De 11 nu mai am decat stopuri in stare f. buna. In rest am dat tot. Aaa... si o luneta. Rulemtii de Nova nu merg fara bucsare, sunt mai mici cu 1 mm. Rulmentii de Solenza sunt identici. Amortizoarele da. QUOTE(molady11 @ 17 Mar 2009, 02:18) Am si eu intrebarea ,MERG AMORTIZOARELE PE FATA DE LA DACIA NOVA,SUPER NOVA SAU SOLENZA PE R 11 GTL 1.4 ,2 USI,45 KW ,60 CP ??? SA IMI FAC COMANDA DE LA FABRICA BILSTEIN DE AMORTIZOARE DACIA SOLENZA CU 1 MIL BUCATA PE FATA ??? Probabil tu nu vrei sa tipi, dar asta faci cand scrii cu majuscule, plus ca este mai greu de citit. Da, merg , am pe fata amortizoare si arcuri de Solenza Diesel. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
ratzaalexandra |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 July 08 ![]() |
amortizoare si tot ce trebuie am eu de reno Bune sh preturile le faceti voi
|
--------------------
Dacia
Dacia rally team
95
- B - 39 - TDH Dacia TDH
|
|
maoR11 |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 407 Joined: 1 November 08 From: BuZaU ![]() |
eu am avut toata suspensia pe fata de nova benzina
si amea fiind diesel si cu amortizoarele duse, era joasa rau de boot si mereu buseam cu baia in o piatra mai mare, sau daca urcam o bordura harjaiam cu baia toata bordura |
--------------------
Reno' 11
Diesel
1984 hatchback 5 usi
- numar de buzau [B][COLOR=red][SIZE=7]No speed limit!
|
|
tibor81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 May 09 ![]() |
Totusi care dintre obtiuni este incercata si recomandata.
Imi freaca la fiecare denivelare de teren cauciucul din dreapta fata si trebuie sa intervin de urgenta. Multumesc. |
--------------------
Renault 11
Renault 11 GTL
1984
|
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
eu am pus de super nova si se potrivesc perfect da mi se pare putin cam inalta
![]() |
--------------------
RENAULT
11
85 TXE
- AG 04 TKK Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
gabislz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 11 December 08 ![]() |
Amortizoarele de r11 sunt cu 1,5 cm mai scurte decit cele de solenza sau supernova .Diferenta nu ar fi mare dar din spusele unora exista riscul unei uzuri premature.Daca nu ai alta solutie ,pune si de supernova.
|
--------------------
solenza +
renault11GTL
1985
- is-xxx
|
|
ivike |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 21 June 09 ![]() |
salutari eu as avea o intrebare legat de telescoapele din spate ? cu ce as putea sa le skimb ,nu se potrivesc,decat cele originale ? sau pot sa pun de la alte masini?!
This post has been edited by ivike: 22 Jun 2009, 09:26 |
--------------------
renault 9
gtl
1984 limusina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:43 |