Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages « < 9 10 11 12 13 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrebari diverse, intrebari ce nu necesita deschiderea unui topic

Ryco1
post 16 Feb 2010, 11:59
Post #301

Membru autentic

Group: Members
From: Pitesti

Vreau o masina care sa consume putin,sa pot accesa drumuri care sunt accesate de mai multe tipuri de masini normale,si principalul element este sa pot dormi comod in ea,pentru ca de cand ursii misuna la tot pasul si asta am simtito pe pielea mea,nu-mi mai permit sa dorm in cort.Traseele le fac cu piciorul.
Masina o las undeva jos si ma intorc la ea seara pentru odihna.

This post has been edited by Ryco1: 16 Feb 2010, 12:01

--------------------
Dacia Supernova Rapsodie 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bubu782001
post 16 Feb 2010, 12:13
Post #302

Membru autentic

Cat de mare esti? La inaltime ? radmasa.gif
Nu glumesc. Ideea este ca trebuie sa iei in calcul si asta (daca ai de gand sa dormi in masina mai des).

In Twingo nu cred ca esti prea in siguranta. Mai ales daca ai trapa textila sau de sticla. Daca vrei siguranta crescuta, impotriva lui Mos Martin tongue.gif orienteaza-te catre versiunile cu plafon - fara trapa, doar plafon de tabla.

In orice caz eu nu m-as simti in largul meu in nici o masina, atata timp cat este nenea ursu pe langa ea...se mai urca si pe capota, ai cam pus-o radmasa.gif

This post has been edited by bubu782001: 16 Feb 2010, 14:18

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Ryco1
post 16 Feb 2010, 16:42
Post #303

Membru autentic

From: Pitesti

Am 1,70.Se gasesc mai greu fara trapa ?Aproape toate care le-am vazut au trapa.

--------------------
Dacia Supernova Rapsodie 2002
+
Cipav
post 16 Feb 2010, 17:13
Post #304

fan twingo

From: Avrig, Sibiu

Varianta Authentique, doar cu abs si geamuri electrice, nu are trapa.

--------------------
Renault Twingo - SB 88 CYP Authentique 2001 8V
+
bubu782001
post 16 Feb 2010, 18:07
Post #305

Membru autentic

Ryco1 vezi ca se gaseste Twingo cu acoperis de tabla si anume versiunea Autentique.
Insa din pacate pe Renault Twingo versiunea Autentique NU O SA AI:

- oglinzi electrice
- aer conditionat
- tetiere spate
- directie asistata
- nu are inchiderea centralizata din teledcomanda
- airbag-uri laterale doar optional
- scaun sofer reglabil pe inaltime

Si parca nici motorizarea 16v nu au fost puse pe aceste versiuni (nu bag mana in foc).

Deci astea NU EXISTA pe versiunea Autentique (ca le-a pus pe urma cineva, este alta poveste).
Dar din fabrica nu au iesit asa (pentru ca add-onurile astea, in afara de airbag-uri laterele - nici macar optionale nu au fost la Autentique)

Acuma o sa zici...baai francezii astia nu se duc la munte.
Ba da. Insa presupun ca la ei nu umbla animalele pe strada - exista rezervatii inchise unde animalele stau inchise.
Faptul ca ai nostrii lideri sunt idioti si nu iau nici o masura, ne forteaza pe noi sa luam masuri cand ne alegem masinile...to bad...

This post has been edited by bubu782001: 17 Feb 2010, 07:24

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
azaghorth
post 17 Feb 2010, 09:43
Post #306

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Salutare,

nu ma poate ajuta nimeni cu un radiocasetofon original Twingo (eventual CD-player) cu comenzile pe volan,pe bani desigur... smile.gif
Am incercat pe la Bursa,am intrebat pe unul , altul...dar nici un raspuns... sad.gif

Merci

--------------------
Renault Megane III 1.9 dCi130 2009
+
bubu782001
post 17 Feb 2010, 12:43
Post #307

Membru autentic

Tu ce vrei Radio-Casetofon sau Radio-CD ?
Apoi, la ce anume te referi la comenzile de pe volan? Vrei sa cumperi si acea telecomanda de la volan? Sau te referi doar la compatibilitatea acelei telecomenzi cu sistemul audio ?

As avea eu un radio-CD insa are masca neagra (dar este exact identic ca cel de pe Twingo).
Sunt 3 diferente:
prima este culoarea mastii (ti-am mai spus),
a 2-a este ca iluminarea LCD-ului in portocaliu (la cel cu masca neagra) si in verde (la cel original - cu masca gri)
a 3-a diferenta este iluminarea tastaturii in rosu (la cel cu masca neagra) si in verde (la cel original - cu masca gri)

De asemenea la Twingo exista si versiunea Radio-Casetofon - si tot asa exista omologul acestuia in varianta cu masca neagra.

Uite poze ca sa te prinzi de treaba. In ultima poza este telecomanda de la volan de Twingo.

Pe ambele modele (atat cel cu casetofon cat si cel cu CD) merge acea telecomanda, binenteles ca NU conteaza in acest sens, culoarea mastii sau al LDE-urilor Radio casetofonului / CD-ului.

This post has been edited by bubu782001: 17 Feb 2010, 12:51

Attached thumbnail(s)
71644.jpg ( Size: 89.86k ) Number of downloads: 685
Renault_22DC229_62P_EU.jpg ( Size: 59.21k ) Number of downloads: 691
Renault_RENRDD200_00_8200354519T_RNRD216_FD5060_EU.jpg ( Size: 68.93k ) Number of downloads: 688
Renault_22DC229_62_TOL156_RN229_8200057676_EU.jpg ( Size: 108.92k ) Number of downloads: 680
DSCF36.jpg ( Size: 11.25k ) Number of downloads: 673

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
azaghorth
post 17 Feb 2010, 13:34
Post #308

Membru autentic

Bubu,
in primul rand lasa-ma sa spun ca esti grozav....
makeout.gif
Ai raspuns repede si documentat, ca de fiecare data...
Pai satelitii aceia gri,sau comenzile de sub volan (ca nu-s pe volan... biggrin.gif ) ma intereseaza clar.Daca cd-playerul e ok si nu sare,stii codul si arata bine m-ar interesa si acela,nu stiu cand voi gasi unul cu masca gri,ca ala tare bine se integreaza cu bordul... wub.gif Cred ca iluminarea se face cu LED-uri(se pot schimba usor),daca e cu beculete (idem),dar daca e cu folie de-aia vidata...sad.gif
Daca imi spui te rog si pretul la care ar fi ambele device-uri...si apoi vad eu ce si cum.
PS:Mi-ar place si RC si Cd,ca mai am o gramada de casete,ehh nostalgia;pacat ca nu am loc sa le pun ambele.
Sti sa aiba vreunul la mufa din spate, in afara de comanda pt. magazia de cd-uri si pini pentru Aux Input?

Merci mult.

This post has been edited by azaghorth: 17 Feb 2010, 13:35

--------------------
+
catalincre
post 17 Feb 2010, 13:57
Post #309

twingo fan

From: Laslea, Sighisoara

am de catva timp o problema la stergatorul de parbriz si anume: chiar daca am inlocuit lamela acesta nu sterge pe o portiune din mijlocul acesteia, mai pe scurt nu preseaza destul pe parbriz, stie cineva cum se poate face ca bratul stergatorului sa apese mai ferm pe parbriz? se vede ca are un arc care creeaza tensiunea de presare, sa fie acesta devina? sa fie balamaua intepenita (se misca relativ usor, pot rabata bratul)? care a remediat acesta problema stie (eu personal am mai intalnit-o la celalalt twingo al meu dar am rezolvat-o prin vanzarea masinii).

--------------------
renault/nissan twingo/note - SB 97 ACC/ SB 98 ACC 2009 night&day/2006 acenta
SB 97 ACC / SB 98 ACC
+
Cipav
post 17 Feb 2010, 14:29
Post #310

fan twingo

From: Avrig, Sibiu

Si mie mi-a facut la fel cand am luat un stergator nou de 65 cm(lungimea originala), dar la scurt timp am pus unul de 60 cm, lungime mult mai usor de gasit si merge perfect, a disparut acea portiune nestearsa, iar la capitolul vizibilitate nu afecteaza cu nimic acei 5 cm in minus. Iti recomand Elta germany, am dat 6 lei si sunt foarte multumit.

--------------------
Renault Twingo - SB 88 CYP Authentique 2001 8V
+
bog19ro
post 17 Feb 2010, 14:32
Post #311

Membru

Salut !

Si eu am incercat sa schimb doar lamela din cauciuc si am avut aceeasi problema, pentru ca oricat as incerca si mi-as juli degetele...n-o sa reusesc sa intind perfect lamela aia.
Eu mi-am luat lamela de cauciuc..cu tot cu suportul metalic ce se prinde in bratul stergatorului si merge excelent. N-a fost scump..undeva la 10 lei din Carrefour.

Bafta.

--------------------
Renault Twingo - NT-06-DZU 1999 Liberty, 1149 cmc, 60CP
+
bubu782001
post 17 Feb 2010, 14:58
Post #312

Membru autentic

azaghorth.
Nu ma intelege gresit. Casetofonul l-as vinde (nu sunt foarte sigur si de asta insa este loc sa vorbim...), insa nu si satelitul. Pentru daca e sa vand vreodata masina, as vrea sa fie completa.
In orice caz ca idee acel CD Player / Casetofon, a fost pe Dacia Super Nova, Dacia Solenza (din fabrica) sau pe primele versiuni de Dacia Logan - deci 90% din posesorii acestor masini stiu de ele si este posibil sa le mai si aiba.

This post has been edited by bubu782001: 17 Feb 2010, 15:14

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
azaghorth
post 17 Feb 2010, 15:25
Post #313

Membru autentic

@bubu

ok, sad.gif
Eu mai mult pt sateliti vroiam RC sau CD,acuma am un RC Hyundai si e cam aiurea sa ma tot intind sa butonez...
O sa caut set daca gasesc (RC/CD+sateliti)

Merci oricum...smile.gif

This post has been edited by azaghorth: 17 Feb 2010, 15:25

--------------------
+
bubu782001
post 17 Feb 2010, 15:57
Post #314

Membru autentic

Te rog sa ma scuzi...daca ai inteles gresit..insa, nu pot sa o descompletez.
O sa vezi si de ce.

Dar as avea o solutie pentru tine. Cauta un SONY + un adaptor RM-X4S (o telecomanda produsa de Sony - vezi poza).

Daca le cauti second le gasesti la un pret mai mult de cat ok (acuma fiecare intelege ce vrea prin pret ok).

Ca idee am gasit pe okazii (nu e o reclama) un Sony CDX-MP30 pe la 200 ron. Stie mp3, iei si o telecomanda RM-X4S pe care o gasesti tot pe okazii sau alt site...si gata. Ai facut super treaba. Asta ca idee.
Si ai o gramada de posibilitati cu telecomanda aia + ca este foarte simplu de utilizat.

PS - vezi ca nu toate Sony-urile au mufa aceea de telecomanda, asa ca daca gasestui vre-unul pe forum sau pe okazii, intereseaza-te pe site la Sony daca are mufa de telecomanda in spate. Vezi ca unele dintre ele sunt compatibile cu RM-X2S - care este LA FEL ca RM-X4S si are aceleasi functii (RM-X2S = RM-X4S).

This post has been edited by bubu782001: 17 Feb 2010, 16:32

Attached thumbnail(s)
h158rmx4s.jpg ( Size: 62.29k ) Number of downloads: 97

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
azaghorth
post 17 Feb 2010, 17:20
Post #315

Membru autentic

Salut,

acum 2 ani am avut instalat un Kenwood KDC-W5041U (model 2007)

kenwoodkdc5041.jpg

Suna excelent (basi, inalte,medii,loudness),meniu fain cu smekerii (parola,puteai seta in fata sa se auda muzica de pe stick iar in spate cea de pe Aux,puteai derula in meniu sa vezi titlurile pieselor,..etc).Ce m-a enervat era ca nu vedea mai mult de 256piese/folder...sad.gif,eu vroiam sa pun un stick de 4Gb,sa incarc tone de piese si sa dau shuffle...nu mergea manevra.Alta chestie tampita era ca daca dadeam skip de 5 ori consecutiv sa zic, cu shuffle activat de 2 ori nimerea o piesa care a mai fost (intre alea 5 sarite)...sad.gif.

Acum 5 ani am avut un Pioneer KEH-P4650 cu magazie de 6 cd-uri:

pioneerkehp4650.jpg

Desi era model 1998 si era pe la mijlocul gamei, avea un sunet incredibil:pana si pe radio suna bestial.Dupa ce l-am vandut am facut prostia sa iau asta :

Sony CDX-F5550 (model 2005)

sonycdxf5550.jpg

Aspect frumos,reglaje,telecomanda,seria Xplod,tot ce vrei...dar sunetul deplorabil.Nu puteam sa cred ce naspa putea sa sune:pe aceleasi boxe si cu acelasi cd, RC Pioneer+Magazia suna de 100 de ori mai bine.

Am acasa amplituner Sony STR-DE 245:

sonystrde245.jpg

L-am legat la boxele Sony coloana de acasa,si apoi am legat RC Pioneer,nu puteam sa cred ca suna mai naspa pana si amplitunerul ca si Pioneer-ul,normal ca amplitunerul are 5x55W si suna mai tare ca si radiocasetofonul,dar ca si calitate a sunetului era diferenta foarte mare...sad.gif
Niciodata nu mai cumpar vreun produs Sony.
Nici nu mai investesc multi de bani in Head Unit,ala original e ok (pentru comenzile de sub volan) si eventual sa bag semnal pe Aux de pe tel sau mp3 player
wink.gif

This post has been edited by azaghorth: 17 Feb 2010, 17:26

--------------------
+
bubu782001
post 17 Feb 2010, 19:27
Post #316

Membru autentic

azaghorth, eu ti-am oferit o posibila solutie. Acuma tu faci ce vrei.
Daca tot este la capitolul prezentare, eu am un SONY MEX BT3600U - are si USB si Bluetooth. Iar ca sunet se aude foarte bine - si am mai avut si Pioneer si Blaupunkt multe altele. NU sunt diferente atat de mari. Chiar din dpdvd al meu (si al multor altora) Sony-ul asta face pishu de sus pe Pioneer.

Ca idee are convertorul DAE cu rezolutia pe 24 de biti, USB, Bluetooth 2.0, si amplificator MOSFET 4x52 Watt - pentru mine este arhisuficient. Are si iesiri de subwoofer si multe alte chestii (pe care nu le folosesc). Stie sa redea continut multimedia via Bluetooth DIRECT din device-uri - adica din cardul telefonului prin Bluetooth (si poti sa faci si browsing, adica sa-ti alegi tu melodia de pe acel card ce este in telefon prin Bluetooth - super smecherie).
Are si functie de handsfree (normal) ca orice device pe Bluetooth.

Ce pot sa-mi doresc mai mult? Era fain daca stia sa afiseze si numele celui care ma suna (sau macar numarul) nu doar "RECIVE CALLING" - insa am aflat pe niste site-uri ca treaba s-ar rezolva cu un update de soft (nu stiu nu am incercat).
Sistemul prin Bluetooth este bestial in sensul ca orice as face pe el, cand sunt sunat sau sun la randul meu, intrerupe orice activitate si comuta imediat pe functia BT PHONE. Asa ca atat teoretic cat si practic nici nu-mi dezlipesc mainile de pe volan (are si microfon incorporat).

1653sonycdxbt3600ubig.jpg

This post has been edited by bubu782001: 17 Feb 2010, 19:38

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Alexium
post 18 Feb 2010, 00:04
Post #317

Membru

Hmm.Radio casetofon.Daca Twingo vine cu Tape, pot pune un CD player cu usurinta?nasoala vremea asta, tipul trebuia sa junga de 10 zile si nu poate,ca-i polei si ceata.Abia astept rugaciune.gif

This post has been edited by Alexium: 18 Feb 2010, 00:05

--------------------
Renault Twingo 1998
+
tunderbird
post 18 Feb 2010, 00:06
Post #318

tunzator de iarba & atacator de integritatzuri

From: Bucuresti

La bursa, userul "banutu" vindea sateliti pentru Logan.

Singura problema este ca sunt de culoare neagra.

--------------------
Dacia Dacia - B 13 ABC 1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999

Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura!
(N. Iorga)
+
bubu782001
post 18 Feb 2010, 08:29
Post #319

Membru autentic

Pe acel "AUX" care nu exista. azaghorth acolo nu este Aux, ci o conexiune digitala pentru magazie de CD-uri.
Este o conexiune speciala aia - mufa marcata cu albastru.
Pinii sunt astia:

Pin 1 DTA
Pin 2 CLK
Pin 3 MRO
Pin 4 Not Used
Pin 5 Data In Radio Info
Pin 6 Ground

Mufa marcata cu galben este pentru satelit.

Ai avea o solutie de USB / SD-MMC / jack LINE IN care se cupleaza direct la mufa aceea albastra, (deci pe intrarea de magazie de CD-uri) si anume XCARLINK (a 2-a poza). http://www.xcarlink.ro/index.html

Pretul este de 59 euro pentru Renault - teoretic (si practic) merita cam fiecare banut. Exceptia faptului ca o sa stai cu firele prin masina. Dar asta tine de modul in care le maschezi si le ordonezi tu pe acolo.

Insa daca DEJA ai un mp3 player pe masina, cumpara doar satelitul + un adaptor pentru acesta la respectivul player mp3.

Solutia XCARLINK este foarte buna cand deja ai casetofonul / CD-playerul original (Renault UpdateList) eventual si satelitul - cu investitii minime ai MP3 si USB.

This post has been edited by bubu782001: 18 Feb 2010, 08:41

Attached thumbnail(s)
181828563.jpg ( Size: 143.89k ) Number of downloads: 86
xcarlink.jpg ( Size: 7.83k ) Number of downloads: 74

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Tamango
post 18 Feb 2010, 08:58
Post #320

Biciclist

Bubu, mi-as schimba si eu Becker-ul de pe Twingo, ma enerveaza ca nu merg comenzile pe volan. Imi poti recomanda un player nou care sa stie mp3, sa aibe port USB si sa mearga comenzile pe volan ? Ma uitam cu jind la un Alpine pe be-loud.ro dar ma costa adaptorul pentru comenzi pe volan cam cat playerul, nu cred ca merita.

This post has been edited by Tamango: 18 Feb 2010, 08:59

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
azaghorth
post 18 Feb 2010, 09:48
Post #321

Membru autentic

@bubu

merci mult de tot de informatie:)
O sa caut un RC(CD) original +sateliti.Treaba e ca pe an au fac sa zicem 10.000km din care cam 70-80% merg cu motocicleta, restul cu buburuza.Deci nu prea-mi merita sa investesc foarte multi bani in masina in general...Nu zic ca nu mi-ar place un sistem audio,practic pt. mine e singurul tuning care-l accept la masina,un sistem audio calumea,nu 10.000W si cu portbagajul plin de difuzoare de sa-mi tremure stomacul,ci un sistem audio decent care sa sune bine.De exemplu m-am dat cu un 407SW chiar cand a aparut,avea sistem audio Bose de 220W... blink.gif Da, nici mai mult nici mai putin de 220W.Unii ar zice :bleah ,naspa...Nu e chiar asa :bajetii au calculat in functie de interiorul masinii, materialele folosite,...etc care e cea mai buna putere de folosit si asa a iesit.Crede-ma ca la maxim suna beton,nu distorsiona nu zbarnaiau difuzoarele... wub.gif In fine,o sa mai sap ,tot gasesc eu sculele originale.

@tunderbird

Merci, am vazut ca dadea la un moment dat si HU si sateliti la bani putini... smile.gif
Problema e ca vrea sa fie cele originale pentru ca se incadreaza bine in peisaj,un HU negru pot lua oridecare, ca mai toate sunt negre... cool.gif
Daca n-oi gasi nici cum gri,o sa iau negru ce sa fac... wink.gif

--------------------
+
bubu782001
post 18 Feb 2010, 09:52
Post #322

Membru autentic

@Tamango
ai putea sa iei ceea ce am recomandat mai sus - un Sony cu adaptorul lor propriu RM-X4S. Poti gasi si unele SH la preturi foarte bune.

Ar mai fi solutia sa iei unul de Solenza (cu masca neagra) cum am pus in poza mai sus, si mai cumperi si XCARLINK-ul ala pentru mp3 (insa per total si acolo iesi destul de scump).
Nu stiu daca la XCARLINK apare numele melodiei (mp3) sau poti selecta mlodia (presupun ca da). Userul brasil sttie mai mule in aceasta privinta ca el are acest device.

Eu as merge pe solutia MP3 player (cu totul) + un adaptor. Poti face si altceva. Cauti la ce MP3 playere, este mai ieftin adaptorul, si in functie de acest criteriu, cumperi si mp3 player-ul. biggrin.gif

This post has been edited by bubu782001: 18 Feb 2010, 10:10

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Alexium
post 21 Feb 2010, 09:28
Post #323

Membru

Am o intrebare cu privire la capacul de la rezervor: nu are locas pt cheie,asa ca in cartea masinii.Nu mai stiu daca portita se inchide/deschide din masina,banuiesc ca nu,n-am gasit asa ceva,asa ca intrebarea mea este: se gaseste in comert un capac pe care sa pot sa-l inchid cu cheie venita cu respectivul capac? ? Multumesc.

<span class='edit'>21 Feb 2010, 18:22:</span>
Mai am 2 intrebari: 1) cum se desface torpedou' ala din stanga ca sa ajung la tablou?Trebuie cumva sa de-l deschid pana la capat,in jos, apoi tras cumva?Sau este insurubat? 2 ) daca vreau sa iau antena Radio cu mine, sa nu mi-o rupa unu, cum o desfac?Pun mana pe ea si invart spre stanga din afara,sau sa n-o fac ca se rupe...si de fapt trebuie desfacut plasticul de la oglinda si umblat dinauntru?Multumesc

This post has been edited by Alexium: 21 Feb 2010, 18:23

--------------------
Renault Twingo 1998
+
hellcat
post 21 Feb 2010, 18:38
Post #324

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

excl.gif Bubu, decat sa faci ultra mega reclama la xcarlink, ce are numai feedback-uri negative si un zgomot de fond datorita calitatii...mai bine va ganditi la achizitionarea unui Audio Connection Box de la renault.
Acum a aparut versiunea V2, fara absolut nicio problema de compatibilitate cu tuner list sau update list.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
bubu782001
post 21 Feb 2010, 19:42
Post #325

Membru autentic

Aaa da? Nu stiam ca au probleme acele xcarlink.
In orice caz hellcat, nu fac nici o reclama. Am auzit ca unii useri il laudau, asta este tot. Eu dupa cum ai vazut mai sus, nu am asa ceva.
Pai atunci daca este asa (nu o sa fac reclama negativa acuma) inseamna ca o solutie, aftermarket (gen cum am eu - Sony) este ok sau Audio Connection Box-ul de la Renault. Asta nu am habar cat costa insa daca este Renault...nu vad a fi un cadou de Mos Craciun.
Ideea aici nu este doar in muzca cat si in comenzile de la volan. Acuma din punctul meu de vedere si dracia aia de la Sony - Rotary Commander, este foarte usor de utilizat si foarte comoda - dezavantajul este ca e de culoare neagra si se vede diferit in contrast cu bordul gri de la Twingo.

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
brasil
post 21 Feb 2010, 20:58
Post #326

Mai bine organ decat membru

eu am xcarlink pe fordul mondeo pe care il am
si sunt foarte multumit
din pacate nu afiseaza numele melodiei dar merg comenzile de pe volan
are un zgomot de fond, intradevar, dar se poate rezolva cu un filtru banal si suporta 6 directoare cu mp3 pe un flash de 8 GB. are si intrare de aux unde am bagat un asus r700 cu bluetooth care face pe hands free-ul, player mp3 si navigatie.
totusi sunt de parere ca cel mai bine este sa folositi HU original al masinii chiar daca e negru.

--------------------
Ford Mondeo Turnier TDDI, 116 caluti frumosi 2001

Renault Twingo Soleil 1998, 8v
PACE VOUA, TUTUROR !
+
bubu782001
post 21 Feb 2010, 22:42
Post #327

Membru autentic

Mda...sincer m-am cam lamurit cum sta treaba cu Audio Connection Box de la Renault si NU ma convinge. Asta cel putin din punctul meu de vedere. De ce spun asta? Pentru ca e un compromis destul de aiurea.
Odata nu arata numele melodiei (pentru mine asta este ceva aiurea).
Nici numele directorului - ceea ce foarte multe mp3-uri auto sunt in stare sa faca asta (altceva aiurea).
Iar ultima ar fi pretul foarte mare - 600 ron.
Pai la cat costa un mp3 auto decent cu USB + telecomanda (probabil cu 100 ron in plus are si Bluetooth).

Hai sa facem un calcul simplu.

Telecomanda:
- Sony, se monteza in lateralul cochiliei de la volan (in stanga sau in dreapta) si costa aproximativ 150 ron (noua in magazin),

- Pioneer, se moneza pe volan in jur de 100 ron (noua in magazin)
- aici sunt mai multe modele CD-SR100, CD-SR110, CD-SR120 - toate acestea tot in jurul sumei de 100 ron. Diferentele dintre acestea sunt in functie de dotarile sistemului audio Bluetooth, phone, etc

MP3 Player-ul
- Sony (cu USB) de la 450 - 500 ron in sus (nou din magazin )

- Pioneer (tot cu USB) de la 400 ron in sus (nou din magazin).

Daca facem un calcul simplu, preturile nu ar diferi foarte mult daca alegem o soutie alternativa, fata de interfata minune prezentata de Renault (care sincer pe mine ma lasa rece).
Este ok si casetofonul/cd-player-ul stock, insa sa fim seriosi, este clar depasit pentru zilele noastre.
In plus la o scula noua, putem beneficia de functii noi cum ar fi Bluetooth, USB (aici ma refer la citirea mp3, wma etc) afisarea completa a numelui melodiei, a numelui autorului, a folderului..etc.
Acuma fiecare alege cum ii permite buzunarul. Insa eu unul nu gasesc intelept sa dau pe o cutiuta 600 ron care nu este ceva nativ, un fel de "patch", pe cand in jurul aceleiasi sume pot lua un sistem complet dedicat pentru asa ceva cu telecomanda cu tot.

This post has been edited by bubu782001: 22 Feb 2010, 01:38

Attached thumbnail(s)
pioneer_cd_sr100.jpg ( Size: 28.01k ) Number of downloads: 64
installedstalk.jpg ( Size: 20.67k ) Number of downloads: 58

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
danvespa
post 22 Feb 2010, 09:47
Post #328

Membru incepator

Am o intrebare stupida, voi aveti lumini la simbolutile de langa butoanele de bord, ma refer la alea de ventilator si distributie a aerului prin masina? Ca eu n-am, si initial am crezut ca asa este, insa am apasat cu degetul peste folia aia si se simte in dreptul lor cum ca ar fi decupat. Mda, exprimarea mea este cam idioata, sper sa intelegeti ce vreau sa zic!

--------------------
Renault Twingo 1997, 1.2 8v
+
renotgo
post 22 Feb 2010, 10:19
Post #329

Membru autentic

From: Onesti

Da ,comenzile acelea sint luminate .

--------------------
Laguna 3 Inițiale Paris 2.0 DCI . 2008
+
bubu782001
post 22 Feb 2010, 10:46
Post #330

Membru autentic

Sunt iluminate butoanele alea. Au becuri pe spate, insa ca sa le schimbi este destul de dificil deoarece trebuie sa dai jos tot panoul ala. La mine am o gramada de fire (am si AC). Recomand inainte sa te uiti cu atentie - ai grija ca sunt si cablurile alea de otel care actioneaza voletii de dirijare a aerului. Daca ai si AC, iluminarea butonului de la AC este facuta printr-un LED lipit pe PCB-ul de acolo.

This post has been edited by bubu782001: 22 Feb 2010, 11:09

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Postati intrebari si dati raspunsuri la obiect pentru ca informatia sa fie usor de accesat!!

--------------------
22 Pages « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 20:56
Dacia