Furtune sertizate la comanda!
![]() ![]() |
Furtune sertizate la comanda!
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
pt logan, furtune de frana?
si m-ar interesa si un covor de cauciuc cat mai subtire de 10 mp mersi |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-06-xxx
2005 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Cat de sigure sunt, adica au un certificat de calitate ceva? M-ar interesa pt un Ifron.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Furtun din material rezistent la benzina si temperatura ridicata? Cu insertie textila?
Diametru interior 41-43mm? This post has been edited by Muttley: 23 Oct 2009, 10:37 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
@matlee:doar furtun?imi zici cati metri ai nevoie.
@bzn:imi trimiti furtunu si in cateva zile il ai. @andrei cel mai subtire ar veni de 1,5mm. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Fratie, daca faci topic la bursa, normal ar cam fi sa-ti setezi notificare de raspuns
![]() Si da, doar furtun imi trebuie ![]() Ca sa nu mai indrug conditii, cules dintr-un mail ce l-am trimis (degeaba) unei firme: QUOTE Caut un furtun din cauciuc care sa indeplineasca conditiile: - sa reziste la vapori de benzina si ulei; - sa aiba diametrul interior de 42mm (pentru a asigura imbinarea prin strangere pe teava cu exterior de 45mm); - diametrul exterior cat mai mare, pentru rezistenta la incovoiere (dar nu mai mult de 60mm cu aproximatie); - de preferat cu insertie textila, tot pentru rezistenta la incovoiere; - suprafata interioara lisa; - important - sa prezinte o buna rezistenta in timp. Dpdv lungime, am nevoie sa confectionez 4 tronsoane de maxim 50mm lungime, asadar imi este necesar un esantion de lungime relativ mica... ATENTIE! conditiile de diametru sunt ipotetice, adica: - aflu ca am de unde lua furtunul; - abia dupa ce am certitudinea ca-l pot obtine, ma oblig la a avea nevoie de el. Adica daca nu stiu sigur ca am de unde lua, nu-mi mai trebuie. Adica dupa ce zici "da ba matlei, iti dau furtun, sa mi se usuce si sa cada de te mint", eu iti spun exact ce diametru tre' sa aiba. Ca sa fie totul limpede, o poza cu ce ar trebui sa faca (bucatile de furtun sunt negre, in numar de 4 si sunt prinse cu coliere): DSC03599.JPG ( Size: 882.05k ) Number of downloads: 425 Imi cer scuze pentru tonul adresarii, dar daca nu poti onora cu strictete cerintele mele, mai bine spune-mi cinstit "nu" si e cel mai bine asa. Mersi |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
korupt_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 4 February 06 From: Bucuresti ![]() |
ma intereseaza niste furnute facute,dar un mai mai rapid de ai lua contact cu tine
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
- B 88 MEF
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 20:55 |