Varianta motorizare megane 3 hatchbak, sfaturi, recomandari..
![]() ![]() ![]() |
Varianta motorizare megane 3 hatchbak, sfaturi, recomandari..
cata70 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|||
mep25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 March 09 ![]() |
QUOTE(cata70 @ 14 May 2009, 20:31) @ Nasu -La acest stil de condus ,sunt convins ca iti trebuie sau iti doresti un motor cu mult mai puternic ...Poate unul de 170 cp turbo cum este pe L3 ar fi perfect ![]() on topic...@mep25,pana la urma, ce ai ales? Nu am ales inca.....acum m-a pus pe ganduri motorul turbo 1,4 turbo TCe. Am decis sa mai astept un pic, nu vreau sa-mi para rau. This post has been edited by mep25: 15 May 2009, 11:51 |
--------------------
Dacia
Logan 1,4 Preferance
2005
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
mda, prin zona asta de asteptare sunt si eu.
Astept sa vad ce se mai intampla din pdv economic, ce se mai intampla cu preturile, si mai catre toamna vad ce fac. Deocamdata nici pretul nu ma convinge, mai ales ca trebuie sa mai adaug si optionale ptr siguranta. Si de asemenea, ma mai uit si pe la ofertele de la alte marci. In functie de asta, mai incolo voi lua o decizie. Dar mi-a plecat gandul de la Megane 3 ptr moment. |
--------------------
.
.
.
- . Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
mep25 |
![]()
|
Raspuns de la Renault Voceaclientului referitor la motorizarea 1.4 Tce 130...
Referitor la solicitarea dumneavoastra va transmitem ca motorizarea Tce 130 CP va fi disponibila pentru modelul Noul Megane in gama Romania la sfarsitul anului 2009. In acelasi timp va informam ca, in functie de performantele comerciale ale modelului (vanzarile inregistrate) este posibila o diversificare ulterioara a gamei comerciale (optiuni, motorizari, noi niveluri de echipare). Cred ca mai avem de asteptat.... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,4 Preferance
2005
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Mi se pare ,totusi,o politica ciudata a RR... Raspunsul formulat este ambigu,se intelege fie ca daca nu vor vinde cine stie cate masini , fie contrariul=conditiile aducerii altor motoare.
Daca vrei sa cumperi o masina cu niste optionale ce nu se gasesc pe modelele din stoc,trebuie sa astepti o perioada de ''n'' saptamani/luni,ca de,trebuie sa se fabrice si dureaza transpportul.Ok. Ce au de pierdut daca omul,clientul,poate sa aleaga orice motor,ca-i convine,doar el plateste,nu? Asta imi aminteste de balbaielile de acest fel(ex. ESP,ca optionala, din urma cu vreo doi ani) . Probabil ca nesansa potentialior cumparatori de Renault,este ca vanzarile din ultimii ani au fost mari(poate mai mult decat si-au imaginat ,chiar) Alfel,sigur procedau diferit ,acum. This post has been edited by cata70: 15 May 2009, 21:44 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
rdcristi2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 30 September 07 From: bacau ![]() |
personal am luat 1.5 DCI 105 CP, combinat cu Cutia de Viteze in 6 trepte pare rezonabil pt. cineva care sta in banca lui in trafic
|
--------------------
NISSAN
Tiida
Acenta dCI 2007
|
|
icecris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 October 09 ![]() |
Salut!
Mai are cineva vesti legate de data de aparitie a motorului 1.4 TCe 130 pe Megane 3/ Megane 3 Coupe? Multumesc! |
--------------------
renault
megane II sedan
2007
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-d...romania-5101746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TCE130 ![]() in cateva saptamani, sper ca au si orange cayenne in stocul initial ![]() can't wait ![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
icecris |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns! that's great news!
![]() Sa vedem daca se si tin de cuvant! ![]() |
--------------------
renault
megane II sedan
2007
|
|
mondeo.ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 November 08 ![]() |
Daca ar fi sa cumpar acum o masina compacta cu motor pe benzina motorul asta ar fi alegerea mea.
![]() In momentu de fata chiar ar fi ok pentru mine un Megane in 5usi pe benzina.Pacat ca nu mi-l permit. ![]() ![]() |
--------------------
Ford/Dacia
Mondeo/1300
'04 5usi Ghia 2.0TDCi/'83 pt.exp.
- TM 87 KUN/TM 08 SWY
|
|
icecris |
![]()
|
si din punctul meu de vedere este cea mai potrivita alegere pentru o masina din clasa compacta: suficient de sprinten si economic.
sunt curios ce va inseamna cu cateva sute de euro mai mult decat 1.6 16v.. oricum, decizia mea este deja luata: 1.4 Tce va fi! ![]() |
--------------------
renault
megane II sedan
2007
|
|
mep25 |
![]()
|
In sfarsit......de mult asteptam sa apara motorul 1,4 TCE
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,4 Preferance
2005
|
|
etransport |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 8 August 09 ![]() |
QUOTE(DRD @ 24 Apr 2009, 11:44) Daca poti mai asteapta si vezi ce motoare mai aduc pana la sfarsitul anului,1.4Tce 130CP suna bine . Nu il mai aduc! Am fost la un dealer si am intrebat de el, si nu crede ca acest motor va mai fi comercializat in Romania! P.S. Imi cer scuze nu vazusem articolul! Daca apare TCE 130 cp si nenea de la showroom mi-a spus altceva este o mare problema! Isi face un deserviciu lui, si firmei la care este angajat! Eu unul vazand numeroasele probleme de la megane 2 si problemele rapid aparute pe Megane 3 m-am reorientat catre ofertele celor de la Skoda si Ford. Cel putin Mondeo are o oferta de nerefuzat! (dar asta tine de preferintele fiecaruia, si nu pot spune ca merita mai mult... Depinde de mai multi factori) ;-) This post has been edited by etransport: 14 Nov 2009, 17:44 |
--------------------
Nu am
Nu am
Nu am
- Nu am
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Interesant. Azi am vorbit si eu cu un dealer si spunea ca il aduc probabil de luna viitoare.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(etransport @ 14 Nov 2009, 17:38) Eu unul vazand numeroasele probleme de la megane 2 si problemele rapid aparute pe Megane 3 Care sunt problemele alea numeroase de pe Megane 2 și mai ales de pe Megane 3? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai cu megane 2 te ajut eu,daca chiar nu iti mai aduci aminte:
-flanse -bielete directie -coloana directie -ambreiaj -compresor AC -pompa motorina+injectoare -macarale geamuri -alte probleme ca injection fault,chek injection si altele Daca astea nu-s de ajuns,eu nu mai zic nimic! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Și la facelift a rămas doar ambreiajul la 1.6. Adică una. Nu prea numeroase.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
mep25 |
![]()
|
QUOTE(etransport @ 14 Nov 2009, 17:38) Nu il mai aduc! Am fost la un dealer si am intrebat de el, si nu crede ca acest motor va mai fi comercializat in Romania! P.S. Imi cer scuze nu vazusem articolul! Daca apare TCE 130 cp si nenea de la showroom mi-a spus altceva este o mare problema! Isi face un deserviciu lui, si firmei la care este angajat! Eu unul vazand numeroasele probleme de la megane 2 si problemele rapid aparute pe Megane 3 m-am reorientat catre ofertele celor de la Skoda si Ford. Cel putin Mondeo are o oferta de nerefuzat! (dar asta tine de preferintele fiecaruia, si nu pot spune ca merita mai mult... Depinde de mai multi factori) ;-) Stai linistit, acum o luna am fost la dealer sa intreb dc se mai lanseaza in aceasta toamna motorul 1,4 TCE, s-au mirat cand am intrebat...au spus ca nu au auzit de existenta acestui motor....Dupa ce am plecat au inceput sa rada. ![]() P.S Va dati seama ce comunicare este intre Reno romania cu dealerul.....Mai aflam si noi prin presa....OFFF This post has been edited by mep25: 15 Nov 2009, 19:29 |
--------------------
Dacia
Logan 1,4 Preferance
2005
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
E vorba de M2.2, nu de M3
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
icecris |
![]()
|
Conform spuselor celor de la Renault Vocea Clientului comenzile pentru motorizarea 1.4 Tce pot fi facute incepand cu luna decembrie anul curent, asa pune-ti banii la pusculita!
Cat despre problemele la MII, pot sa va spun ca MII-ul meu(facelift 1.6 16v) care implineste in curand 40000 de km nu a avut nici o problema notabila - singura chestie un pic deranjanta fiind comportamentul radio-CD-ului la temperaturi foarte scazute - din motive necunoscute mie se opreste si astfel este necesara detasarea bornei de la baterie pentru a-l aduce din nou in stare de functionare. In rest numai de bine! Km fara incidente va doresc! ![]() |
--------------------
renault
megane II sedan
2007
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
la 1,5 dci 105 CP, cine produce sistemul de injectie? Delphi sau Siemens?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Siemens
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
marius140872 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 16 October 08 From: Resita ![]() |
am 2 din gama Renault ----Fluence 1.6 16v 110 cutie manuala in 5 trepte si Megane 3 hatchback 1.5 dci 110 cutie automata 6 trepte EDC....in configuratia prezentata, dieselul este superior indiferent daca e in oras sau afara. Ca si fiabilitate sau costuri de intretinere, pot confirma ca nu este vreo diferenta extraordinara intre ele pt ca in oras de ex cu manuala pot sa o tin in treapta 5...dar automata nu ( doar daca o trec in semiautomat ) si scot pe diesel un consum maxim de 1 litru mai bun decat la benzina. Ca si fiabilitate...dieselul are 40 k ,benzinarul 110 km si in afara de revizii nu au vazut niciuna mecanicul. Singurul + la benzinar il vad ca fiind viteza maxima de 214--216 km/h atinsi inainte sa intrerupa aprinderea...pe cand la diesel peste 190 nu trece
|
--------------------
2012
Renault Fluence 1.6 , 16v & Megane 3 dci 1.5 edc
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:01 |