Cumpar Kit complet pentru ambreiaj Disc+rulment+pl, Disc+rulment+placa
![]() ![]() ![]() |
Cumpar Kit complet pentru ambreiaj Disc+rulment+pl, Disc+rulment+placa
Addryanno |
![]() ![]()
|
||
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault 19
Hatchback
1993
- B-xx-FSH [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|||
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
In astfeld e situatzii nu stiu daca este bine sa te incurci cu una sau unele piese la SH .
Kit complet Reno 19 , motor F3N740/741/742 model Sachs - 500Ron sau Valeo Original 400Ron , plus eventual manopera intre 2,5mil pana 8 mil reprezentanta ! Dupa care nuca de teflon 5Ron-15Ron Originala Furca daca este cazul 160Ron originala sau 35Ron SH. Este bine sa verifici daca tot desfaci s anu pierzi ulei pe la 'simeringul din cutie " |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
Addryanno |
![]()
|
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Motorul este 1721cm F3N-L7-40...unde anume se gaseste magazinul sa achizitionez piesele mai exact astept un mesaj..Si multumesc mult!!!
|
--------------------
Renault 19
Hatchback
1993
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
magazinul online , cu reducere de 15% la preturiel afisate ,d aca ai cont , si este indicat sa comanzi online cu ridicare personalaa comenzii de la magazin ( intersectie Mihai Bravu cu splaiul Independetei ( chei ) adika la 50 d emetri de targ Vitan sau mai au un magazin prin Lacul ei ..b-dul LAcul Tei.
cel mai bine sondeaza site-ul asta ! www.autokarma.ro Nu fac reclama , dar ce stiu spun si eu mai departe ! Atentioneaza-i in cazul in care iei SAcHs ca daca pe vreo componenta scrie Valeo refuzi comanda ! Asa poti opta pentru kit Valeo care este undeva la 400Roni. Diferenta intre Valeo si Sachs este urmatoarea: 1. placute de disc mai bune Sacks 2. Placa de presiune (soarele) mai dura Sacks 3. Rulment de presiune mai bun Valeo , capsulat , metalic , cu urechi metalice , suprafata de contact mai mare. Orcum per ansamblu eu sunt de parere ca Sachs este mai bun , dar nu va imaginati ca scapati de aceea miscare 'sacadata' in cazul in care vreti sa ii dati "scartait"de pe loc . PS : dezmembrari reno , Soseaua Giurgiului nr 30 ,s4 , Bucuretsi la 50 de metri de CityMall. id YM : els_renault@yahoo.com This post has been edited by vepman_ro: 7 Apr 2009, 22:02 |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
Addryanno |
![]()
|
Multumesc mult de tot Vepman miai fost de mare ajutor la urmatoare intalnire iti fac cinste cu ce vrei u
![]() Limbajul IRC este interzis prin REGULAMENT! Urmatoarele abateri vor fi sanctionate! |
--------------------
Renault 19
Hatchback
1993
|
|
dragos c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 23 November 07 ![]() |
Ti-am trimis pe PM o oferta!
|
--------------------
Peugeot
307
2005/1.6 16v HDI/110 CP
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Addryanno |
![]()
|
Oficial am cumparat ambreiaj de la domnul Dragos kre i multumesc din toata inima,ambreiajul la-m montat pot sa spun k merge masina acuma de parca i-am pus motor de ferrari te baga in scaun,acuma urmeaza sa mai schimb pe la ea ce mi se pare si ce imi scrie mecanicul mai vechi la ea de exemplu:Tampoane motor schimbate,Bucse bara antiruliu schimbate urmeaza filtru aer sa il schimb ,Filtru ulei,uleiul k mia venit mie pata pe ele,tamburi spate noi,discuri frana ventilate,capota,aripi aripile au o indoitura pe ele si decat sa le dau cu kit mai bn le schimb,capota boala lor de a rugini in fatza cere alta noua..mai intai sa termin cu lista asta si pe urma fac alta
![]() |
--------------------
Renault 19
Hatchback
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:28 |