Renault Scenic 3, Scenic & Grand Scenic
![]() ![]() ![]() |
Renault Scenic 3, Scenic & Grand Scenic
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
kasparov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 16 April 09 ![]() |
Ca design, de ce sa zic ca imi place mai mult decat II? Ma asteptam la un interior ceva mai revolutionar, asa cum a fost trecerea de la I la II. Personal cred ca nu se inscrie foarte bine in linia de design a Renault (vezi Laguna si noul Megane).
Pe de alta parte, detaliile tehnice din teste arata foarte bine. |
--------------------
Renault
Scenic
2008 Dynamique 1.5 dci 85 CP
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
pe mine ma innebunesc ceasurile alea pe mijloc nu imi plac deloc
in rest este superb, mi-as lua unu si as muta ceasurile la locu lor in spatele volanului ![]() This post has been edited by tuner: 17 Apr 2009, 18:40 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Eu opinez ca se citeste bordul mult mai usor cand ai informatiile in centru si nu in spatele volanului. E mult mai relaxant, iar nr de km exprimati in cifre, nu sa caut eu acul pe unde banuiesc ca o fi, mi se pare o chestie tare buna.
Si mie imi place cum arata, dar, vorba lui kasparov, ma asteptam la un alt design interior. |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
ma cred ca ai si tu dreptate la drumuri lungi nu stau cu ochii pe ceasuri ci pe gps care e pe mijloc deci.....
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Mihai60 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 15 May 07 From: Bagshot, Surrey, UK ![]() |
Si eu sunt foarte multumit de ceasurile puse in mijloc.
![]() Ce sa fac cu ele in spatele volanului ? Sa caut printre spitele lui ? ![]() Posibil sa fie si obisnuinta |
--------------------
Renault
Scenic II Dynamique
2007, 1.5dci, 101cp, E3 :-(
|
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La fiabilité en hausse
L’Automobile Club Allemand ADAC a publié il y a quelques jours ses résultats concernant la fiabilité des différents modèles des constructeurs automobiles en 2008. Constatée depuis 2005, l'amélioration générale de la gamme Renault se confirme Rien que sur l'année 2008, le Scénic II est devenu leader sur son segment, et ce, malgré sa conception plutôt ancienne. Il affiche ainsi un le taux de pannes le plus faible de la catégorie, avec 1,8 cas de panne immobilisante pour 1000 véhicules. Le C4 Picasso affiche un score également très honorable de 2 /1000 alors qu'à l'autre bout du classement, on retrouve un Opel Zaffira qui affiche 7 pannes pour 1000 véhicules, sans oublier le VW Touran et ses 4,6 / 1000. Le score pour les Scénic de 2007 est également très honorable avec un "score" de 4,3, ce qui le situe second du classement sur cette année. |
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
aphophis |
![]()
|
asa cum ziceam. Bravo renault, pentru ca faceti masini din ce in ce mai fiabile, dupa cum se vede mai fiabile ca si concurenta
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
in franta se pare ca a aparut deja la concesionari
090424062658546685.jpg 090424062924884753.jpg 09042406194776772.jpg scenic16.jpg scenic10.jpg photo010.jpg This post has been edited by aphophis: 27 Apr 2009, 19:57 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
ce se vede mai jos, o fi asistenta la parcare sau un fel de parcare automata? Ca liniile alea nu cred ca apar acolo unde nu ai si un fel de ghidaj..
105.jpg |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
tuner |
![]()
|
zic eu...
liniile alea sunt ca sa poti centra masina fata de cea din spate si probabil cand vezi portiunea rosie suprapusa cu masina esti prea aproape This post has been edited by tuner: 5 May 2009, 08:27 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
am vazut azi prin pitesti si campulung muscel vreo 50 de grand scenic noi in probe. Arata super bine si fata si spatele.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Subscriu celor spuse de Fratzica.
Am vazut astazi, coloana de Scenicuri la intrare in Curtea de Arges dinspre Campulung Muscel. Am apucat sa fac si o poza ultimei masini din coloana ![]() Attached thumbnail(s) DSC03403.JPG ( Size: 278.37k ) Number of downloads: 3638 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
http://reno.ro/index.php?showtopic=124388&...dpost&p=1863550
Poze n-am apucat sa fac. Eu ma intreb ce tot testeaza atat. This post has been edited by St: 14 May 2009, 13:08 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Suspensia si cum rezista la mediul infect de aici. Praf, carute, tractoare...probabil ca tari ca somalia, zimbabwe etc. si-au rezolvat pb. cu drumurile + infrastructura si atunci au gasit la noi echivalenta.
Spre ex, unde mai poti testa cum se comporta o masina atunci cand da de o balega proaspata pe o autostrada ? - autostrada de romania ce-i drept.... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
tuner |
![]()
|
sau cate un sant sapat peste noapte
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Masinile sunt aduse pentru omologarea de tip,
iar apoi se pun vanzare, la fel cum au fost aduse si Megane III |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
aphophis |
![]()
|
daca suntem in ue, nu inseamna ca daca is omologate acolo, nu mai avem nevoie de omologare in romania?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai la noi au pdg...deci omologare diferita...nu???
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca au vreo legatura omologarile in Romania cu testele pe care le face Renault pe traseul Ploiesti - Vidraru. Asa s-au testat si Kangoo II si Megane III cu mult inainte de a fi prezentate in showroom in Romania.
Poate sunt teste de anduranta in conditiile de drum din sud-estul Europei. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
SCENIC II a disparut din oferta de pe renault.ro, deci SCENIC III e pe vine
This post has been edited by BiGBearRO: 5 Jun 2009, 13:58 Attached thumbnail(s) re.jpg ( Size: 94.95k ) Number of downloads: 3364 |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
aphophis |
![]()
|
foarte bine. Din ce am vazut eu pe forumurile straine, in vs-uri si in drive-teste scenicul e apreciat pentru tinuta de drum.. Sa vedem daca va fi la fel in romania (adica daca va avea sau nu pdg)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Mihai60 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 15 May 07 From: Bagshot, Surrey, UK ![]() |
Scuze de intrebare
![]() Ce inseamna " pdg " ? |
--------------------
Renault
Scenic II Dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pachet de Drumuri Grele
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Mihai60 |
![]()
|
Multam.
Nu stiam prescurtarea asta. |
--------------------
Renault
Scenic II Dynamique
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
Lansarea se pare ca va fi pe 17 Iunie la clubul Diplomatilor
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
La ce concluzii au ajuns cei de la Fifth Gear dupa ce au condus un Renault Scenic 3:
Ne place: 1) Frumos styling. 2) Condus rafinat. 3) Se simte mai "upmarket" decat rivali ei. Nu ne place: 1) Motoarele de baza "Underpowered". 2) Cam scumpa în comparaþie cu unele alternative. 3) Grand Scenic nu poate oferi suficient spaþiu la al treilea rand de scaune. This post has been edited by black_alienware: 9 Jun 2009, 19:08 |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Scenic 3 arata foarte bine. Acum, normal ca sunt si mici neajunsuri, ca doar nu s-a inventat masina perfecta.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Scenic Review
In acest filmulet se poate vedea ca nu ai mai deloc spatiu pe al treilea rand de scaune. Acel rand de scaune oricum este conceput pentru copii. Din experienta mea cu masini care au 7 locuri, la al treilea rand de scaune niciodata nu o sa aibe loc suficent o persoana matura. Parera mea este ca: asta nu se poate considera un minus daca se respecta limita de varsta a ocupantilor celui de-al treilea rand de scaune. This post has been edited by black_alienware: 9 Jun 2009, 23:13 |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
Mihai60 |
![]()
|
Eu oricum daca mai iau Scenic ( cred ca DA - Grand 1.9 ) voi comanda fara al treilea rand de scaune. Cu roata normala de rezerva.
Asta peste doi ani si ceva ![]() |
--------------------
Renault
Scenic II Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:38 |