M-am saturat de senzorii de presiune
![]() ![]() ![]() |
M-am saturat de senzorii de presiune
misu37 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ-11-BKX
2002 1.6 16v-benzina
|
|||
bogdanrana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 22 January 09 ![]() |
Eu sunt din Buc.
Senzorii mei sunt pe jante de tabla.Nu stiu cat de mult mi-ar place pe masina jante de aliaj.Parca i-ar sterge un pic din eleganta ![]() Vreau pe ei jumatate din cat costa la renault. $$ilvviu zice ca-s 5 mil, eu stiu ca-s 4 |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
misu37 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Senzorii noi costa in Cluj ~200 lei bucata (am fost saptamana trecuta la reprezentanta).
Din pacate eu am nevoie de senzori pentru jantele din aliaj (la cele din tabla am deja). Ma interesez acum daca nu cumva s-ar potrivi cei de pe jantele de tabla pe jantele din aliaj. Daca se potrivesc as fi dispus sa dau 50 lei pe amandoi. Mai vorbim.... This post has been edited by misu37: 5 May 2009, 10:30 |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ-11-BKX
2002 1.6 16v-benzina
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Am senzori si pe rotile de iarna ( din tabla ) si pe cele de vara ( din aliaj ) si diferente vizibile nu am remarcat . Cel putin cutia din plastic este aceeasi . Nu stiu daca valvele sunt identice pt ca n-am indraznit sa le demontez .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
misu37 |
![]()
|
Ardelut eu din cate stiu diferentele vizibile intre senzorii de presiune de pe jantele de aliaj si cele de tabla sunt 2: - culoarea (albastri pe jantele de tabla si gri pe cele din aliaj) si forma (pe jantele din tabla senzorii au forma de prisma deptunghiulara, pe cele din aliaj forma difera putin avand una dintre fetele prismei tesita).
Codurile pentru cei doi senzori de asemenea difera: -pt. jeanta aluminiu pe 16" codul senzorului este 8200086582 -pt.jeanta tabla pe 16" codul este 8200169160. Montajul pe jenti se face cu ajutorul unor adaptori care de asemenea sunt diferiti; din pacate nu cunosc aceste coduri. La tine se pare ca senzorii sunt la fel din cate spui; spune-mi te rog ce culoare au albastru sau gri? |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ-11-BKX
2002 1.6 16v-benzina
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Sunt negrii pe cele din tabla si gri pe aliaj.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
alumoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Informativ, 4 senzori pentru Laguna II - 699 lei la Serus.
|
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
Bongiovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 283 Joined: 30 December 08 From: Braila ![]() |
pt cezar am eu de vanzare un cititor de presiune pt senzori se afla sub masina in dreptu la scaunul soferului il dau cu 1 mil sau schimb cu 2 senzori de presiune de precizat ca acest cititor de senzori e vreo 7 mil in mag bogdan ma intereseaza un senzor presiune fata stanga daca il dai jos ti-l cumpar merci frumos
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:46 |