IT&C intrebari si raspunsuri, calculatoare, retele, internet
![]() ![]() ![]() |
IT&C intrebari si raspunsuri, calculatoare, retele, internet
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
Mtz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 April 05 ![]() |
Nope!
Nu aveam deschis decat Outlook-ul. Interesant este ca dupa boot sta o perioada (in care nu i se vede numele) si apoi dispare. Pare-se ca este vorba de HP Wireless Assistant ... da' nu-s foarte lamurit ... Multumesc mult inca o data! |
-------------------- Clio Symbol dCi 80CP 2005
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Eu cred ca e ceva soft "necosmetizat" scris visualc++, c# sau .net!
|
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
HP Wireless Assistant la mine arata asa:
Mtz, nu poti identifica aplicatia din lista de procese care ruleaza? Daca click-ai (stanga sau dreapta) ce se intampla? Btw, problemele mele cu User Name din Windows Task Manager s-au rezolvat brusc si fara vreo explicatie logica din partea mea. Acum pot vedea Userii diferitelor procese. Nu am mai facut nimic dupa ce am curatat worm-ul, decat cateva curatari de registri si scanuri mai adanci. Oricum, ar trebui un clean install pe Windows-ul meu. Deocamdata HijakThis zice ca sunt safe. This post has been edited by the_tavi: 2 Dec 2009, 16:49 Attached image(s) ![]() |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Probabil s-a mai discutat ..... nu dati cu paru', da' ma grabesc!
![]() Am un laptop cu placa wireles, un PC fara wireles si un router wireles. Intrebarea este simpla, cum fac o retea? P.S. Pe laptop am Windows XP iar pe PC Windows 7. Multumesc, Lucian |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Iti va trebuii o placa de retea wireless pentru desktop, prin care te conectezi la router. Router-ul tine loc si de switch deci va rezulta o retea intre cele doua PC-uri, plus internet.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Daca ma leg prin cablu?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
La router? Nu conteaza prin ce sunt legate PC-urile le router, conteaza sa fie conectate. Daca ai port sa conectezi desktop-ul la router prin cablu, mult mai bine, faci economie de banuti.
This post has been edited by mihai_dorin: 3 Dec 2009, 20:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
Da. Desktopul are placa de retea prin care ma pot lega la router. Tot la router ma leg wireless cu laptopul. Eu nu ma pricep foarte bine, cum fac asta?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Desktop-ul, are placa de retea.Folosesti un cablu de retea prin care conectezi fizic PC-ul de router. PC-ul trebuie sa aiba setarea ca IP-urile sa fie setate automat. In acest moment router-ul face toate setarile, ii atribuie un ip desktopului.
Ok, acum ai internet pe desktop. Pasul II Te conectezi cu laptop-ul la router prin wireless, acum ai internet si pe el. In momentul asta tu ai o retea intre cele 2 PC-uri. Poti cauta celalalt PC in Workgroup Computers, sau cmd=>ping ip-ul pc-ului celalalt. ( asta sa fi sigur ca cele 2 pc-uri se "vad" intre ele) |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Te conectezi prin cablu la router, de pe ce calc vrei tu, pentru a face setarile routerului.
In IE sau Mozila (orice browser) te conectezi la IPul pe care trebuie sa il gasesti in manualul routerului tau (la mine 192.168.2.1), si faci setarile de rigoare. Eu am asa:Clipboard01.jpg ( Size: 198.03k ) Number of downloads: 414 Pe desktop am W7 (cablu) pe laptop e Vista (wireless). |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
OK, multumesc mult, voi incerca! O intrebare, ziceai sa dau ping catre ip-ul pc-ului dar ip-ul este alocat automat, asa ziceai nu? Ma rog, incerc si mai vorbim.
Numa' bine, Lucian |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Pai asa setezi un router pentru internet...
3 Dec 2009, 22:15: Dai ping in caz in care vrei sa stii daca s-a realizat reteaua intre ele. This post has been edited by mihai_dorin: 3 Dec 2009, 21:15 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Aveti idee ce sistem de baze de date sa folosec pentru o pizzerie cu comenzi online? M-am interesa ceva de genul "jerrys pizza". Adica dupa ce ai facut o comanda ramai stocat "undeva" si la urmatoarea comanda trebuie sa precizezi doar numarul de telefon(un camp unic de altfel) pentru identificare.
Se poate face chestia asta si cu access? O zi buna! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Fara a o considera reclama, uita-te pe site-ul asta: www.cateringdeva.ro, cred ca e cam ceea ce vrei.
Cand vrei sa plasezi o comanda, trebuie sa faci o inregistrare in care este nevoie de utilizator, nume, telefon, adresa ... Aceste date se stocheaza, iar cand clientul vrea sa faca o noua comanda se logheaza cu utilizator/parola iar operatorul vede in fereastra de administrare ca, comanda e din partea unui anume utilizator si implicit adresa si tel. Si ca sa raspund la intrebarea ta, site-ul este postat pe un server Ubuntu, pe care este un Apache si baza de date MySql. This post has been edited by cuculean: 12 Dec 2009, 20:54 |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai uitat de PHP
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Corect.
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Aha deci vechiu trio : apache-php-mysql. Insa nu m-am exprimat eu bine. Nu ma refeream la comezi online.
Ma refeream la urmatorul scenariu: - sun sa comand o pizza , imi raspunde un/o tip/a imi cere nume, prenume, telefon, adresa dupa ii spun si comanda. in momentul ala angajatul ma inregistreaza intr-o baza de date. La urmatoarea comanda pentru ca am fost deja inregistrat la ei, ii dau doar numarul de telefon si comanda.(numarul de telefon pt ca este unic). Deci e vorba de comenzi telefonice, operate de o persoana care implicit cauta in baza aia de date. La situatia asta ma refeream. Sper ca m-am facut inteles. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Ceea ce doresti tu se poate realiza foarte simplu cu Microsoft Acces.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Verbatim Audio Cube
![]() Ce laptop ai de iti trebuie racire suplimentara? Titan ![]() This post has been edited by Hack: 15 Dec 2009, 14:17 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
Pai, daca stai culcat in pat si urmaresti un film, laptopul fiind asezat pe asternuturi .... nu prea poate respira, este!?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sunt multe laptoape cu aerisire pe laterala... ca s-au gandit ca exista oameni care tin laptopu in brate
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Daca ti laptop-ul in pat poti sa ai ce stand vrei tu ca mare branza nu faci cu el. Majoritatea laptop-urilor au fante de aerisire pe lateral dar aerul il trag pe dedesubt, daca tu obturezi fantele astea iti dai seama ce se intampla, de-aia nu se recomanda folosirea laptopului pe astfel de suprafete.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
OK, dar acesta care permite aerisirea ...
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Hack |
![]()
|
In primul rand trebuie sa identifici fantele pe unde trage aerul laptop-ul tau(de obicei sunt dedesubt), apoi sa te asiguri ca stand-ul nu va obtura aceste fante, altfel nu ai facut nimic(poate faci mai mult rau decat bine). Apoi trebuie sa te asiguri ca stand-ul nu trage aerul pe dedesubt pentru ca in momentul cand l-ai asezat pe asternuturi devine inutil, cel mai bine ar fi sa probezi stand-ul pe laptopul tau sa vezi exact cum se potriveste si daca poate face fata cerintelor tale.
L.E: Uite aici unul interesant. This post has been edited by Hack: 15 Dec 2009, 14:50 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
am o problema la xp... unul din procesele svchost se umfla peste masura si tine procesorul in 100%. il inchid din task manager, dar dupa o vreme , incepe din nou. kaspersky mi-a vazut vreo 2 virusi, i-a eliminat ,dar problema a ramas...
stie cineva despre ce e vorba ? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Salutare,
Hai ca tot de IT tine si asta. Sunt un bun amic al Kasperski. Am vazut pe bursa topiculasta, si o mica disputa mai de actualitate acolo. Nu prea inteleg de ce ar fi ilegala vanzarea antivirusului (afara de eludarea TVA-ului). Daca omul chiar spune ca iti da si factura la nevoie, insa pretul creste, cu ce difera produsul lui de produsul unui magazin specializat? De ce vanzarea de soft este ilegala, generic vorbind? De ce softul vandut de colegul de pe forum ar fi ilegala? Sporuri! This post has been edited by the_tavi: 22 Dec 2009, 23:53 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
caktuss, MARELE Kasperski nu a rezolvat problema?
![]() ![]() ![]() O scanare de malware cu malwarebytes' Anti-Malware ai incercat? Dar HijackThis ce zice? |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 09:24 |