IT&C intrebari si raspunsuri, calculatoare, retele, internet
![]() ![]() ![]() |
IT&C intrebari si raspunsuri, calculatoare, retele, internet
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
||
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|||
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
tema de gandire
![]() vreau sa pun un server de fisiere, in care un user over internet poate sa isi puna si sa isi ia fisiere (gen ftp) acum...userul se autentifica la server doar cu token si certificat, dupa care poate sa scrie si sa citeasca ex. : server ftp si client ftp care se autentifica mutual prin certificat, problema e ca nu am gasit clienti de ftp care sa stie de token, doar sa lucreze cu certificate din store de Win atunci ma gandesc la accces client cu token prin browser web ,si sa faca upload pe http se poate?stiti si ce software se poate folosi? merci |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
edited
This post has been edited by RaduNG: 22 Sep 2009, 16:03 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Intrebare: Am ocazia sa schimb o placa video GeForce 7300 GT 512 MB cu una ATI Radeon X1950 XTX Platinum, tot de 512 MB. Departe de a fi performante dupa standardele de azi, stiu... dar merita schimbul?
This post has been edited by xcss: 2 Oct 2009, 16:42 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai 7300 GT e mai veche dar Radeon X1950 XTX cred ca e noua. Oricum treci de la ddr2 la ddr 3, de la 800 frecventa la memorie la 1500. Bus-ul de memorie la 7300 e pe 128 biti in timp ce la cealalta e pe 256.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Inteleg ca merita schimbul. Multumesc!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Oameni buni mie nu imi mai merge internetul, nici pe laptop, nici pe pc, daca am cablu de retea principal bagat. Azi e prima data cand mi se intampla. Daca bag cablu in router e totul ok. Altfel...NIMIC. Nici macar ping nu pot sa dau.
Ce Dumnezeu are?!?! |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Placa de retea e enabled? Beculeaza?
Are puse IPuri fixe? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BioHazarD |
![]()
|
IP-ul e fix. Ledurile sunt ok, placa e enabled dar NU MERGE nimic. Iar pana ieri a mers fara nici cea mai mica problema.
Azi am bagat cablu de retea sa am viteza mai mare la download si ce sa vezi...internet din parti. Dau pinguri..nimic. Trec pe router si merge de parca totul ar fi in regula. Normal internetul meu e dat prin IP si MAC. This post has been edited by BioHazarD: 2 Oct 2009, 21:53 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si carui mac ii e permis accesul?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BioHazarD |
![]()
|
Normal Pc-ului dar si laptopului i-am dat acelasi mac tocmai ca sa mearga ambele.
Si ca sa fiu sincer prima chestie ciudata a fost acum ~ 2 zile cand la fel, nu mai mergea un site daca eram pe cablu. Deloc, la fel nici macar ping (request could not find host) (si inainte intram de sute de ori pe zi fara probleme). Daca treceam pe wireless, mergea perfect. This post has been edited by BioHazarD: 2 Oct 2009, 22:16 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
BioHazarD |
![]()
|
Problema s-a rezolvat exact cum a aparut...de la sine.
Necunoscute sunt caile IT&C-ului. ![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
salut, am instalat aseara un xp nou pt calc lu taica miu si ,..... f tare cand am avrut sa ii fac conexiune la net - rds ppoe- iata ce am descoperit!!!
un remediu pt chestia asta am gasit prin bunul router da sa il pun pt un singur calculator nu isi are rostu..aveti idei? Attached thumbnail(s) sad.JPG ( Size: 35.38k ) Number of downloads: 299 |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Zeule instaleaza si tu un xp intreg nu din ala modat/ciopartit.
|
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Da cam asa e... am vrut ceva fara multe traznai in el tinand cont ca in afara de iexplorer, mess si office nu se foloseste din el!
Ma gandeam ca se poate adauga partea aceasta lipsa din sistem. ca acolo cand dai remove windows components sau ceva de genu! sa adaugi ceva la retea! Aveti careva idee? This post has been edited by zeu_4u_sweety: 7 Oct 2009, 11:43 Attached thumbnail(s) carcasa_termostat.JPG ( Size: 42.1k ) Number of downloads: 279 |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
bardu |
![]()
|
Pai cred ca ai cam gresit "andrisantul", cel mai in masura sa iti raspunda ar fi cel care l-a modat. Solutia ar putea fi foarte simpla, daca tweakurile lui se bazeaza doar pe editare de registri si stoparea serviciilor, daca a trecut si la inlaturarea librariilor si a fisierelor de balans nu prea mai ai ce face.
Poti incerca RASPPPOE. Se instaleaza intrand in proprietatile placii de retea, alegi butonul de install, protocol, have disk, restul e Cancan! ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
nu merge...oricum ms mult i am atasat un ruter si merge de zbarnaie
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
salutare. De cand au furat baietii aparatura de la rds de pe scara si nu mai merge netul ma chinuie o problema.
In casa am 2 pc uri unu cu win 7 altul cu xp! pana acum ca sa fac schimbul de fisiere intre ele le trimiteam prin mess! Ce e drept calc cu win 7 il vedea pe cel cu xp ins ainvers nu ... din cat l am frecat si l am zapacit acum vede si xp ul in network places vede un fisier ciudat cu numele calc cu win 7 insa cand dau sa il deschid imi cere un user si o parola!! ![]() si mai am o nelamurire...prin remote pot sa lucrez de pe un win7 pe xp si invers? Lipsa asta de net de ceva vreme ma chinuie...vecinul are net wifi si mai intru si eu de pe telefon ![]() ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
bardu |
![]()
|
Nasol bre, cere de la Flamingo
![]() In alta ordine de idei, scoate parola de la share din windows7 (acuma nu stiu exact pe unde e... ), asa e 7 mai destept ca altii... Pentru remote foloseste remote desktop de windows daca nu ai net, sau vnc. Poti fura net de la vecinu daca ai un router "potent" care stie wireless client/wireless client bridge/sau repeater bridge. De moment eu asa folosesc (pana imi trag baietii firul), inclusiv mi-am pus alocare de ip fix si port forward in routerul vecinului bun samaritean care are reteaua wireless nesecurizara si parola implicita pe server ![]() Viteza lasa mult de dorit oricum ..., dar iti faci "necazul". ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Ce baietzi buni sunt vecinii, platesc netul si pt altzii! Dar daca s-ar termina numai astfel, unii mai si cresc copiii altora.
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
care copii ? Aia virtuali ca doar suntem la sectiunea IT&C
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
imi aduc aminte ca exista fix aceeasi problema intra win98 si xp.. cerea parola si user
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
si care e acea parola? si cum se schimba....am intrat pan win 7 si am gasit ceva ciudat pe la workgrup... era o parola sa zicem pe care nu o puteai schimba iar daca intrai si ieseai din sectiunea respectiva se schimba singura parola
![]() ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
bardu |
![]()
|
Xp cerea parola deoarece contul "guest" era inactiv. rezolvarea activai contul guest sau defineai un utilizator cu parola activ pe ambele pc-uri si bagai datele alea.
7-le permite dezactivarea parolei pentru share, acuma pb poate fi mai stufoasa, sincer nu m-am "jucat" destul cu el sa stiu foarte exact. |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Eu am facut asa:
1. Clic dreapta pe partitia pe care vreau sa o pun la share 2. Share with 3. Apare fereastra mica din stanga sus 01.jpg ( Size: 376.02k ) Number of downloads: 168 4. In fereastra mare din dreapta am marcat cu rosu ce am modificat 5. Apoi 02.jpg ( Size: 404.35k ) Number of downloads: 165 Initial in loc de EVERYONE, erau useru , administrator s.a. Ii poti lasa si pe "ceilalti" dar la EVERYONE poti pune acum ce nivel de acces vrei sa aibe ceilalti din retea. |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
nu vrea nici asa imi arata intr adevar partitiile ... e un pas bun .. insa cand vreau sa le deschid cica nu am permisiune... cu toate ca am bifat la everyone toate sau nici una si le am dat restart si le am zapacit si degeaba!!
Ce pot sa accesez este un fisier user filles sau ceva de genu...ala pot sa il modific sa fac ce vreau in el atat.... Si mai am o dilema. Am tst multimedia si cand dau sa mi se deschida playerul idn butonul respectiv mi se deschide ori bs playerul ori media playerul ![]() A mers sa deschida winampul doar prima data cand am instalat windowsul si winampu era primul program instalat in fata celorlalte.....In schimb celelalte butoane lucreaza in winamp... ffw, rwd, play, stop etc... Am setat si din inamp sa recunoasca tstele alea si tot degeaba...face cum crede el de cuviinta. Exista vre o chichita ca sa rezolv si dilema asta? |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Tastaturile multimedia au (cel putin unele) un soft pe care daca-l instalezi, poti pentru butoanele multimedia sa accesezi o comanda sau actiune. Astfel, poti seta ca la apasarea unei taste sa lanseze o aplicati.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
nu exista soft pt xp vista sau win7 doar pt win 98 ... ce e ciudat ca nu deschide mereu aceeasi aplicatie!!! macar stiam o treaba !
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
DrK |
![]()
|
cauta pe net update de soft pentru xp si vista
|
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 05:09 |