Megane Hatchback, Plasticul spate
![]() ![]() ![]() |
Megane Hatchback, Plasticul spate
Meganefan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 12 December 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault megane 2
hatchback 1.5 dci
- B $$ YYX
1.5 2003
|
|||
greny |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 18 July 15 From: Timisoara ![]() |
Salut.
Scoti toate plasticele de interior haion.apoi surubul care tine yala si mufa de la yala.apoi gasesti inca 5 suruburi ce tin plasticul exterior. Acel plestic e prins in cleme de o rama-la mine erau rupte multe din cleme -probabil de la trantit de haion. Am pagat ceva poxipol,dar tot nu am reusit sa prind perfect plasticul de rama.am asamblat totul la loc si am pus silicon negru in spatiu dintre tabla si plastic. Bafta |
--------------------
Renault
Megane 4
2019 Mégane II 1.6 16v 113 BM0J 2002
Mégane Sedan IV 1.33 tce 140 LVNB 2019 |
|
Meganefan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 12 December 16 ![]() |
salut merci! asa am sa fac si da si la mine sunt la fel ceva clamute rupte as pune o banda de carbon o folie sa etansez pe spate spatiul acela sa nu dea urat merci inca odata!
|
--------------------
Renault megane 2
hatchback 1.5 dci
- B $$ YYX
1.5 2003
|
|
4ltair |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 15 September 17 From: Blaj ![]() |
Ca sa nu deschid alt topic (si avand in vedere ca e tot in acea zona a masinii):
Referior la inscriptia MEGANE de pe haion, s-a cam deteriorat "cromul" de pe plasticul respectiv si as vrea sa remediez situatia. A mai incercat cineva operatia aceasta si cum a procedat? Am vazut un filmulet Youtube, in care se foloseste o vopsea cauciucata si rezultatul nu e rau dar am vrut sa intreb daca are cineva experienta cu asa ceva. |
--------------------
Renault
Megane II Grandtour 1.5 dCi 74kW
2004
|
|
greny |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 18 July 15 From: Timisoara ![]() |
Cromul cojite nu îl poți repara doarã dacã faci recromare a plasticului.e un pic mai complicat sa cromenzi plastic,mai bine cumperi alte litere de la shrot.
|
--------------------
Renault
Megane 4
2019 Mégane II 1.6 16v 113 BM0J 2002
Mégane Sedan IV 1.33 tce 140 LVNB 2019 |
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
8200073444 -> Cod pentru litere !
|
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
- B 301 AAT
2005
|
|
SorinSorin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 2 June 17 From: Resita ![]() |
Si eu am literele de pe haionul spate decojite si ma gandeam sa le refac dar e un pic mai complicat necesita a se da jos literele, indepartarea cromului de pe litere si apoi se pot vopsi la alegere chiar si cu spray chrome .Lipirea literelor se face cu banda dubluadeziv .....ce ai vazut tu in filmuletul de pe net se aplica doar daca literele sant aproape perfecte ( cromul sa nu fie decojit ) si din cate stiu acea vopsea cauciucata trebuie suflata de la o anumita distanta altfel se ancreteste .
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Hatchback
2004 1.6 16V
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Aplicarea de strat protector pe plastic se face doar dupa tratarea suprafetei cu primer (faciliteaza aderenta).....altfel vopseaua aplicata se decojeste.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:58 |