Coltul celor care au de impartit ceva
![]() ![]() ![]() |
Coltul celor care au de impartit ceva
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Alt topic penibil...nu mai bine trageai apa după idee decat sa o postezi aici?
This post has been edited by MHY: 8 Apr 2009, 22:10 |
--------------------
------
------
------
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
E parerea ta. Daca unora o sa le placa ideea ca unul ca tine sa-si descarce aici surplusul de energie in loc de a polua toate topicurile de la cafenea de cate ori are prilejul sa plateasca polite cuiva va fi ok...daca nu, se va sterge si asta e...paguba-n ciuperci.
Penibil esti si tu dupa parerea mea ca alta treaba nu ai decat sa pandesti toate postarile cuiva doar doar mai gasesti ceva de care sa te agati si care sa te faca sa pari interesant. Daca nu poti sa te rezumi la mesaj privat, ca totusi vrei sa citeasca lumea cum il faci tu pe unul si pe altul, uite locul nimerit. Oricum eu editasem inainte sa vad postarea ta pentru ca am considerat ca nu e tocmai ok sa mentionez niste persoane (ceea ce facusem initial) si oricum e la misto. This post has been edited by Dan73: 8 Apr 2009, 22:33 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Pentru ''descarcat excesul de energie'' exista pm...nu trebuie facut topic...parerea mea iar in legatura cu poluarea ar fi bine sa te uiti la altii...si dupa poluare sa pui ..apropo...'''se ataca idei nu persoane''
![]() This post has been edited by MHY: 8 Apr 2009, 22:26 |
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca cineva imparte niste captori de soc laterali sa arunce si la mine ca se chinuie astia de la asigurari de ceva timp sa ii dea la schimbat
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu impart datoriile mele cu toti membrii forumului....dau doar cate una,s ajunga la toti!va rog nu insistati!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Free Gigi !
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 8 Apr 2009, 22:24) Zii zau cu limba scoasa ! ![]() Tu vorbesti de atacul ideilor si nu a persoanelor ? Sa dau citate citate din tine sa te contrazic ? No way... ![]() QUOTE(andu911 @ 9 Apr 2009, 00:17) Neah, mai bine ai fi spus... "Faceti pariurile !" ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 8 Apr 2009, 22:58) Zic ca e nimerit sa fac un fel de ring aici pentru cei care vor sa faca schimb virtual de pumni, dosuri de palma, bobarnace, castane si alte asemenea. Recunosc ca ideea mi-a venit urmarind evolutia "prieteniei" dintre cativa forumisti Am dat trei minute la microunde si am varat popcornu'. Va astept baieti, meciul e fara reprize si sunt permise chiar si loviturile sub centura... la OO sau la oo...dupa caz. regulile sunt urmatoarele: nu exista nici o regula |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sparg eu gheata spre deliciul fanilor...
![]() Chem aici un moderator care-mi da warn pentru ii sunt simpatic... ![]() This post has been edited by Flamingo: 10 Apr 2009, 10:52 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, ti-a dat warn pt ca meriti
This post has been edited by eduardsebe: 10 Apr 2009, 11:26 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:16 |