Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

CHECK AIRBAG, Please help :)

romeo_id
post 7 Apr 2015, 08:30
Post #31

Engineer

Group: Members

Daca nu gasesti o persoana priceputa mai bine mergi asa si vezi cat duce, pana ti se aprinde martorul. Poate nu ai ghinionul asta.. oricum trosniturile alea uzeaza piesele de plastic si ar fi recomandabil sa cauti de la dezmembrari blocul de lumini cu totul ce contine panglica. Operatiunea de inlocuiere dureaza 10 minute.

Daca ai un pic de inclinatie tehnica si timp, dai singur cochilia airbagului jos si apoi volanul si faci niste observatii vizuale care ar putea fi problema. Nu e rocket science sa faci singur o inspectie.

This post has been edited by romeo_id: 7 Apr 2015, 08:32

--------------------
Renault Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SanKraN
post 7 Apr 2015, 08:48
Post #32

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(romeo_id @ 7 Apr 2015, 08:30)
Daca nu gasesti o persoana priceputa mai bine mergi asa si vezi cat duce, pana ti se aprinde martorul. Poate nu ai ghinionul asta.. oricum trosniturile alea uzeaza piesele de plastic si ar fi recomandabil sa cauti de la dezmembrari blocul de lumini cu totul ce contine panglica. Operatiunea de inlocuiere dureaza 10 minute.

Daca ai un pic de inclinatie tehnica si timp, dai singur cochilia airbagului jos si apoi volanul si faci niste observatii vizuale care ar putea fi problema. Nu e rocket science sa faci singur o inspectie.
*

Am facut deja mai cam tot ce ai scris mai sus, am desfacut volan nimic in neregula acolo, am desfacut si capacele de la lacasul cu blocul lumini si uns tot pe acolo cu wd40, a fost fara zgomote cam 2-3 saptamani si dupa au revenit, am intrebat si la dezmembrari belciugatele un pret parca mi-au zis 450 panglica, dar parca nu as mai apela la dezmembrari, deoarece am fost recent sa imi inlocuiesc contactul si yala, si ei mi-au schimbat cateii si taxat pentru piesa full, si tot nu functioneaza contactu cum trebuie gen se blocheaza cand bag cheia.

Asa ca solutie chiar nu vad una plauzibila decat baiatul de pe forum la dacia, dar nu este din buc, si dureaza pana ajunge pe aici. Voi mai aveti alte idei/ solutii ?

--------------------
Renault Clio 3 2007
1.5 dCi / 50kw 68CP
Gri Metalizat
+
romeo_id
post 7 Apr 2015, 09:33
Post #33

Engineer

Tipul acela cu un megane albastru la avatar? La tine problema nu e de la spira (inca) ci din contactorul rotativ, sau orice alt ansamblu de plastic. Cred ca pe asta ar trebui sa te concentrezi. Daca planglica era data peste cap/rupta sigur ti se aprindea martorul in bord.
Ti-as recomanda sa mai ai rabdare pana iei legatura cu omu' sau gasesti pe altcineva la fel de priceput.

--------------------
Renault Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
+
SanKraN
post 7 Apr 2015, 10:42
Post #34

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(romeo_id @ 7 Apr 2015, 09:33)
Tipul acela cu un megane albastru la avatar? La tine problema nu e de la spira (inca) ci din contactorul rotativ, sau orice alt ansamblu de plastic. Cred ca pe asta ar trebui sa te concentrezi. Daca planglica era data peste cap/rupta sigur ti se aprindea martorul in bord.
Ti-as recomanda sa mai ai rabdare pana iei legatura cu omu' sau gasesti pe altcineva la fel de priceput.
*

Da despre el este vorba.
Am inteles, asta o sa fac, rabdare mode ON.

Multumesc!

This post has been edited by SanKraN: 7 Apr 2015, 10:42

--------------------
Renault Clio 3 2007
1.5 dCi / 50kw 68CP
Gri Metalizat
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 11:31
Dacia