blocare capota RENAULT LAGUNA I
![]() ![]() ![]() |
blocare capota RENAULT LAGUNA I
heavy_metal |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1995, I
|
|||
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
eu zic sa mai incerci, eventual sa te ajute cineva care, atunci cand tu tragi de maner, sa incerce sa deschida capota printr-un usor joc. e posibil sa nu mai fie suficient de mobile piesele de la sistemul de blocare al capotei!
.. si trage tare de acel maner, ca si eu asta iarna am avut ceva probleme de acest gen si trageam de maner cu putere casa se deschida ( adica exagerat de tare tre sa tragi ) si daca reusesti, ai grija sa lubrifiezi bine locurile cu probleme ! .... si daca nu si nu, atunci e posibil sa fie ceva rupt pe la cablu, dar daca zici ca se aude ceva "activitate" in zona farurilor, cred ca vei reusi cu putina insistenta ! |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Trage cu putere de maneta dinauntru, sint sanse bune sa ramai cu ea in mana si patesti ca un alt user de aici care a trebuit sa dea cu barosul pentru a deschide capota.
Un sistem tare subred au gasit cei de la Renault in privinta asta. Probabil pentru a descuraja deschiderea capotei. This post has been edited by ricochet2: 6 Apr 2009, 23:21 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
... tu te-ai saturat sa ma tot iau de tine da' serios ca am senzatia din ce in ce mai acuta ca te bagi in discutii doar ca sa produci intrigi ! .... ce solutie vezi tu mai buna ? ... are de ales intre mai multe metode ?
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Sa deschida mai cu grija. Tu erai cel care a rupt maneta sau altcineva ? Sigur a fost cineva, acum o luna parca.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
just_illusions |
![]()
|
nu eu am fost, dar asa e i s-a intamplat cuiva faza asta ... stiu ca avea o phase 1 si trebuia sa mearga cu ea la RAR a doua zi parca si n-a avut de ales decat varianta cu dalta + ciocan .
... sustin in continuare ce am scris in postul de mai sus ! |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
heavy_metal |
![]()
|
Am reusit sa deschid capota...solutia....una care m-a uimit si pe mine.
![]() ![]() ![]() Iti multumesc just_illusions pentru ideea ta...si pentru intelegere.sper ca pe viitor sa existe mai multa seriozitate din partea altora.. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1995, I
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ar mai trebui unse cablurile alea din cand in cand..
Si la mine se deschidea extrem de greu, i'am dat cu putin WD40 pe cablu atat cat am reusit cu ele montate si si'a dat drumul nitel, acuma se deschide rezonabil. Pentru rezultate ideale, ar trebui demontate cablurile de la incuietoare, ridicate si turnate pe ele un ameste ce ulei amestecat cu putina benzina, pentur a fi mai fluid si a se plimba pe cablu in jos. Benzina va dizolva reziduurile de pe cablu si se va evapora, lasand uleiul sa'si faca datoria de ungere. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Stai putin. Si eu am fost serios cand am spus ca daca tragi prea tare se poate rupe. Cu ce am gresit ? Trebuie avut grija. Si sustin in continuare ca cei de la Renault puteau face un sistem mai trainic. E subred.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
heavy_metal |
![]()
|
QUOTE(strumfuadi @ 7 Apr 2009, 08:45) Ar mai trebui unse cablurile alea din cand in cand.. Si la mine se deschidea extrem de greu, i'am dat cu putin WD40 pe cablu atat cat am reusit cu ele montate si si'a dat drumul nitel, acuma se deschide rezonabil. Pentru rezultate ideale, ar trebui demontate cablurile de la incuietoare, ridicate si turnate pe ele un ameste ce ulei amestecat cu putina benzina, pentur a fi mai fluid si a se plimba pe cablu in jos. Benzina va dizolva reziduurile de pe cablu si se va evapora, lasand uleiul sa'si faca datoria de ungere. ![]() Am sa fac si aceasta operatie...dar deocamdata merge usor...ms. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1995, I
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Sistemul de deschidere al capotei, subred?
Sa fim seriosi, tragi de capota aia de ridici masina si el nu cedeaza. Ca nu e lubrifiat si ingrijit, asta e alta problema... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu stiu, mie mi se pare ca intampina destula rezistenta. Nici nu as stii pe unde sa-l lubrefiez, nu stiu pe unde trece. De fiecare data cand deschid capota ma port cu acea clapeta ca si cu ouale. Mi-e frica sa nu se rupa.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
e destul de solida dar nu trebuie exagerat cu trasul de ea
cel mai simplu e sa injectezi lubrifiant in manson, preferabil cu seringa... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Trebuie sa stii ce e si unde e acest manson mai intai.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
langa inchizatori, in fata....
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Am avut si eu nproblema asta cu capota si am tras de maneta pana s-a slabit cablul si tot nu s-a rupt. Intr-un final am reusit sa o dechid si am lubrifiat bine inchizatorile si de atunci merge ok.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Asa am facut si eu chiar dupa ce am cumparat masina desi se deschidea bine le-am pus vaselina sa fie, dar nici nu am avut probleme cu capota.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nici sa nu ai. Daca mor broastele alea vizitezi motorul pe dedesubt.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Si daca are scut ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Si ca sa fiu sigur azi le-am mai dat un spray cu vaselina ca sa fiu sigur ca nu oa sa am probleme.
![]() |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
bun si asa...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:07 |