aditivi, sprayuri si alte produse necesare
![]() ![]() ![]() |
aditivi, sprayuri si alte produse necesare
paulush |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) Photo_0006.jpg ( Size: 470.78k ) Number of downloads: 641 |
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
wd40 gasesti la agip, la metro... dar mie nu mi se pare stralucit asa cum il lauda lumea pe-aici... il folosesc la suruburi ruginite si la balamale...
in rest, pentru mecanisme am un spray pe baza de teflon, de la mercedes si un spray cu vaselina alba pentru elemente care conti plastic sau cauciuc, ca sa nu le atace. |
--------------------
-
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
aditivii nu prea se pupa cu motoarele astea de generatie noua. Mergeau la alea vechi de pe vremea lu ceasca, acum nu prea mai ai ce face cu ele. Mai degraba strici masina.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu nu am auzit de firma asta...Abro
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
jupanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 January 09 ![]() |
decat sa dai banu pe aditiv mai bine bagi o motorina buna
|
--------------------
renault
laguna
2003-dinamique
|
|
paulush |
![]()
|
motorina am bagat pana acum doar efix euro 4 si acum euro 5 de la petrom! aditivul l-am cumparat la sfatul unui amic care a folosit si a zis ca a observat schimbari in bine.dupa ce consum plinu asta o sa revin cu impresii.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
paulush |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 25 Jan 2009, 01:04) wd40 gasesti la agip, la metro... dar mie nu mi se pare stralucit asa cum il lauda lumea pe-aici... il folosesc la suruburi ruginite si la balamale... in rest, pentru mecanisme am un spray pe baza de teflon, de la mercedes si un spray cu vaselina alba pentru elemente care conti plastic sau cauciuc, ca sa nu le atace. de unde ai luat spray cu vaselina alba?as dori sa iau si eu pt acuatori si alte elemente care contin plastic! si eventual spray de contacte daca stii de unde as putea lua...merci mult |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
De la Hornbach, dar nu stiu daca mai au...
|
--------------------
-
-
-
|
|
paulush |
![]()
|
spray de contacte am gasit si sunt destul de multumit de el, dar de ala cu vaselina alba nu am dat!!! cu o poza ori o denumire ma poate ajuta cineva...daca nu o sa cumpar vaselina rosie sau ce imi cade la indemana ca ma oftica zgomotele alea...
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
kamikaze69 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 October 08 From: Targu Mures ![]() |
eu cred ca pe aditivi dai bani degeaba e mai bine sa folosesti o motorina de calitate!!!
|
--------------------
Laguna 2
DINAMYQUE
- MS10GLI
2001 Megane 2 - 1.5 dci 80cp
|
|
mudman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 March 13 ![]() |
Aici sunt 2 variante: ori folosesti aditivi in mod regulat, ori nu-i folosesti deloc. In mod regulat se vor dizolva toate depunerile si se vor deplasa catre filtrul de motorina (daca ai TDI) si se vor scoate din sistem odata cu inlocuirea filtrului dac nu cumva se vor fluidiza intr-atat incat sa traca de filtru si sa arda in motor. Oricum la 1200 bari trec destul de multe chestii vascoase prin orificii micronice ca sa-ti mai bati capul.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI full option
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:05 |