Impozit de 1625ron/trimestru, fara TVA, la masini, si alte idei BOCesti !!! ce facem???
![]() ![]() ![]() |
Impozit de 1625ron/trimestru, fara TVA, la masini, si alte idei BOCesti !!! ce facem???
dragos_alx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu suplimentez cu o alta intrebare: ce pasi trebuie urmati ca sa imi desfiintez firma? Nu am bani sa sponsorizez guvernul Boc cu 6500 lei/an, asa ca varianta desfiintarii ramane unica...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Exista varianta suspendarii firmei - la Registrul Comertului si Administratia financiara - pe 3 ani, urmand ulterior a se inchide automat daca nu redeschide activitatea. În perioada asta se depun toate declarațiile pe 0 la AF.
Altfel, costă minim 2000 de lei. |
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Impozitele pe CA nu sunt agreate de Comisia Europeana,deci astea vor fi atacate usor,asta forfetar e o tampenie in forma asta,ar trebui aplicat dupa o perioada de "n" daca nu faci profit,aia cu tva-ul e o cretinatate si mai mare..
Parerea mea e ca ne sperie cu toate astea,rezultatul fiind ca atunci cand raman doar jumatate,sau cateva,sa respiri usurat.. Oricum eu nu uit nu iert,ne vedem la vot Basexule! P.S.: Boc vrea neaparat sa intre in istorie ca unicul tampit care creste taxele in vremuri de criza ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
O sa ne mutam cu totii firmele pe offshore si daca acum guvernul tot mai vede ceva bani din impozite, atunci o sa mai vada fix 0.
|
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
In eventualitatea in care cretinii chiar vor sa elimine firmele foarte mici, eu voi trece pe PFA.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mie nu-mi vine să cred cât de proști sunt ăștia de la Guvern. Știam de la nominalizare că va fi cel mai prost guvern, dar atât de prost nu credeam că va fi. Însă acum am o presimțire că vor continua să mă uimească.
This post has been edited by ssilviu: 6 Apr 2009, 10:28 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(dragos_alx @ 6 Apr 2009, 06:17) va rog mult...propuneri...sugestii.... Offshore, cum s-a mai sugerat. Romania nu e tara pentru care sa merite sa platesti impozite. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cati dintre voi ati avut firme offshore? se pare ca nici unul.
Aici nu se discuta despre a reduce impozitul platit catre statul roman ci de un minim de impozit pe care statul roman il impune. Un offshore de exemplu e foarte util cand ai de plata 100.000 de euro impozit si platesti afara 10.000 comisioane si impozit. Dar cand ai de plata 1300 de euro nici un offshore nu te salveaza. In functie de tara, tipul de firma, conturi in banci ... 5000 de euro se duc usor. comparatia 1300 <> 5000 o faceti voi. Dar ce treaba are offshore-ul cu mizeria asta de impozit forfetar? chiar am ajuns sa inghitim orice mizerie o arunca o autoritate a statului? sau sa fugim repede cu coada intre picioare? Hai cu discutii mai constructive. hitman a zis ceva de CE, hai sa vedem daca e real... chiar asa repede sfaturi de dat bir cu fugitii? sau o fi o metoda de manipulare a maselor. bliss, PFA-urile au deja un fel de impozit forfetar in functie de conventia de impozit pe care o adopti si la care te incadrezi bineinteles. Un comentariu al unui cititor hotnews: QUOTE("http://stoica.hotnews.ro/sunt-imm-urile-incurajate-in-romania.html") Macro-eco-no-micu” reflecta micro-econo-micu”… Cu ochii larg deschisi asupra statului, bancilor, multinationalelor si sindicatelor, ne-am intors cu coada ochiului la micul si mijlociul capitalist roman. Volatilitatea multinationalelor e cunoscuta - se re-loca si concediaza dupa legea profitului. Doar ca o decizie a lor poate lasa un oras intreg prada mizeriei - vezi Pitestiul sau chiar Galatiul. Cine sa angajeze oamenii in vremuri de criza? Pai, sigur, IMM-urile. Cum le stimulam? Le luam impozite mai mari, le controlam si in … punem haite de inspectori fiscali pe ele sa le amendeza ca nu au palariutza… Doamne fereste ca o multinationla sa stranute numai! Guvernul ii da pe loc antibioticul ajutorului de stat, toata lume plange la capataiul lor. Un IMM nu poate plati 2 milioane lei vechi la timp? Sau nu a depus declaratia pishpen batz? Amenda, amenda amenda! Sa-i inchidem, sa-i luam gainile din curte, sa-l spanzuram pe patron si sa-i taiem… creditele! Uite, totusi domnu” prim-ministru are grija de IMM: promite neimpozitarea profitului re-investit (da, dar din 2009… adica peste un an jumate… timp destul de razgandeala…), promite un fond de co-creditare si sprijin financiar Sigur, conditiile vor fi indeplinite numai de firmele de pe lista pe care Guvernul o va primi, ghici cine va fi pe lista aia? Da, da, da… Sigur… Micile firme de mezeluri, fabricutele de suruburi sau de mobila mica, atelierele… Vise, taica, vise! Doamna Vass vorbeste de reducerea economiei subterane… Pai aia e singura care mai tine oamenii in viata! Ca afacerile corecte sunt mulse de parafiscalitate, formand venituri pe care Guvernul le cheltuie pe un aparat hipertrofiat, cu persoane angajate pe pile si relatii, sau le da pe proiecte de “cercetare’” ale caror rezultate nimeni nu le vede in veci. Cohorte de cercertatori studiaza cum infloreste liliacul, pe salarii de doua ori mai mari decat in mediul privat, firme capusa elaboreaza documentatii pentru infrastructura de fabricat “apa vie”, licitatii cu dedicatie sunt castigate pe milioane de euro, si dupa aia firmele alea copiaza ce s-a facut inintea lor, cu nerusinare etc. Pai nu e mai simplu sa tai toate aceste robinete de risipa, in loc sa te repezi asupra celor de la care se fura? E clar, in puscarii vor ajunge victimele, nu hotzii, dupa morala asta: sa furam cat putem, si daca victimele nu ne mai lasa sa furam, hai sa le impozitam! Prima masura anti-criza ar fi perierea serioasa a licitatiilor si finantarilor guvernamentale- sunt si eu curios sa stiu ce s-a produs in proiectul de portal IMM care a costat 6 milioane de eur. Vreau sa vad si eu minunatele Master-planuri si “documentatii” produse de asistente tehnice platite cu milioane de EUR, si ale caror rezultate nu sunt disponibile nicaieri pe site-uri. Sigur, sigur, asemenea contracte de sute de milioane de eur sunt detalii si maruntisuri… Sa ne concentram asupra primariilor care cumpara sfoara de legat dosare sau detergent. Coruptizii! Nenorocittzii! Cum vaduvesc ei tzara de 2 milioane de lei vechi! Aia e coruptia, alea sunt lucrurile importante, nu proeictele de sute de milioane de eur. Acolo lucreaza firme mari, seriaose, alese dupa criteriul cifrei de afaceri. Da.. da… da. A doua masura anti-criza, din pacate, tot din zona coruptiei o vad: demontare mecanismului de tip “gulere albe” prin care Agentiile de Dezvoltare Regionala controleaza proiectele europene. Si toata lumea vorbeste depre “capacitare de absorbtie”. Ma umfla rasul… O simpla privire asupra proiectelor finantate, selectate de ADR-uri si asupra anunturilor din Sistemul Electroinic de Achizitii Publice, va demonstra existenta acestui mecanism. IMM-urile sunt deja cu perfuzie si tub de oxigen din cauza unei politici catastrofale de incurajare a concurentei neloaiale, a coruptiei din achizitiile de stat etc. Ca sa faca ce au de facut, IMM-urile trebuiau incurajate pana acum. Macar sa nu fie incurcate si chinuite. Da, eu vreau egalitate si pentru catei…. Copiii nostri vor trai mai bine daca vom avea o economie diversificata, flexibila cu un sector IMM sanatos, nicidecum daca vor avea locuri de munca prost platite (sau chiar bine platite) in multinationale care dezvolta know-how in tarile de origine si taie shaibele pe la noi… Nu sunt impotriva multinationalelor si a globalizarii, sa fiu bine inteles. Spun doar ca NUMAI cu multinationale si firme mari de stat nu avem sanse de dezvoltare. Legea si politica trebuie sa mearga spre sprijinul IMM, nu spre multinationale si firme mari, pentru ca alea se ajuta si singure. Climatul antrepenoiral acolo se dezvolta, nu in firme mari de stat sau in multinationale. Masurile luate pana acum au fost doar de fatada in ce priveste IMM. Statul a dat cu o mana si a luat cu doua, a distrus prin metodologii si norme ceea ce legile inca mai propuneau samd. De-aia eu nu cred ca se mai poate face ceva in urmatorii 20-30 de ani. IMM sunt cum spuneam, pe targa, de unde nu au cum sa mai contribuie la contracararea efectelor crizei. Criza le va ucide de tot si probabil peste 10 ani vom avea un stat peronist: condus de oligarhi si sindicate aservite, cu economia compusa practic exclusiv din firme foarte mari si cu capital strain sau de stat, o educatie precara si -cel mai grav- sanse slabe de a mai evolua. This post has been edited by AlexV: 6 Apr 2009, 11:32 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred că trebuie așteptată forma finală a normelor metodologice, fiindcă acest proiect este mult mai vulnerabil decât taxa auto a guvernului Tăriceanu. Nu se poate impozita o entitate cu o sumă mai mare decât veniturile sau disproporționată în raport cu acestea, este afectată libera inițiativă și concurența.
În plus, pe termen mediu, nu se câștigă nimic, ci, din contră se pierde mai mult. |
--------------------
Kia Sportage
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
De unde frate atatia bani ?
![]() Dupa ce ca impoziteaza sumele neincasate iar penalitatile la TVA curg garla, mai vrea sa puna o alta taxa ???? Deci e jale... ![]() Vand firma ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Prima masura .....schimbarea lui Basescu.
Doar atat se poate face. Prostie mai mare decat TVA-ul la masini si ale aiureli cu decontare de 30% tva la combustibili ![]() Dar toti tac ca doar i-au votat...asa ca hai sa-l schimbam pe Basescu ca el ne-a adus prostii astia si FMI-ul pe cap. Mare si desteapta afacere si cu FMI-ul ...a scazut euro cu 10 bani.. ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Bang-zdrang un borcan in geam lu Boc, un tomberon in cap la scutieri, o masina arsa in piata....asa se rezolva chestiile astea! Voi n-ati vazut cum e prin Franta cand se supara profesorii, transportatorii etc? Romanu pana nu moare de foame nu reactioneaza...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
sunt student, am o microintreprindere de un an si jumatate. Produc suficient cat sa imi platesc facultatea, motorina, locuinta si delectarea de 2 ori pe saptamana. Nu mai mult. Daca va trebui sa dau mii de euro in plus la stat, ma vad nevoit sa vand toate bunurile si sa plec pe 'ne ve' in strainatate undeva la munca, renuntand si la facultate. Probabil nu sunt singurul.
Nu conteaza domeniul de activitate, nu fac evaziune, nimic. Ce am facut sa merit asta? Sunt cetatean al rromaniei si regret asta in fiecare zi, imi regret si votul, etc. Abia astept sa termin facultatea sa plec urgent din tara. Sper sa nu ma forteze boc sa plec fara facultate terminata, +1 muncitor pe santier (daca am noroc), +1 cersetor la Roma (daca n-am). This post has been edited by randunel: 9 Apr 2009, 17:40 |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
zaboss |
![]()
|
@rândunel
Înainte să te sinucizi, mai bine citește legea. Nu este vorba de "mii de euro", ci doar de 500, dacă ai cifra de afaceri până în 12000 de euro. Adică de 100-200 euro (la 10,000 euro plăteai 300, acum vei plăti 500). Hai să redevenim serioși și să nu facem din țânțar armăsar. În plus, există varianta PFA, AF, ÎF ș.a.md. cu alt regim. |
--------------------
Kia Sportage
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
imprumutul ala de la fmi trebuie si el platit cumva... nu ?
![]() cum vad eu problema: bulangii si-au luat spaga de la banci (majoritatea banilor vor merge in bancile "romanesti"), de la fmi (ia imprumutu` de la noi, ca-ti pica ceva si tie), de la firmele clientelare la care se vor duce banii "de investitii in infrastructura" , si-au mai tras si ei un comision... si prostu` ramane si plateste. This post has been edited by caktuss: 9 Apr 2009, 20:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
am dramatizat, true. Deci voi plati 1000euro, nu mii de euro. E bine, sustin statul cum pot, mai ales ca nu intentionez sa-mi petrec viitorul aici.
Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca se va plati suma asta trimestrial, adica de 4 ori pe an... oh well. Daca e criza si statul vrea sa se dezvolte economia, de ce o sugruma cu taxe? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Daca e criza si statul vrea sa se dezvolte economia, de ce o sugruma cu taxe? Păi ca să fie criză doar la noi, nu și la ei. Se protejează și ei cum pot. ![]() Și cine zice că vor să dezvolte economia? Vor să dezvolte buzunarele lor. Asta-i cu totul altceva. Ce, Lenuța n-are nevoie de bani pentru campanie? ![]() This post has been edited by VladSoare: 10 Apr 2009, 07:27 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
o firma care exista doar cu numele si care n-a avut niciodata activitate, tre' sa plateasca frun impozit, conf. noilor schimbari?
si inca o treaba: am cativa pretenari care presteaza la banci. cu ceva timp in urma erau extrem de tristi. scazuse activitatea, banuti putini, etc. de cand cu imprumutu' de la fmi s-au revigorat baietii. is plini de viata si optimisti. stiu ei ceva. This post has been edited by cristib: 10 Apr 2009, 07:44 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
zaboss |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 10 Apr 2009, 08:41) o firma care exista doar cu numele si care n-a avut niciodata activitate, tre' sa plateasca frun impozit, conf. noilor schimbari? Dacă nu are activitatea suspendată, da. QUOTE(cristib @ 10 Apr 2009, 08:41) si inca o treaba: am cativa pretenari care presteaza la banci. cu ceva timp in urma erau extrem de tristi. scazuse activitatea, banuti putini, etc. de cand cu imprumutu' de la fmi s-au revigorat baietii. is plini de viata si optimisti. stiu ei ceva. Știu pe dracu'. Banii de la FMI se vor duce pe susținerea leului să nu ajungă la 6-7 lei/euro, iar o parte o vor lua băncile, repatriindu-și profiturile, în lipsa unor posibilități reale de a-i folosi. Acum, pe bune, cine ar avea curaj să dea împrumuturi? - imobiliare - care este prețul unui apartament cu două camere? cât va fi el peste 2 luni? - credite de consum - ce garanție ar avea că firma unde lucrează clientul nu dă faliment, nu rerstructurează activitatea și individul ajunge șomer în 2-3 luni? - întreprinderi - ce garanție există că firma mai poate rezista și nu dă faliment? |
--------------------
Kia Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 12:03 |