Problema tripla spate
![]() ![]() ![]() |
Problema tripla spate
Gylbert |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 24 January 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
1.8 16v 2004
|
|||
adrian64 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 January 08 From: timisoara ![]() |
In fata nu face la fel?
Daca face la fel problema poate e acolo. Iti dai seama daca scoti pe rand becurile. In momentul in care scoti becul unde e problema, instalatia va functiona normal, iar defectul este localizat in zona becului pe care l-ai scos. |
--------------------
Renault
Laguna 2.2 luxury
- TM 17 TMW
2007/2.0 dci 150cp
|
|
Gylbert |
![]()
|
In fata nu are probleme, functioneaza bine. Problema e doar in spate. Ma gandesc poate la spalatorie au dat astia cu jet si a intrat apa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
1.8 16v 2004
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Ai o problemă cu legătura la masa a respectivului stop. Verifică traseul și conectorii. Părerea mea!
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Scoți foarte ușor acel bloc optic, are o piuliță fluture în portbagaj. Apoi scoți mufa, și te uiți pe acolo, probabil este un scurt pe placa cu contacte...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
circuit intrerupt spre masa ( - ) , desfaci lampa si verifici traseele cu un aparat de masura , asta daca te pricepi. daca nu apeleaza la un electrician auto , nu este un defect care face "gaura-n buget"
![]() This post has been edited by claus: 26 Jan 2008, 06:18 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
danny_darock |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 23 October 07 ![]() |
Salut, am avut si eu aceeasi problema s-a rezolvat cu 20 RON la electrician, si... are dreptate Catalin, problema era la mufa aceea care se conecteaza la far facea un scurt acolo sau asa ceva... bafta
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 dci 120 cp
- CT-70-DNI
2004
|
|
Gylbert |
![]()
|
Am revenit, am rezolvat problema. Cum ai zis si tu era de la mufa, facea un scurt. A desfacut un prieten tripla si a curatat-o oleak cu smirghel si s-a rezolvat. Mc mult pt sfaturi. Salutari.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1.8 16v 2004
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
exact aceeasi problema si la mine... in + imi semnalizeaza cand apas frana...
am desfacut tripla, am scos plasticul, am scos mufa, am dat cu shmirghel, am curatat, am schimat becurile, am departat piciorusele alea care fac contact, am curatat mufa etc. NIMIC! alte solutii? cum/ce verific cu aparatul de masura? multumesc |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Parerea mea e sa mergi la un electrician auto ,dar dak vrei sa o rezolvi u ai face bine sa intri pe forum la dacia -logan ,ca astea au de obicei probleme cu chestiilea de genu asta .Vezi poate gasesti acolo o solutie .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
Pauleta18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 19 July 08 From: Vulcan HD ![]() |
ipiq se rezolva in 4-5 minute la un electrician...aceasi problema am avuto eu cand am cumparat masina...dar atunci am mers cu proprietarul de atunci la un electrician si a rezolvato in 2-3 minute...de atunci au trecut 5 luni si nu a mai aparut vreo problema de genu asta
|
--------------------
Renault
Laguna II
- HD-08-DFG
1.9 dCI Dinamique ,2001,120cp
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Am avut si eu problema asta dar am rezolvat repede.Am apropiat piciorusele care fac contact sa stea mai presat in special cel de la masa(-).
|
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
mariusa: am incercat... degeaba...
pauleta18: mersi... pana la urma trebe sa ajung la electrician, asta e... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
lagunez |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
for ipikk ai firul de masa intrerupt !! stiu ce-ti spun pentru ca eu am intalnit problema la ambele stopuri..poti utilizand un letcon de 50-100W sa-ti rezolvi singur si GRATIS PERMANENT problema...dezlipesti acest fir..e de culoare neagra si il sudezi pe placuta conductoare...problema e ca sunt subdimensionate contactele..le poti curata in nestire...daca circuli mult cu pozitiile aprinse permanet e si normal ce se intampla acolo..din nefericre n-am o poza disponibila acum...dar incerc sa-ti postez una zilelele viitoare..banuiesc ca te-a intrigat si pe tine faza cu apasarea frani si aprinderea ( la o intensitate mai REDUSA ) a vreunui bec martor de semnalizare viraj...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
GENIUS70 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 November 08 From: BACAU ![]() |
Baieti si eu am probleme cu triplele dar la luminile de ceata. Becurile sunt bune, siguranta la fel, faza scurta aprinsa dar ceata pe spate nu se aprinde. Stie cineva ce ar putea fi?
This post has been edited by GENIUS70: 17 Nov 2008, 20:56 |
--------------------
renault
laguna2
- BC-84-CAS
2003 privilege
|
|
ipiq |
![]()
|
nici stanga nici dreapta? atunci probabil e bai de la intrerupator...
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
budyspy |
![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
salut. la mine nu se mai aprind pozitiile pe spate si nici bordul nu mai este luminat. in rest, totul merge bine. mi se aprind stopurile, proiectoarele spate de ceata, merg si semnalizarile, inclusiv in bord, dar nu mai sunt luminate instrumentele de bord, de fapt tot bordul, cu radiocd, cu climatronic.
un mecanic mi-a spus ca este masa intrerupta in spate, contact ce este prins de caroserie cu un surub de 6 sau 8. dar eu nu stiu unde sa-l caut. putin ajutor? multumesc anticipat. pe fata imi merge totul bine. |
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
GENIUS70 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 November 08 From: BACAU ![]() |
Da ipiq se prea poate dar cand anvart butonul mi se aprinde becul an bord. Ma gandesc sa nu fie cumva de la picioruse....?
![]() This post has been edited by GENIUS70: 21 Nov 2008, 19:38 |
--------------------
renault
laguna2
- BC-84-CAS
2003 privilege
|
|
Lucian_19 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 21 October 08 ![]() |
aceeasi problema o am si eu la a mea:nu merge luminile de ceata pe spate.martorul se aprinde,siguranta e buna.nu am nici o problema in rest!de la ce ar putea fi?
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI 150 CP
2003/Dynamique
|
|
Remus_30 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 June 07 ![]() |
Am avut probleme cu triplele de la Laguna II 2001 1.9 dci (scurt intre pozitii si semnalizari. Mi s-a spus ca e sistemul prost la mufe (acelasi ca la logan). Incearca cu un spray de contacte pe mufele de la triple.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 01:15 |