De ce se sterg mesajele ?
![]() ![]() ![]() |
De ce se sterg mesajele ?
M.C. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
1. Pe mine
2. Pentru ca erau off-topic. Lamurit? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 57 Joined: 25 March 03 ![]() |
TEXT CENZURAT DE MODERATOR!
|
-------------------- Mente et maleo
|
|
asarban |
![]()
|
1.Sa fac un nou topic in care tu sa continui sa-l injuri pe ashu?
Nu cred ca e in spiritul acestui forum 2.Pe cat posibil le sterg pe cele off-topic pe care le vad. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Mda,raspuns specific Asarban.
Uitasem ca tu esti seful aici ! Nici nu ma asteptam la altceva. Pacat. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005
|
|
zalmoxis |
![]()
|
TEXT CENZURAT DE MODERATOR!
|
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
zalmoxis, Considera ca ai BAN pe forum pe o perioada (inca nedeterminata) pentru insultele aduse unul alt forumist.
Gata ! P.S. : Eu ti-am sters post-urile de mai sus .. cele in care nu se mai vede nimic ! |
--------------------
.
.
.
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Alo!!CARE INSULTE FRATZILOER MAI CE E AICI ?!?! ..SUnteti tare ciudati neica in puii mei !!...DECI VOI PUNETI OMU' LA ZID FARA JUDEcATA !?!?FARA EXPLICATII FARA MOTIVE !CE DERAQ AM FACUT POATE_MI SPUNE CINEVA!?!DECI VREAU SA VAD CUVINTE URATE INJURATURI LIPSA DE BUN SIMTZ MACAR !....DECI VA ROG EXEMPLE !....Cine e mai admin la forumul asta?
|
|
|
zalmoxis |
![]()
|
HAideti mai!... mai cautati mult injuraturile si insultele pe care le-am adus unui alt forumist !..Vezi ca aia cu "fraiere" nu-mi apratine mie e citat!..Sau ai sters si acolo !?!?! Nu vedeti mai cat de subiectivi sunteti !?!>.N-AM INSULTATAPE NIME' PTR. SIMPLUL MOTIV CA NU ASTA ERA INTENTIA MEA !insa unii se inflameaza ca am alte pareri) a fost o discutzie pur si simplu e greu tata cand nu potzi accepta si alte opinii!,,,VA ROG SA RECITITI TEXETELE SCRISE SI DUPA AIA POATE VA MAI GANDITI PUTZIN, INCERCATI SA FITI CORECTI CA CINE STIE MAINE POIMAINE VA DA CAREVA PE MANA VREO COMPANIE SI DACA ASA REACTIONATI(ADICA FARA ANALIZA SI FARA RABDARE ) SE DUCE DRAQ BUSINESS-UL ALA ....EU INCA ASTEPT SA_MI ARATI UNDE ANUME SI CE AM FACUT!!!
|
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
zalmoxis, sa continuam:
1. De ce scrii cu majuscule ?? Vrei sa dai impresia ca tipi la noi ? 2. "SUnteti tare ciudati neica in puii mei !!." : Am sa te rog sa explici mai pe larg ... poate tu ai impresia ca aici este forumul "www.aricipogoniciclub.ro" .. ei bine, te-ai inselat! 3. Adminii forumului (caci sunt DOI) sunt alex si AlexV. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
asarban |
![]()
|
Hmm...naspa!
Expresia "avocatu ' lu' peste" face parte din cele de alint! Nu e injulta/jignire. Naspa! Imi imaginez urmatoarea situatie: tu astepti o gagica. Aia apare. Tu o saluti: bine ai venit fa boarfo! Aia face stanga imprejur oripilata. Tu ramai siderat (asta inseamna stupefiat, care inseamna inmarmurit, care inseamna ca nu pricepi de ce) "ce am zis?" Cool! |
|
|
Liviu |
![]()
|
zalmoxis, ai vrut exemple ("mai cautati mult injuraturile si insultele pe care le-am adus unui alt forumist") .. uite aici :
1. La adresa lui ashu: "Bai da ' tu esti setata rau nici nu citesti ce scriu cred ca ai un defect la scufitza pe bune!!." 2. Limbaj MIRC (vezi regulamentul forumului): "gazarie deskisa decat pe autostrada si nu stio dk mai ai likid in trezervor" 3. Tot la adresa lui ashu (cred): "Mai cred ca tu esti putzin in alta lume asa mai virtuala" Daca mai vrei iti mai caut .... |
--------------------
.
.
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Da mai scuze ....da' sa-i intorci spatele cum ar fi !?!>>Ori eu te tot intrebam DE CE STERGI MESAJELE SI TU NImiCA' !..DEci cine a inceput !?!>..Si zici ca asta e insulta !?!....Deci iti dau eu de pe forum insulte daca e sa vorbim si nu-s deloc cenzurate vrei!?!?!?ORICUM IN PUBLIC IMI CER SCUZE !NU DE FAPT ITI CER SCUZE !ACUM AM SI EU DREPTUL LA O EXPLICATIE VIS A VIS DE CENZURA PARTINITOARE DIN TOPICUL RESPECTIV!!!Sau eu iau ca de obicei o muie, scuze, felatie, ca esti tu mai puternic si ai joy stick-ul in mana tai cand vrei unde vrei!?!
|
|
|
asarban |
![]()
|
Sa mai bagam..
tot la adresa lui ashu: "n-ai decat sa ramai in peshtera aia unde sa dai cu batul in balta" |
|
|
zalmoxis |
![]()
|
||
Deci nu cred ca vorbesti serios p[e bune nu cred ai citit si ce a scris Ashu sau acolo n-ai gasit nimic DA' AI CITIT MACAR CUM S_A PURTATA DISCUTZIA!!?!?....Eu am zis la un moment dat ca sunt din ala de-am prins repartitia aratand ca am o varsta si uita-te la ce a raspuns deci stai putzin hai sa definim injutraturile si insultate !..In ceea ce priveste limbaj mirc (habar nu am ce e aceea ) nu intzeleg nimic !Adica nu avem voie sa scurtam cuvintele ..Propos btw lol astea ce suint ca e plin forumul de ele? |
||
|
|||
zalmoxis |
![]()
|
Deci hai gata ma lasati ....Bine multumesc voi ati baut bere impreuna, va cunoasteti,... cum draq am pretentia sa fiti impartiali, mare tampit sunt !..Asa e mai NUMAI EU VORBEAM CICA URAT!!! !.....
|
|
|
Liviu |
![]()
|
zalmoxis, problema se pune in felul urmator.
Suntem mai multi moderatori. Fiecare are drepturi la anumite sectiuni (dupa cum cred ca stii). Acesti moderatori sunt niste persoane .. adica niste fiinte umane care mai au si sentimente, orgolii si care reactioneaza diferit in diferite ocazii. In plus de asta, ei nu sunt roboti .. nu pot vedea tot ce se intampla pe forum ... Eu de exemplu am incercat timp de doua saptamani sa moderez zi-lumina (cat sunt la serviciu si am internet care sa imi permita asta). Ei bine, mi-a scazut "productivitatea in munca" dupa cum a zis seful. Eu unul nu am de gand sa imi pierd locul de munca din cauza ca trebuie sa moderez niste copii care se cearta. Asa ca trebuie sa intelegi ca daca nu se sterg toate mesajele cu injuraturi este poate din cauza ca nu sunt vazute de moderatorii sectiunii respective. Asa ca : 1. Si moderatorii pot fi afectati de anumite "trairi" si prin urmare se folosesc de "puterea" care o au ca se "apere" sau sa "atace". 2. Nu se poate ca sa se urmareasca TOT ce misca pe forum. 3. Daca ai avea tu "joystick-ul" in mana ce ai face ? 4. Esti invitatul meu sa postezi aici (la probleme administrative) toate injuraturile care le vezi pe forum cu link catre mesajul respectiv si iti promit eu ca se vor lua masuri! |
--------------------
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
Hai...lasa-te...
Nu alea nu sunt injurii, alea nu sunt insulte... hai sa definim insultele...Giiizaaaaaz! (© Marty) Stii f bine ce e acela limbaj mirc...s-a tot discutat de el...e scrisul cu tz cu sh, CU MAJUSCULE! Daca erai ofuscat/afectat de ceea ce ti-a scris ashu trebuia sa reclami unui moderator. Dar matale noooo, sari la par! Si te iei si de ashu, si de mine cu faze gen "avocatul lui peste" asta nefiind jignire? Text sters de moderator (Liviu) Dar, pentru jignirile aduse lui ashu, forumului, o sa te uiti un pic de la distanta! |
|
|
Liviu |
![]()
|
||
Scuza-ma ca iti spun dar, TOTI moderatorii si Administratorii AU BAUT BERE IMPREUNA (mai putin MoneyTalks care nu e in Romania! TOTI (cu exceptia mai sus mentionata) NE CUNOASTEM PERSONAL ... |
||
--------------------
.
.
.
|
|||
zalmoxis |
![]()
|
..Liviu multumesc mai !....Asa da!....Seara buna la toti ne mai vedem pe aici !....Oricum o zi plina ca sa zic asa kit ca a fost de concediu !(al meu)
Scuze la toti care v-ati simtit intr-un fel sau altul insultati si scuze si celor cu care (din diverse motive) am "construit" prapastii... Poate ne vedem la vreo intalnire ...Sau pe aici cand mai am ceva timp... "Tot inainte" !smile.gif)))))(e citat ...il stie careva smile.gif))) |
|
|
zalmoxis |
![]()
|
A pai deci nu te-am jignit atunic de ce mi-ati taiat mai mesajele ca de aia cica au fost taiate!....
Text sters de moderator (Liviu) Daca vreti sa va certati voi doi (stiti voi cine), va rog sa folositi MP(dar stiu, fara spectatori, unde mai e farmecul?) |
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
OOOOOoooooooooooooooooooooffffffffff!!!! Din cauza acestor indivizi m-am lasat eu de IRC... prea multi cei pentru care bunul simt e o simpla expresie... Ne napadesc si aici, si - mai rau - ne napadesc pe drumuri... Cel putin aici pot fi ignorati sau dati afara. Pe sosea insa... ne baga in spital sau in mormant... :planset:
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cine citeste topicu asta nu intelege mare lucru (cel putin eu). ar trebui lasate mesajele aici ca sa vada lumea sursa scandalului
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Liviu |
![]()
|
Unchiule (sper ca nu te superi din cauza apelativului
![]() De fapt, totul se reduce la frustrarea copilareasca a unui user care s-a trezit intr-o zi (de concediu se pare) ca el este sabotat pe toate fronturile deschise pe forum ... si de aici pana la cearta nu mai este decat un pas. Spor si imi doresc din suflet sa nu mai fie si altii ... |
--------------------
.
.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am o propunere: infiintati o sectiune de nemultumiri, unde sa se poata lumea certa in liniste. Macar asa cei care n - au chef/timp de asa ceva ar sti sa nu intre. Nu de alta dar la Logan am intrat, era cearta, la Diverse (parca) era cearta, aici e cearta.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Liviu |
![]()
|
Imi pare rau pentru tine dar, aici NU MAI este cearta
![]() |
--------------------
.
.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut, topicul de la cafenea a disparut tocmai cand ma hotarasem sa - l citesc si eu sa vad ce naiba a putut aprinde spiritele in halul ala. Eram pe la pagina 3 si cand sa trec la 4 mesaj ca link - ul nu exista
![]() Si apropo: nu trebuie sa - ti para rau pentru mine ca nu ma dau in vant dupa topicuri de genul ala. Voiam sa fie intr - o sectiune separata ca sa stiu sa nu intru in ea. This post has been edited by clr: 5 Nov 2004, 14:11 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Liviu |
![]()
|
clr .. cand isi ies mai multi din pepeni, si cand citesti 3 pagini numai de insulte si injuraturi, nu mai stai sa sortezi, tai raul de la radacina si gata ... ai rezolvat problema
|
--------------------
.
.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(zalmoxis @ 7 Sep 2004, 16:41) Alo!!CARE INSULTE FRATZILOER MAI CE E AICI ?!?! ..SUnteti tare ciudati neica in puii mei !!...DECI VOI PUNETI OMU' LA ZID FARA JUDEcATA !?!?FARA EXPLICATII FARA MOTIVE ! Hai sa iti dau eu un motiv... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(zalmoxis @ 7 Sep 2004, 17:41) Alo!!CARE INSULTE FRATZILOER MAI CE E AICI ?!?! ..SUnteti tare ciudati neica in puii mei !!...DECI VOI PUNETI OMU' LA ZID FARA JUDEcATA !?!?FARA EXPLICATII FARA MOTIVE !CE DERAQ AM FACUT POATE_MI SPUNE CINEVA!?!DECI VREAU SA VAD CUVINTE URATE INJURATURI LIPSA DE BUN SIMTZ MACAR !....DECI VA ROG EXEMPLE !....Cine e mai admin la forumul asta? Doamne ce vocabular!?... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 09:50 |