Intalnirea Membrilor Forumului - Caras-Severin, Pentru toti cei cu masini Renault si nu numai:)
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Caras-Severin, Pentru toti cei cu masini Renault si nu numai:)
rusu.claudiu |
![]()
|
||
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|||
cosmyn77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 May 08 ![]() |
ba da, dar sa nu se inghesuie atatia, oravita
![]() |
--------------------
renault megane II
renault
megane II, 2008
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
In judetul C-S nu sunt doritori de o intalnire?sa vedem,cine se inscrie? Cred ca sunt putini dar totusi poate ne adunam cativa...
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Eu merg destul de des in Caras, intre Oravita si Resita (Ticvani). Daca ai drum in weekend pe acolo, esti binevenit la un "pit-stop". Pentru detalii poti sa imi dai un PM.
![]() |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
the_tavi esti din severin?
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
se pare ca asa e.Noi caraseni suntem mai timizi:)
|
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
![]() Amadi, amu am vazut intrebarea. Da, dar stau in Timisoara. |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
darie_e |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 July 10 ![]() |
Sunt nou pe acest forum, dar daca s-ar organiza astfel de intalniri nu as spune nu. Astfel de intalniri sunt constructive si utile pentru toata lumea. Se pot schimba pareri, se poate face schimb de exterienta, crea prietenii etc.. Nu mi se pare o idee rea de loc, ba din contra. Asa cum se organizeaza in alte orase mari precum: Bucureati, Timisoara, Arad etc. astfel de intalniri intre forumisti de ce nu am organiza si noi?
|
--------------------
RENAULT
B/LB29 SYMBOL
2007
|
|
AndreeaAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 26 November 10 From: Resita ![]() |
heiii...caras-severinul ! hai sa mai ne intalnim si noi...eu sincer, m'as duce in timi, vad ca ei cat de cat se mai vad la o cafa...dar timpul e cam zgarcit cu mine.
hai, ce ziceti? intr-o seara la o cafa, bere fara alcool, suc natural, ceai cu miere...fiecare dupa preferinte... |
--------------------
Renault
LagunaII 1.6 16V
2001 grandtour O vorba de spirit, oricat de stralucitoare, isi are si ea mormantul... in urechile prostului.
|
|
AndreeaAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 26 November 10 From: Resita ![]() |
Pfuia....chiar nu sunt caraseni pe forumul asta? ....
![]() |
--------------------
Renault
LagunaII 1.6 16V
2001 grandtour O vorba de spirit, oricat de stralucitoare, isi are si ea mormantul... in urechile prostului.
|
|
emanoil87 |
![]()
|
![]() SIRBU MARCEL EMANOIL Group: Members Posts: 28 Joined: 28 September 10 From: CRAIOVA ![]() |
vin si eu dk va hotarati sunt aproape d voi 80km
![]() |
--------------------
renault megane
sedan expresion 1.5 dci
2008 expresion
- 8222 FSJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:25 |