Service Timisoara
![]() ![]() ![]() |
Service Timisoara
BANDIT01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1998 RXT
- TM10NIT
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(BANDIT01 @ 26 Mar 2009, 12:34) Cine ar putea sa ma ajute cu o informatie.Vreau sa imi schimb kitul de distributie si de asemenea sa fac o verificare completa masinii si as dori sa aflu ceva service bun unde sa ma pot duce.Mentionez ca sunt din Timisoara. Deci cine stie in Timisoara un service bun sa ma anunte si pe mine. nu sunt din Timisoara......dar service bun este Auto-Ovarom. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Da search pe forum. S-a discutat despre asta.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
in functie de pretentiile pe care le ai, incepi cu Renault si termini cu....Nea Gigi din spatele blocului
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Depinde de valoarea mecanicilor, de cheful lor din ziua respectiva, si de unelte.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
e si asta un factor important.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
BANDIT01 |
![]()
|
Sincer ma intereseaza sa fie un service bun, dar nu la Renault ca aia rup buzunarul, dar nici nea Gigi mestesugarul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998 RXT
- TM10NIT
|
|
BlackHole |
![]()
|
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
Pit Stop pe rebreanu.
|
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
2001 Expression
- TM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai baietii din Timisoara zic ovarom sau Ciclop...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Sa`mi spui si mie unde mergi ca si eu vreau sa merg la o verificare generala la un service de doamne ajuta...tot din tm
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
BANDITO1, ma poti suna daca vrei (0722566346) si te pun in legatura cu un mecanic bun de la Ciclop, la el am schimbat si eu distributia Lagunei, cu masina anterioara, Dacia Supernova, tot la el am fost, sunt multumit de seriozitatea si priceperea lui.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
BANDIT01 |
![]()
|
Mersi dolphin.De indata ce o sa am ceva bani, am sa te sun.
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 RXT
- TM10NIT
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
cum spuneam......Auto Ovarom, super meseriasi ( lucreaza ca un dentist si este ca in farmacie )................cel putin asta era ultima data.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
e bun ovaromul si eu am schimbat acolo
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Recomandari am si eu garla, dar e povestea cu pomul laudat. Eu unul am de ex. un dentist la care ma duc mereu. E foarte bun, lucreaza foarte bine, tehnica moderna, nu doare deloc. Dar daca ar fi sa-l recomand, nu pot garanta ca data viitoare nu o sa dea in bara pe undeva. Asa e si cu mecanicii. Sa nu uitam ca la particulari garantia se da pe incredere.
Cridaia, tin sa te contrazic cu Ovarom. Am vazut ce oameni lucreaza acolo si mai ales unde lucreaza (atelierul si testele ulterioare). Am vazut si cum esti tratat in magazin. This post has been edited by ricochet2: 26 Mar 2009, 22:51 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
likos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 7 June 07 From: oradea ![]() |
Temeco, pe Calea Dorobantilor 54, 0256309745
This post has been edited by likos: 27 Mar 2009, 14:50 |
--------------------
renault
laguna
1998 grandtour 1.6 16v concorde
- 79KW
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Aia sint tare plictisiti de viata. Am vazut cand am cumparat o baterie. Sa nu mai spun ca acum mai multi ani, au reglat un motor la o Alfa si mergea mai rau dupa.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
ricochet tu unde iti repari masina in franta?
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Da. La echipa de Formula 1 a celor de la Renault.
This post has been edited by ricochet2: 27 Mar 2009, 18:05 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
esti tare!
27 Mar 2009, 18:09: masina e albastra? This post has been edited by neiu: 27 Mar 2009, 18:09 |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
lasa-l dom'le pe domnu' Rico ... ca el e dumnezeu pe pamant !
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
atunci respecta'L si scrie cu D mare..
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Asa e, Strumfu. Pe tine te iert, cand urgia-mi se va pogori asupra lor.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
hapciu..........
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Eu inca nu am gasit un service auto bun,adica sa aibe si un bun electrician si un bun mecanic si cel mai important,sa fie niste mecanici care sa nu faca experimente pe masina ta.
In Timisoara eu cand mi-am schimbat distributia am facut-o la Auto Ovarom,pt ca am auzit ca sunt ok si asa au si fost. Un lucru bun zic eu,este ca in tot acest timp am stat langa masina si am vazut ce au schimbat si ce nu ( bine ca nu a fost cazul ) Dar ai o siguranta ca vezi ce pune pe masina,adica ca totul e nou asa cum ai comandat. Mai sunt cateva service-uri auto care sunt ok,nu e numai auto ovarom acuma. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
just_illusions |
![]()
|
asa e ... si mai putem recomanda si Service Blue ... e pe Buziasului !
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
dj_party |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 25 November 08 From: Timisoara ![]() |
Salut! Vreau si eu sa imi schimb distributia si vreau sa stiu unde au cei de la Ciclop din Timisoara service?
|
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v b 107cp
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Intra la ei pe site,la contact iti arata si un google map...e pe langa fabrica de bere
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu imi fac orice reparatii la masina acasa la mecanici care lucreaza la service Renault. Stiu doi, care sunt parolisti si nu fac fuscherei.
Tot asa am schimbat si eu distributia, lichide, filtre. Preturile manoperei sunt medii, dar mult mai ieftine decat cele de la service Renault. F. multumit. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
maxinino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 28 December 08 From: TIMISOARA ![]() |
ceau.eu cunosc 2 mecanici care au lucrat ca mecanici angajati si de 2 luni au deschis in curte la fostul pencoop un service al lor.e si o spalatorie si o vopsitosrie auto acolo.sunt foarte multumit de ei.am schimbat distributia , un rulment pe spate , filtre ,ulei.au preturi mici si sunt buni.pentru mine a contat faptul ca au fost recomandati de cineva si m-au lasat sa vad ce fac si imi explica ce fac.nu a fost o problema de bani in alegerea lor.nu stiu service-ul de la ciclop dar magazinul de piese m-a dezamagit.daca nu luam din alta parte si acum asteptam dupa rulmentul spate comandat la ei.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:32 |