[CUMPAR]Cheder parbriz super 5
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR]Cheder parbriz super 5
valir5gts |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
super5
1987
|
|||
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
greu eu am cautat 1 an pana sa mi fac rost de cheder la parpriz . lam cumparat de la cineva care o dezmembrat r5 asta cu bunavoinata lui ca la dat jos . ca nimeni nu se omoara sati dea jos chederul sau sati dea jos parprizul .asta din comoditate.uni sunt prea comozi.asa ca spor la cautat si rabdare multa .
|
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
valir5gts |
![]()
|
surprinzator am gasit nou.o sa ma duc cu cel vechi sa fiu sigur ca sunt la fel.cica este set cu chederul interior,exterior si inca ceva,la 60 ron.sa vedem.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
sa ne dai de stire si noua si codul de la cheder de la kit .
frumos . si ieftin. |
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
M@NIVELA:)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
pai eu cred ca am ....nu stiu sigur...trebuie sa ma uit dar daca mai esti interesat sa ma anunti si il caut:) ....parca e format din 2 parti nu??una care vine pe geam si una care acoperat de jur imprejur geamul pe exterior nu?:-?? nu mai stiu sigur...il am demult si trebuie sa ma uit:) razvanrafael@yahoo.com sau 0721621145
|
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
valir5gts |
![]()
|
am rezolvat,mersi frumos.60 ron,cele doua componente de care ai mentionat tu si bucata de plastic,ornamentul care vine la imbinarea de jos.codul o sa-l caut pe punga si il trec aici.s-a potrivit foarte bine,cel putin inima,cea care vine pe parbriz,restul se pune dupa vopsitoria masinii.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 22:09 |