Captor volanta, schimbat sau curatat?
![]() ![]() ![]() |
Captor volanta, schimbat sau curatat?
flaviu_n |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|||
jammix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 March 08 ![]() |
Pai eu zic sa incerci sa-l cureti , poate scapi mai ieftin. Daca problema persista te poti duce la service, insa nu-ti recomand Renault din cauza preturilor mari.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa ma gandeam si eu, am vrut sa mai cer o parere. Merci
Stiti, mai nou, daca mergi la Reprezentanta Renault, dupa cateva zile te suna cineva de la Renault sa-ti ceara parerea despre "cum ai fost tratat". Tipu` care mi-a luat masina la testat, dupa ce mi-a dat actele inapoi, mi-a spus ca daca ma suna de la ei sa spun ca am fost foarte multumit de modul in care s-au ocupat de problema mea. Daca spun ca am fost multumit atunci sunt considerat un client oarecare, daca spun ca sunt fff multumit atunci in cazul in care am nevoie de ei o sa fiu tratat cu prioritare...Intrebare cea mare: "daca spun ca am avut orgasm, atunci ...probabil nu o sa mai primeasca deloc?" Drum bun |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Da search, ca s-a mai discutat problema, chiar in detaliu, poze, alea alea...
Si nu mai deschide topicuri inainte de search. No ofence, pls. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:57 |