Info Trafic, Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Info Trafic, Bucuresti
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
cand nu a fost dezastru la Mariott in deal? vorbesc de intervalul 17.30 pana la 20.00...hai 20.15...este un fel de Academie...nici nu vreau sa ma gandesc cum este traficul acum....presimt ca fac o ora pana acasa...Nu prea exista strazi libere...tot Bucurestiul este full de dimineata de la 8.00 pana la 10.00...si seara de la 16.30 pana la 20.00...
|
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu vrei sa stii cum e acum pe viilor , cred ca e coada pana la intersectia cu calea rahovei
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pe Chei (zona sector 5) e cam alunecos.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pentru marile artere recomand monitorizarea de pe http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-universitatii-54.html
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
L!nuX |
![]()
|
nu a dat vanghelie cu nimic pe strazi , era un ghetus cu gheata de 1 cm minim pe sos viilor azi dimineata , poate iese soarele
s-a circulat decent azi |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru info trafic folosesc statia CB
![]() This post has been edited by Tamango: 9 Mar 2010, 12:15 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Da da...in sect. 4 s-a circulat PERFECT... in schimb in fata la casa poporului unde e vanghele...puii mei...parca am intrat in alta tara...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sfat: nu mergeti prin bucuresti! Sunt plecat de la 8 si inca nu am ajuns. Sa iesi din militari E o adevarata aventura...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
intersectia de la lujerului era futata azi dimineata la 8. traiasca metroiu. 15 minute si eram la unirea.
imi plac totusi cei care insista sa ia masina pe vremea asta (desi nu au musai nevoie de ea), ptr ca mai apoi sa ramana infipti in claxon in fro intersectie, injurand de mama focului. oare la ce se asteptau: sa fie singuri pe drum!? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai eu de ex as merge bucuros si pe jos dar ce fac cu mititica? Nu prea merge sa o car pe jos 20 de min prin ninsoarea asta pana la gradinita iar transportul in comun nu prea circula in zona, jumatate din distanta tot pe jos as face-o. Uite asa am chinuit masina prin zapezi toata iarna
![]() Mai devreme era blocata toata strada Traian pe sensul spre Calarasi care si asta era blocat. Probabil a ramas un tramvai intepenit. This post has been edited by Dan73: 11 Mar 2010, 11:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
din tineretului pana la piata victoriei vreo 45 de minute
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ninge, autoritatile sunt surprinse, mai vreti alte info trafic.
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
o sa va dau info trafic despre bucuresti-alba iulia in cateva ore/zile
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
doamne... la mine, pe drumul judetean la ora 7 dadeau cu nisip... nu se poate:)
bine.. ce-i drept, n-am reclamatii pentru toata iarna la capitolul ''trecut cu lama''.. dar cei de la judeteana au frigiderele pline pana la refuz, din partea locuitorilor, din cauza gropilor... ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva cum se circula azi prin Bucuresti , eventual pe traseul Berceni - Pantelimon ? Ar trebuie sa plec in juma' de ora...
Topicul asta ar fi util pentru cei care au net la "purtator". |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Am si eu o rugaminte...MARE:
Trebuie sa ajung luni dimineata, la 8:30, la Centrul Medical Unirea (Baneasa). Avand in vedere ca n-am GPS la Megane, am rugamintea, catre colegii din Bucuresti, sa ma ajute cu un traseu usor, fara multe intersectii sau aglomerari, de la A2 - iesirea spre centura catre Otopeni si pana la centrul medical. In punctul ala de pe A2 mi se rupe filmul . Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
cel mai drept mi se pare asa
iesi de pe A2 mergi pana la dristor , acolo faci dreapta pe mihai bravu mergi pana la victoriei faci dreapta pe aviatorilor mergi innainte pana la baneasa mai poti sa tai de pe mihai bravu pe dorobanti pe la televiziune si iesi la charles de gaule si faci dreapta si astfel eviti portiuna aia de c..at de patrimoniu unesco cu piatra cubica de la guvern |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
dreapta pe centura,stanga la otopeni si drept pana in baneasa!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 25 Mar 2010, 16:49) cel mai drept mi se pare asa iesi de pe A2 mergi pana la dristor , acolo faci dreapta pe mihai bravu mergi pana la victoriei faci dreapta pe aviatorilor mergi innainte pana la baneasa Taman asta vroiam sa evit...din ce imi scrii, se pare ca trebuie sa traversez Bucurestiul ![]() @gotty: Multumesc, daca poti sa detaliezi putin ar fi foarte bine. Partea asta o cunosc mai bine, dar n-am inteles care Otopeni..aeroportul? ![]() Spune-mi asa, mai pentru nestiutori...unde fac stanga, la podul de langa Mc Donalds si MOL? |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
gotty |
![]()
|
exact acolo faci stanga,mergi drept si dai fix in baneasa.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Madriann |
![]()
|
Cand ajung la intersectia de la aeroportul Baneasa, merg tot inainte?
Asta e adresa: Centrul Medical Unirea - Diagnosis and Treatment Center: The Clinic is in Baneasa area, Northern part of Bucharest (5B, Ion Ionescu de la Brad st.) |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Sa nu o iei pe sub pasajul asta nou. Te incadrezi pe prima banda, dupa care la acea intersectie faci dreapta. Mergi 1 km si pe partea stanga e ceea ce cauti tu.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
gotty |
![]()
|
acum este pasaj subteran acolo,nu mai este intersectie...asa ca va trebui sa o iei pe deasupra pasajului si in intersectie sa faci dreapta...aceea este strada pe care o cauti.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
poate sa o ia si prin pasaj si sa faca dreapta la prima intersectie dupa acesta, pe langa primaria sector 1......
ia o harta cu bucurestiul cu tine pe acolo sunt trecute numele strazilor |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gotty |
![]()
|
barf,iar faci posturi?omul a zis ca vrea cat mai simplu.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Madriann @ 25 Mar 2010, 15:43) Am si eu o rugaminte...MARE: Trebuie sa ajung luni dimineata, la 8:30, la Centrul Medical Unirea (Baneasa). Avand in vedere ca n-am GPS la Megane, am rugamintea, catre colegii din Bucuresti, sa ma ajute cu un traseu usor, fara multe intersectii sau aglomerari, de la A2 - iesirea spre centura catre Otopeni si pana la centrul medical. In punctul ala de pe A2 mi se rupe filmul . Multumesc! http://www.ro.map24.com/ Daca vii pe centura desi e mai lung drumul, iesi la intrarea in Otopeni, nu ai treaba cu aeroportul. Deci intri in DN1si iei directia Bucuresti. La pasajul subteran cel nou faci dreapta. E destul de simplu. Te mai poti ajuta cu asta: http://www.bing.com/maps/ ...desi imaginile sunt din 2008 cand pasajul nu era gata Faci zoom pe Bucuresti in locatia unde vrei sa ajungi si te duci in meniu acolo la aerial/bird's eye ca sa vezi imaginea aeriana This post has been edited by Dan73: 25 Mar 2010, 18:00 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Madriann |
![]()
|
QUOTE(Avani @ 25 Mar 2010, 17:50) Sa nu o iei pe sub pasajul asta nou. Te incadrezi pe prima banda, dupa care la acea intersectie faci dreapta. Mergi 1 km si pe partea stanga e ceea ce cauti tu. Stiu pasajul, era in constructie ultima data cand am fost pe acolo. Da Doamne sa fie asa simplu cum ai explicat! Mii de Multumiri! QUOTE(Dan73 @ 25 Mar 2010, 18:41) http://www.ro.map24.com/ Daca vii pe centura desi e mai lung drumul, iesi la intrarea in Otopeni, nu ai treaba cu aeroportul. Deci intri in DN1si iei directia Bucuresti. La pasajul subteran cel nou faci dreapta. E destul de simplu. Drumul de la Constanta pana la aeroportul Baneasa il cunosc bine, de asta preferam chiar un drum mai lung, dar cunoscut. Multumesc si pentru link-uri, am gasit strada, acum incerc sa localizez cladirea. E inainte de usoara curba la stanga, pana in intersectia cu Str, Gheorghe Ionescu -Sisesti? Multumiri inca o data tuturor celor care au postat, pare limpede acum. |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
dan_petreanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Atenție mare dacă circulați seara/noaptea pe Bd. Uverturii către Chiajna. Exact la intrarea în Chiajna (înainte de podișca aia, în stația de GPL) stau rutieriștii la pândă. M-au oprit joi noapte dar n-au avut ce-mi face și i-am văzut și vineri noapte... Profită de porțiunea de drum dintre intersecția Uverturii cu Apusului și intrarea în Chiajna, porțiune cufundată total în beznă de câteva zile.
Numai bine! |
--------------------
Renault
Clio Symbol phase 3 EXPRESSION
2006 1.4 8V 75 CP
- B xx MTJ
|
|
L!nuX |
![]()
|
e jale in trafic ....
la marriot insa se circula bine , is 2 politisti si unu jos in deal |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:28 |