Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

reducere consum de carburant datorita anvelopelor

serbanski
post 7 Apr 2009, 09:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut. vroiam sa-mi schimb anvelopele de iarna cu unele de vara. am stat tot weekendul sa caut pe net niste oferte, n-am gasit mai nimic. in schimb, am gasit un link interesant despre reducerea consumului datorita anvelopelor. m-am gandit sa-l impartasesc...http://www.squadmedia.com/michelin/michelin.pdf ...Attached File  eco_carburant.pdf ( 513.27k ) Number of downloads: 226
....vreau si eu parerea voastra. multumesc

--------------------
renault megane 2008 - b0988776
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 7 Apr 2009, 10:08
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Reclama....

Foarte interesant...un user cu un singur post...posesor de Tucson...vine si ne cere parerea despre anvelopele marca X.... reclama prezenta si pe pagina de start a forumului....

This post has been edited by cj98czh: 7 Apr 2009, 11:22

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
crisolro
post 7 Apr 2009, 10:41
Post #3

Group: Members
From: Bucuresti

rezistenta scazuta la rulare nu e si rezistenta scazuta la franare?

degeaba ei energy saver daca nu respecti si presiunea in roti ... pe care chiar nu sta nimeni sa o faca odata pe sapatamana sau dimineata si la pranz (ca na! diferentele de temperatura modifica presiunea)

asadar, da! anvelopele influenteaza consumul da' trebuie indeplinite toate conditiile etc. ... putin cam dificil

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 16:37
Dacia