renault megane1 piese de schimb, de unde pot cumpara piese originale???
![]() ![]() ![]() |
renault megane1 piese de schimb, de unde pot cumpara piese originale???
xorg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
megane
1.9dti
2000
|
|||
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
www.dab-auto.ro .
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
John1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 October 05 ![]() |
Poti incerca la Augsburg,
Ex. de preturi (fara TVA), din luna oct.: -bieleta pt.caseta SMI (originala,adica in cutie "piece d'origine"):183 RON -bieleta pt.caseta SMI (de la acelasi producator):94 RON -bieleta pt.caseta TRW (originala,adica in cutie "piece d'origine"):227 RON -bieleta pt.caseta TRW (de la acelasi producator):94 RON Succes! Edit by cipman: citatul primului mesaj din topic a fost sters - vezi pct. 2.g. din regulament This post has been edited by cipman: 20 Jan 2006, 16:22 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1,6-16v, 79kW
|
|
xorg |
![]()
|
Va multzumesc ptr raspuns, mai am o nelamurire, "piece d'origine" inseamna ca este aceias piesa cu care vine masina din fabrica?
This post has been edited by cipman: 25 Jan 2006, 11:54 |
--------------------
megane
1.9dti
2000
|
|
John1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 October 05 ![]() |
"Pieces d'origine"- sunt piesele provenite de la producatori agreati de Renault si care sunt prezentate in ambalajele specifice Ranault.Sunt piese "originale".Aceeasi piesa poate fi fabricata de mai multi producatori, in functie de politica firmei Renault.De ex. caseta de directie se fabrica atat sub sigla SMI (Samsung Motors Inc.), cat si sub sigla TRW.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1,6-16v, 79kW
|
|
xorg |
![]()
|
Un manual de reparatzie la renault ceva cu date tehnice etc pt megane 1 se poate gasi pe undeva?
|
--------------------
megane
1.9dti
2000
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
vezi ca era un topic cu manuale .....
|
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
La augsburg preturi pentru piese de origine Megane 2 - bascula cu pivot 380 RON, bieleta directie 350 RON, kit flansa 350 RON, rulment roata 250 RON. (asta imi vine sa nu mai zic, ca e de poveste - 800 RON toba finala care cica ar fi sparta).
Daca stie cineva un furnizor cu preturi mai mici, il rog sa dea aici de stire, ca ar cam trebui sa le cumpar, s-a facut praf trenul de rulare la 22.000 km. Cine si-o mai lua megane... |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi si la heba , pe calea 13 septembrie.. si ei au preturi bune la piese:)
This post has been edited by claus: 2 Apr 2006, 10:14 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Adresa postala: str.Ion Pillat, nr.!, bl.F, sc.1, ap.6, Cod postal: 500023
Locatie: Bucuresti, Bucuresti Telefon: 021-3263172 Fax: 021-3225786 PREMIER BUSINESS- Bucuresti IMPORT SI COMERT PIESE SCHIMB AUTO ORIGINALE RENAULT // IMPORT -VANZARE PIESE AUTO ORIGINALE RENAULT-CLIO-MEGANE I-MEGANE II ELEMENTE CAROSERIE // RENAULT-CLIO-MEGANE I-MEGANE II elemnte caroserie plastic si tabla faruri stopuri proiectoare bari spoilere aparatori noroi bandouri oglinzi electrice mecanice macarale usi capote aripi plafoane praguri si altele pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati. La ei a incercat cineva? |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
meganedeux |
![]()
|
Pai frate, garantia nu e acelasi lucru cu expiraciunea.
Daca am un produs si il garantez x luni, aia nu inseamna ca asta e durata lui de viata, ci ca pana atunci iti schimb orice s-ar strica la el sau pe el cu totul. I-am intrebat pe Heba. Va zic ce zic. Oamenii de la Premier Business vad ca nu vand decat pt. caroserie. This post has been edited by meganedeux: 2 Apr 2006, 16:31 |
--------------------
Renault
Megane II
|
meganedeux |
![]()
|
Oamenii de la Heba nu raspund la emailuri
ca si alti 10 la care am solicitat Vreo 2 m-au sunat /au zis sa ii sun doar ca sa imi ofere preturi mai mari ca Augsburg sau sa imi spuna ca nu reusesc sa introduca datele de pe placuta ovala in sistem. Al Padrino (mers personal) nu are nimic. |
--------------------
Renault
Megane II
|
bsterea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 April 09 ![]() |
img003.jpg ( Size: 243.14k )
Number of downloads: 270
salut! nu stiu daca am nimerit bine dar am o problema maaaare. Dupa ce am fost tamponat de o masina furatadin franta fara asigurare condusa de un baiat de 16 ani beat crita, neavand casco, nedespagubindu ma nimeni (nici macar fondul de ajutor al accidentelor) pana la ora asta, dupa 8 luni de asteptare am luat decizia sa ma apuc eu de ea. pe langa rata de la banca de 200 de euro lunar am cumparat oarece piese s o pun pe picioare (caroserie spate, banchete, luneta, bla bla bla) Acum mai am nevoie doar de puntea spate fara sisteme de fanare, doar ea, goala, capota portbagaj, semnal stanga spate si bara de protectie spate. Le cumpar si grup numai sa le iau. Va rog sa ma indrumati sau poate are cineva asa ceva. As vrea sa le iau mai ieftin ca deja nu mai pot sunt la capatul resurselor, mai platesc si la banca inca 8 ani de acum incolo ptr un fier , favorit ce i drept; nici actele n am apucat sa le fac. multumesc pentru ajutor. Masina este un megane 1 din 2000 1,9 d, nr meu de tel este 767873410 sau id mess bsterea. o zi buna si multumesc pentru ajutor! |
--------------------
super nova
daciA
2001, 1,4 CC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:43 |