Clio Symbol 2 volanul trage dreapta
![]() ![]() ![]() |
Clio Symbol 2 volanul trage dreapta
mihaipopm8 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 2 July 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2010
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Suceste rotile. Vezi sa nu fie cu sens.
Teoretic pivotul nu modifica geometria. A fost masurat cu cel vechi? Sa inteleg ca ai pus suruburi...ca erau nituri acolo. Data viitoare cumpara cu brat cu tot. Si suruburi 12.9 This post has been edited by wolfin: 3 Dec 2019, 14:16 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
si un raport de geometrie ne arati s noua? Apoi cum a zis colegu, rotile sunt bune?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mihaipopm8 |
![]()
|
Volanul din poziția drept, opune mai multă rezistență spre stânga decât spre dreapta.
Deci tinde singur să meargă către dreapta. E ca și cum nu ar fi o simetrie între stânga și dreapta... |
--------------------
Renault
Symbol
2010
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
ai vreo spira rupta la arc? ia sa verifici asta...
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Liviunba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 November 10 ![]() |
Salut,
Verifica bucse, pivoti, bielete de directie si asigurate ca nu ai probleme cu ele. Daca geometria rotilor a fost facuta e posibil sa ai o componenta defecta care iti deregleaza geometria. Succes! |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
mihaipopm8 |
![]()
|
Am mers la un alt mecanic mai profi, mai bun.
Se pare că pivotul nu e bun (deși pe toate siteurile zic că e bun). E de 10mm si trebuie de 12mm (diametrul) S-a modificat convergența, s-a bușit direcția. Poate cineva să confirme? Renault Symbol 2 2010 1.6 16V Încă nu am testat masina, de aceea intreb. Revin cu o infirmare sau o confirmare după test. This post has been edited by mihaipopm8: 11 Dec 2019, 15:20 |
--------------------
Renault
Symbol
2010
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 3 Dec 2019, 14:12) ![]() https://www.reno.ro/Coduri-piese-sau-acceso...8470-s2040.html pune vin ul aici si te ajuta @espacern & Co This post has been edited by wolfin: 11 Dec 2019, 15:36 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mihaipopm8 |
![]()
|
Am primit codul
Pivotul nou e Lemforder E mult mai bine acum; Dacă las liber volanul parcă se mai duce un pic spre dreapta; Mai fac un reglaj de directie și o sa văd după cum se comportă; Oricum e mai ok acum. This post has been edited by mihaipopm8: 12 Dec 2019, 16:09 |
--------------------
Renault
Symbol
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:10 |