TFT in tetiera!, Tetiera!!!
![]() ![]() ![]() |
TFT in tetiera!, Tetiera!!!
andrei_d |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- tzzzzz
|
|||
alkagold |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 November 05 ![]() |
Am si eu o camera web l aun laptop si intotdeauna e o decalare intre imagine si redarea ei pe ecran. pentru o imagine 100 % live cel mai bine e cu o camera AV si un receptor TV.
La parcat partea importanta e sa ai un sistem cu intrerupator on-off in timp real. Pana buteaza calculatorul etc. te dai jos si te uiti daca e ceva acolo. Specfic pentru parcat am vazut pe net la anunturi, nu mai stiu exact unde, o oglinda retrovizoare care avea incorporata un tft / in spatele sticlei si se aprindea doar intrare in mars arierre / exact pentru asta si era cu receptor tv. Din cate m-am mai uitat pe forum undeva era o schema a mufelor ISO din spatele cd-player-ului standard unde e alimentarea sunt boxele samd. acolo cred ca erau si ceva pini pentru intrare sunet. plimbarea de seara la bucuresti nu stiu dar la balea lac functioneaza. |
--------------------
DCA
LGN
|
|
alkagold |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 November 05 ![]() |
Poti sa incerci si o chestie ma smechera cum e un FM Transmitter.
Transmitator FM iRiver - Pentru MP3 Playere H10 Transmite un semnal FM la cativa metri pe care il receptionezi cu radio-ul din masina. Cauta pe net in directia asta. Attached thumbnail(s) IRVH10FMCK.jpg ( Size: 15.02k ) Number of downloads: 137 |
--------------------
DCA
LGN
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pe mine asa ceva m-ar interesa dar nu stiu daca se gaseste pe la noi
"This MP3 player wireless FM transmitter plays all your audio devices wireless through your car stereo system, which allows you to enjoy the mp3 your USB device in your car, truck, boat or RV. You can now enjoy your MP3 music collection without having to spend money to upgrade your car stereo. This device uses FM radio frequency to broadcast the MP3 file format from any attached USB device to a reselected radio channel on your FM stereo. Simply plug into the cigarette lighter outlet, press play, and your MP3's will automatically start playing through your car stereo. The FM frequency is adjustable, select the least interfered frequency between 87.7 and 88.9 MHz on your car stereo. " Attached thumbnail(s) 47_1_b.jpg ( Size: 15.81k ) Number of downloads: 129 |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
gallax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 April 05 ![]() |
Se gaseste ceva foarte asemanator la Vitacom (modelul ASTA) la 230 RON.
|
--------------------
Opel
Corsa 1.5DTI
- :)
|
|
Anonym |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 15 November 05 ![]() |
Superrrrrrrr succese, vreau sa vad cind e gata.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- MS 30 ***
|
|
biggie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 November 05 ![]() |
Singura problema ar fi faptul ca in loc de calitate mp3 o sa aveti calitate FM...adica mai proasta...asta in conditiile in care receptia se face fara probleme ca altfel ar fi jale...Mp3-ul e si asa un format comprimat si deci se aude mai slab decat un cd-audio dar pt masina ar trebui sa fie suficient...Nu stiu daca pot sa spun acelasi lucru despre radio...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- temporare
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
Perfecta drepatate biggie, dar nu inteleg de ce nu cumpara unii un nou HU cu mp3? La pretulrile ce se practica acum...
|
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
Stie cineva preturi la Mp3 cu FM sau ceva link-uri?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:50 |