Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

TFT in tetiera!, Tetiera!!!

andrei_d
post 10 Nov 2005, 18:13
Post #61

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

da domle, desteapta treaba nightvision. banuiam eu din denumire, dar poza ma edifica un pic.

alkagold, ma gadeam la o treaba, stii, sa leg laptopu si la webcam pus pe spate. pentru march-arriere. sa nu am senzori care piuie, ci sa am imagine 100%. bine, cat de 100% poate fi cand ai doar un webcam. sa pun doua e prea mare bataia de cap, dar un webcam bun, orientat cumva din portbagaj, ar putea da o imagine in timp real pe ecranul laptopului. ma refer la un webcam bunicel, nu o gioarsa cu 2 frameuri pe minut.

cat despre legatura la cd, nu il desfac. sunt 0 (zero tongue.gif) la lipit fire. pot sa imbin mufe gata facute, dupa un plan clar, dar sa demontez cd si sa scot fire, sa le lipesc pe o placa..alea alea, complicat pentru mine. ai o alta idee cum as putea face sa imi leg laptopul la sistemul de sunet? are cineva dintre cei ce citesc acest topic? am vazut ca exista niste iPod adaptoare prin comert, dar sunt pentru anumite marci de cd player, si io il am pe ala standard, urat si negru, parca phillips. si ala nu are astfel de optiuni. si nici nu vreau sa schimb prea multe in sistemul de sunet sincer, mie imi place cum canta. asa ca...

smile.gif) acum ma gandeam ca sigur o sa zica cineva ca de ce nu ascult la boxele laptopului. dar alea chiar sunt nashpa. sad.gif

buna sugestia cu fete si concerte. poate fi un cocktail placut, mai ales combinat cu un drum de seara pe langa bucuresti, afara ceva frig, inauntru cald, muzica buna, concert pe dvd. un recipient entru doua pahare si o sticla de ceva nealcoolic mai imi trebuie. biggrin.gif hmmm, si un proiector pe tavan, sa ii arat stelele. smile.gif)

glumesc, pentru cei ce nu se prind

This post has been edited by andrei_d: 10 Nov 2005, 18:15

--------------------
Dacia Logan 1.6 - tzzzzz
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alkagold
post 11 Nov 2005, 10:24
Post #62

Membru incepator

Am si eu o camera web l aun laptop si intotdeauna e o decalare intre imagine si redarea ei pe ecran. pentru o imagine 100 % live cel mai bine e cu o camera AV si un receptor TV.

La parcat partea importanta e sa ai un sistem cu intrerupator on-off in timp real.
Pana buteaza calculatorul etc. te dai jos si te uiti daca e ceva acolo.

Specfic pentru parcat am vazut pe net la anunturi, nu mai stiu exact unde, o oglinda retrovizoare care avea incorporata un tft / in spatele sticlei si se aprindea doar intrare in mars arierre / exact pentru asta si era cu receptor tv.

Din cate m-am mai uitat pe forum undeva era o schema a mufelor ISO din spatele cd-player-ului standard unde e alimentarea sunt boxele samd. acolo cred ca erau si ceva pini pentru intrare sunet.

plimbarea de seara la bucuresti nu stiu dar la balea lac functioneaza.

--------------------
DCA LGN - * ** ***
+
alkagold
post 11 Nov 2005, 10:36
Post #63

Membru incepator

Poti sa incerci si o chestie ma smechera cum e un FM Transmitter.
Transmitator FM iRiver - Pentru MP3 Playere H10
Transmite un semnal FM la cativa metri pe care il receptionezi cu radio-ul din masina.
Cauta pe net in directia asta.

Attached thumbnail(s)
IRVH10FMCK.jpg ( Size: 15.02k ) Number of downloads: 137

--------------------
DCA LGN - * ** ***
+
catalin80
post 11 Nov 2005, 15:43
Post #64

Membru autentic

From: Bucuresti

pe mine asa ceva m-ar interesa dar nu stiu daca se gaseste pe la noi

"This MP3 player wireless FM transmitter plays all your audio devices wireless through your car stereo system, which allows you to enjoy the mp3 your USB device in your car, truck, boat or RV.

You can now enjoy your MP3 music collection without having to spend money to upgrade your car stereo. This device uses FM radio frequency to broadcast the MP3 file format from any attached USB device to a reselected radio channel on your FM stereo.

Simply plug into the cigarette lighter outlet, press play, and your MP3's will automatically start playing through your car stereo. The FM frequency is adjustable, select the least interfered frequency between 87.7 and 88.9 MHz on your car stereo.
"

Attached thumbnail(s)
47_1_b.jpg ( Size: 15.81k ) Number of downloads: 129

--------------------
renault clio symbol , skoda superb
+
gallax
post 11 Nov 2005, 16:18
Post #65

Membru incepator

Se gaseste ceva foarte asemanator la Vitacom (modelul ASTA) la 230 RON.

--------------------
Opel Corsa 1.5DTI - :)
+
Anonym
post 16 Nov 2005, 09:58
Post #66

Membru incepator

Superrrrrrrr succese, vreau sa vad cind e gata.

--------------------
Logan Laureate 1.4 - MS 30 ***
+
biggie
post 26 Nov 2005, 11:29
Post #67

Membru incepator

Singura problema ar fi faptul ca in loc de calitate mp3 o sa aveti calitate FM...adica mai proasta...asta in conditiile in care receptia se face fara probleme ca altfel ar fi jale...Mp3-ul e si asa un format comprimat si deci se aude mai slab decat un cd-audio dar pt masina ar trebui sa fie suficient...Nu stiu daca pot sa spun acelasi lucru despre radio...

--------------------
Dacia Logan Ambition - temporare
+
kurupt
post 27 Nov 2005, 12:03
Post #68

Membru autentic

Perfecta drepatate biggie, dar nu inteleg de ce nu cumpara unii un nou HU cu mp3? La pretulrile ce se practica acum...

--------------------
Logan Ambiance - #####
--=-- The KING Of The Hill --=--
+
FotoGabi
post 6 Feb 2007, 20:24
Post #69

Membru incepator

Stie cineva preturi la Mp3 cu FM sau ceva link-uri?

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 - HD 06 KGA
Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 07:50
Dacia