imbracare volan in piele, unde se imbarca volane in piele?
![]() ![]() ![]() |
imbracare volan in piele, unde se imbarca volane in piele?
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
nu ar fi mai simplu sa cauti la dezmembrari un volan gata imbracat in piele, care sa se potriveasca la tine?
zic si eu |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@daniel4ro: Chiar ar trebui sa cred ce spui??...adica pot gasi la dezmembrari un volan din 44 toamna de R25 in stare buna??
![]() @turbodxman: Ia legatura cu userul instructor! Si mai cititi forumul, puteti afla o multitudine de informatii. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
@ daniel4ro: nu doresc un oarecare volan. Am unul pe care doresc sa il imbrac in piele.
Ms de sugestie dar nu se brodeste in acest caz. ![]() @hellcat: Multumesc pentru ajutor. Scz de comoditate dar unii (eu in acest caz) sunt mai atasati de sectiunea dedicata modelului pe care il detin decat de celelalte. Lesne de inteles ... atmosfera e mai detasata aici ... nu se face simtita prezenta anumitor persoane care sa critice actiunile unor membrii aici, ca in alte sectiuni ale forumului. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 06:51 |