Este bun de ceva ?, detector Rocky Mountain
![]() ![]() ![]() |
Este bun de ceva ?, detector Rocky Mountain
pegas |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|||
Deadly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 13 March 09 ![]() |
Am revenit.
![]() ![]() Treaba sta in felul urmator: in afara localitatilor detecteaza cam de pe la 1 Km, fara masini in fata. Cu masini in fata cam de pe la 600-700 de metri. In oras, cam de pe la 500-600 de metri, in conditii de trafic,,relativ liber". ![]() ![]() ![]() Concluzia este ca voi mai merge o perioada cu el, pana voi avea bani de un Whistler XTR-695 sau Pro 78 Rev C. ![]() As vrea totusi sa stiu un lucru. Whistler Pro 78 Rev C sau XTR-695, au filtrarea mai buna decat detectorul meu sau tot asa ma vor dispera ca acesta ??? ![]() |
--------------------
VW Bora
1.8T
2003
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Whistlerele acelea au filtrarea excelenta (au si un patent in domeniu).
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai Gogule. Io stiam ca n-au voie sa te ia cu radaru din mers. S-a pus coaja mea pe sunat in mijlocul campului de ziceai ca s-a stricat. Dupa cateva minute de mers, trec pe langa un cazan de militie cu radaru la luneta. In afara localitatii.
![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 19 Mar 2009, 23:38 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
E legenda urbana ca nu au voie din mers. Pythonul functioneaza bine-mersi si e omologat atat stationar cat si in miscare. Daca va intra in dotare si Stalker-ul pentru care s-a obtinut omologare, si ala se poate folosi in mers. Si poate fi doatat cu 2 antene fata-spate, si are si instant-on. Ala e mai "challenging"
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Instant-on-ul ala cred ca e ceva care se comporta ca un instant-on pentru detectoarele noastre, dar in realitate aparatul nu se opreste ca altfel nu se poate momentan, pana nu se mai modifica din legi.
NORMA DE METROLOGIE LEGALĂ NML 021 – 05 "3.2.6 Cinemometrul trebuie să fie prevăzut cu o funcție de autotestare, care să poată pune în evidență orice defect sau dereglare funcțională, ce pot avea influență asupra exactității de măsurare. Această funcție trebuie să fie activată automat la fiecare punere în funcțiune a cinemome-trului, având și posibilitatea de a fi activată manual de către operator, ori de câte ori se consideră necesar. În cazul depistării unor defecte sau dereglări funcționale, acestea vor fi semnalate iar funcționarea cinemometrului va fi blocată. " This post has been edited by logan1.5dci: 20 Mar 2009, 00:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu trebuie sa fie oprit complet -e suficient sa nu emita in antena. Oricum radarul contine un comutator (electronic desigur) de antena - caci emite si receptioneaza cu ea, si in principiu comuta pe receptie dupa fiecare puls transmis. Pot foarte bine sa tina antena pe "receptie" si sa n-o comute in regim normal decit la comanda.
In acest fel, aparatul ramine "in functiune". |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Deadly |
![]()
|
Dar de distantele de detectie pe care le-am mentionat mai sus ce parere aveti ? Whistlerele cam la ce distanta bat spre deosebire de tigaia asta de Rocky Mountain ???
![]() |
--------------------
VW Bora
1.8T
2003
|
|
GoGu |
![]()
|
Despre instant-on: desigur ca nu presupune oprirea totala a radarului, doar ca nu emite decat la comanda. Dar suntem off-topic
![]() @Deadly: am mai scris eu pe aici, distanta de detectie nu e ceva fix si bine determinat, depinde de multi factori (viata e complexa si are multe aspecte ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Deadly |
![]()
|
Am inteles @GoGu.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW Bora
1.8T
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 17:07 |