Fire electrice sub scaunele din fata, scaune incalzite?
![]() ![]() ![]() |
Fire electrice sub scaunele din fata, scaune incalzite?
cosmonwo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 28 May 07 From: Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) SEAT_HEATING.JPG ( Size: 223.59k ) Number of downloads: 173 |
||
--------------------
Renault
19 RT
'93 F3N740 Megane II.2 Grandtour Dynamique 1.9 dCi FAP 2006
|
|||
cosmin90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 March 10 ![]() |
va salut din nou.am si eu incalzire in scaune si nu fnctioneaza.voi ce ziceti ar putea fi arse rezistentele sau oare care ar fi problema lor.....e nasol mai ales iarna fara incalzirea in ele k e rece pielea....ms
29 Mar 2010, 15:43: am si eu o parere care poate conteaza,si eu am scaune incalzite si cei drept am butoane separat dar sunt unele masini la care se actioneaza incalzirea in ele in momentul in care dai drumul la dezaburirea din parbrizul din spate sau in cazul celor cu oglinzi electrice incalzite.....poate asa este si in cazul acesta...poate va ajuta si parerea mea sa iesiti la lumina cu aceasta problema.bafta This post has been edited by cosmin90: 29 Mar 2010, 15:43 |
--------------------
renault
R19
1994 cabrio
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Pai desfa mufa de sub scaun si masoara "sarma". Nu stiu ce rezistenta ar trebui sa-ti dea, dar ma gandesc sa verifici continuitatea cu un aparat de masura. Eu unu nu am auzit ca dezaburirea sa fie pe acelasi circuit cu incalzirea din scaune. Oglinzi + dezaburire am auzit.. am eu... Spor la treaba!
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Renault nu adopta ideea asta:)
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
euhen |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 27 April 10 From: Arad ![]() |
ati incercat cineva sa reparati incalzirea in scaune? adica sa cositoriti rezistenta de incalzire (de nichelina sau ce-o fi)? e rupta in 2 locuri
This post has been edited by euhen: 28 Oct 2012, 11:27 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2006, 2.0 dci - 127 KW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:44 |