Am picat la oras, Mai pot da o data proba practica fara a mai da sala
![]() ![]() ![]() |
Am picat la oras, Mai pot da o data proba practica fara a mai da sala
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(yon @ 11 Mar 2009, 14:13) Corect QUOTE(yon @ 11 Mar 2009, 14:13) eu nu consider acest forum un loc unde trebuie sa dau o proba de gramatica sau una in care sa imi etalez talentele de povestitor Nu te punem sa dai proba de gramatica, dar tu nici macar nu te-ai straduit; nu ti-ai etalat talentele de povestitor pentru ca n-ai, in cazul asta nu mai vad scopul postarii tale, care a fost, sa recunoastem, destul de lunga. QUOTE(yon @ 11 Mar 2009, 14:13) Asta e deja ignoranta. E bine ca iti etalezi talentele de orator pe care nu le ai, dar ne fracturam pupilele ca sa citim doua randuri. QUOTE(yon @ 11 Mar 2009, 14:13) QUOTE VIZAVI / VIS-A-VIS Adverbul este un imprumut din limba franceza care, in timp, s-a adaptat limbii romane si s-a renuntat la forma din franceza. Se mai accepta, ca varianta, si forma initiala, dar cu care Pruteanu, de exemplu, nu a fost de acord. Asadar, daca din pretiozitate oamenii mai vor sa scrie ca etimonul din limba farnceza, nu este o greseala, dar forma prinicipala pe care o da DEX-ul este "VIZAVI". |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
sa fi si carcotas si sa nu poti sa scri "franceza" corect...
macar eu recunosc ca mie lene si cateoadata greu sa pun si virgule (sa le caut pe tastatura). |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta tine de respectul fata de ceilalti forumisti, daca iti e lene sa scrii corect, nu mai posta, mai bine nu mai deschide calculatorul, sa nu te surmenezi de la cautari pe tastatura.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu s-a legat nimeni de-o virgula amarata. Da cand imi belesc ochii in posturi kilometrice formate dintr-o fraza si scrise in sictir, deja incep sa-l injur pe autor.
QUOTE mmm da ma rog garare sau parcare,nu cred ca termeni sunt importanti ci idea in sine. eu am vrut sa subliniez acolo ca cei mai multi dau vina pt nereusita lor pe politistii care ii examineaza desi nu este asa. apropo de scris, imi cer scuze dar eram putin obosit la ora aia si probabil ca asta este un motiv pt greselile de acolo si inca ceva , politistul asa sa exprimat "garare laterala" nu stiu daca este important termenul respectiv. inca o data imi cer scuze pt greselile din postul de mai sus Ce-i cu rosu se invata in clasa a IV-a maxim. Iar frazele si coerenta lor sunt demne de capacitatea unui copil de gradinita. Si imediat dupa postul de mai sus a venit asta: QUOTE pe mine cred ca ma admis din greseala ca am fost dezastru la examen era sa intru in alta masina de scoala convins ca eu am prioritate (venea din stanga dar zice politistul ca era si cedeaza trecerea pe acolo - eu nici in ziua de astazi nu am gasit indicatorul ala) O fraza cat un carnat pe care mi-e scarba s-o citesc. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
b34uen |
![]()
|
asta ar fi o idee, cred la 50 % din topicuri dupa ce posteaza cineva ori apare "mai bine da un search" de vreo trei ori sau "ce te intereseaza ca face zgomot masina cand tu nu sti sa scrii corect". cred ca e mai usor sa ii raspunzi omului decat sa il critici, sau sa jicnesti pe cineva pe care nu il cunosti spunandu-i ca nu a terminat liceul doar ca se descurca mai greu cu scrisul la tastatura. (ca fapt divers la tastatura la care scriu acum am cautat cratima vreo 1-2 minute pana sa o gasesc pentru ca e pe alta tasta)
This post has been edited by b34uen: 11 Mar 2009, 16:54 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
tu nu sti
jcnesti Astea-s din cauza tastaturii, nu? Si tastatura aia proasta a ta nu stie sa formeze propozitii, nu? E capabila doar de o insiruire de cuvinte care-ti trec tie prin cap? This post has been edited by pastrama: 11 Mar 2009, 17:03 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
b34uen |
![]()
|
imi cer scuze, ai dreptate.
acum vad ca nu ai inteles ideea din cauza scrisului. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sa zicem ca se trece peste emascularea limbii sau a formei scrise a ei, dar deja sunteti impertinent.
Observ din informatiile furnizate pe profilul dvs ca sunteti mai in varsta decat mine, pacat ca a trebuit sa verific pentru a ma convinge de asta. Parerea mea Oricum, s-a deviat mult prea mult de la subiect... This post has been edited by MuciX: 11 Mar 2009, 17:34 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
S-a mai dus un topic.......
Eu o sa revin dupa 23 dupa ce dau sala. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu ar fi rau sa revii dupa ce dai si traseul ...
Ca parca nu la sala era problema, din ce-mi aduc aminte. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
iulikk sa ai bafta! sper ca de data sa reusesti!
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
O sa revin dupa ce dau sala sa va zic ce am facut
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
da... examenu asta iti mananca zilele...
si pe mine ma picat prima data la traseu pt k am intors masina pe o strada unde sensurile erau despartite cu linie continua... sau ar fi trebuit sa fie pt k strada era in re-re-re-re-re-reamenajare si jumate de asfalt era pus cu o zi in urma iar a 2-a jumatate era raschetata de unde era sa visez k acolo a fost sau va fi linie continua oricum multa bafta |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
adica daca ai picat traseul mai dai si sala odata?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
... ca niciodata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
macar copii astia pe aici stiu sa citeasca..... a fost aseara un caz la televizor...in care politia romana si-a facut datoria si a dat carnet (era si profesionist)....unui...analfabet.......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
pai de mult timp se da din nou sala daca ai picat traseul, mai nou din ce am auzit se poate da traseul in maxim un an de zile de la promovarea examenului scris. Cand am dat eu aveam la dispozitie maxim 30 de zile
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Iulikk |
![]()
|
Am uitat sa mai zic pe forum. Am dat luni sala... am luat 25. Acum astept pe 3 sa dau orasu din nou.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Succes !
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc frumos
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 1 Apr 2009, 16:28) Pentru ce bagi benzina de 1-200 lei pe luna ? Sa se adune in rezervor ? Formularea "de obicei" sugereaza faptul ca "statistica" a fost calculata pe mai multe luni deci ai ceva benzina adunata pentru cand o sa iei permisul ![]() QUOTE Membru cu putini kilometri si cu lamaia in geam. Daca nu ai permis de ce porti "lamaia in geam" ? In fine ... bafta la examen ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Iulikk |
![]()
|
"Membru cu putini kilometri si cu lamaia in geam." - e pusa dupa ce am luat sala prima data, fiind sigur ca o sa iau si orasu
![]() Iar la statistici... de atat baga taica-meu ![]() Multumesc de urare. PS: lamaia este lipita in geam din vara ![]() PS2: am schimbat si custom member title. This post has been edited by Iulikk: 1 Apr 2009, 21:07 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Abea acum am ajus acasa. Gata. Deal done! Am luat
![]() PS: in luna asta de zile de cand am picat prima data am condus in fiecare zi minim 3 ore (2 ore cu instructoru+1 ora printre blocuri si pe faleza din Mangalia - stiu ca nu a fost legal ce am facut... dar a meritat tot ![]() This post has been edited by Iulikk: 3 Apr 2009, 16:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ei bravos, asa te vreau!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:33 |