Fulie alternator, rog o parere avizata
![]() ![]() ![]() |
Fulie alternator, rog o parere avizata
kriprii |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|||
Gabi_txk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 31 August 09 ![]() |
salutare,
am si eu un renault laguna 2 din 2001 si m-a lasat alternatorul. la Meridian ma costa 2200 ron unul nou,ei spun ca nu se repara! stie cineva de unde pot lua unul sh?sau daca se poate repara al meu? multumesc! |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001
- B-20-TXK
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Am fost ieri cu masina si a durat 2 ore...mi-au schimbat rola si cureaua de accesorii, pe garantie.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Salut, nu te grabi sa-ti iei alternator nou, decat daca ai bani si n-ai ce face cu ei, totul se repara, dar nu la service-uri de acest gen, monomarca sau bimarca (dacia-renault, etc...). Fratele meu care locuieste in Bucuresti ,a reparat un alternator la un Fiat Punto din 2002, la un atelier specializat pe alternatoare - electromotoare, la un pret foarte convenabil. Ca ultima solutie poti cumpara unul second - hand de la dezmembrari auto.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:26 |