Lamborghini, De la vis la cosmar
![]() ![]() ![]() |
Lamborghini, De la vis la cosmar
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
O fi aceeasi fuzeta pe care o pun si la Q7?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
pare foarte interesant ... nu am avut timp sa il citesc acum dar cu siguranta imi voi face .Judecand dupa poze insa ... sunt curios ... a scapat vreo masina vanduta pana acum?
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nota catre mine: F430, nu Murcielago, F430, nu Murcielago
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Da ,la fier vechi
![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
Fratzica |
![]()
|
nu e chiar asa, o masina de genul ala nu are cum sa o zbugheasca intr-o parte asa din senin.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
cine stie cum a facut omu bani de masina aia...asa la si ajutat cineva de sus
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
gabygiovanny, mai bine tineai pentru tine filosofia.
Naspa ce se povesteste acolo. Chiar si juma' de cazuri daca-s reale, au probleme tehnice grave. Dai bani multi sa mori. |
--------------------
-
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"cine stie cum a facut omu bani de masina aia...asa la si ajutat cineva de sus"
Foarte buna teorie. Ma intreb totusi, cand 90% din masinile scumpe din Romania sunt pe acelasi principiu, de ce fac accident atat de rar? Adica, daca "ala de sus" e atat de corect, de ce nu e echidistant? Eu daca ma uit la ora 5, rar vad un Lambo sau Ferrari (au existat 2 mari accidente cu masinile alea, si cam atat)... In rest, Dacii si altele... Plus, "ala de sus" asa pedepseste? Prin accidente grave? Nu mai suna asa divin, daca face de astea. De ce nu impiedica acel "cine stie cum a facut omu banii" inainte, in loc sa actioneze ca un dictator si sa-l bage in pom... Ceva nu suna bine, domnule gaby, undeva teoria asta da gres... Sau mai e o posibilitate... E O VRAJEALA ieftina... ![]() Acum inapoi la topic... Ma, urat ce i s-a intamplat, sincer n-am avut rabdare sa citesc decat primul paragraf cu povestea si accidentul, teoriile lui le-am lasat. Totusi Lambo-ul era SH, cine stie peste ce masina a dat... Ah, si masina e masina. Ca e de €10.000 sau de €200.000, mai da si gres, nu ai ce sa-i faci... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Hi-hi, si astia radeau de Dacia ca face chemare pt reprogramarea calculatorului de injectie...macar o urma de bun-simt tot se vede.Apreciez modul in care pagubitul incearca sa-si faca dreptate, folosind avocatii si internetul.Bravo lui!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Intradevar e ciudat ce s-a intamplat, totusi chiar de la inceputul descrierii de pe acel site mi-a atras atentia atitudinea persoanei care spunea la inceput ca s-a decis sa cumpere acea masina dupa ce mai vazuse una care nu era intr-o stare grozava, desi chiar si aceasta abia iesise din service.
Apoi, vorbeste de acele suruburi ruginite, de felul cum colierele ce tineau furtunele de la motor erau slabite, dar mai ales cum acceleratia era imprecisa, lucru pe care citez: "l-ar fi vazut si un mecanic orb...". In acest punct am renuntat sa mai citesc si trag urmatoarea concluzie: persoana aceea care a cumparat acea masina nu a facut nici un fel de verificari asupra starii masinii inainte de a o cumpara. Cand te declari a fi pasionat de asemenea masini si te hotarasti sa achizitionezi una la mana a doua, cu siguranta ii vei face o expertizare inainte sa dai banii. Parerea mea este ca internetul este plin de astfel de povesti, eu unu' raman sceptic. Judecati-ma cat vreti... |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Exact. Mai stii ce dauna totala readusa la starea de nou era aia?
|
--------------------
.
.
.
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Am avut rabdare sa citesc pana la sfarsit relatarea lui si se pare ca masina avea defect de fabricatie.
un expert spunea ca e imposibil dpdv al legilor fizicii sa faci o intoarcere la 90 grade la viteza de 220-240km pe ora in doar 40m. la cateva luni de la accident a gasit la fata locului discul de frana care, dupa parerea expertului s-a rupt inainte de impact si aceasta sa fie cauza probabila a accidentului. Toate par cam trase de par, zice acolo ca Lambo al unui amic din cei 12 cilindri 2 nu mai functioneaza...iar raspunsul service-ului a fost..cel putin penibil..ca a spalat masina si a intrat apa la motor ![]() Sa mor de nu astia sunt romani ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Las' ca oricum nu se simte prea tare lipsa a 2 cilindrii din 12
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Da dar explicatia mecanicului face toti banii
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si mie mi se pare cam trasa de par povestea.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Poate Lamborghini avea bobine Sagem la 2 cilindri
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:14 |