Un pic de ajutor, Tuning, Schimbare Injectoare
![]() ![]() ![]() |
Un pic de ajutor, Tuning, Schimbare Injectoare
amd |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 March 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
clio
symbol
2004, 1.5 cdi
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parerea ta o consider putin gresita... chiar daca motorul este forjat... daca schimbarile sunt facute cu piese calumea si se folosesc uleiuri bune...rezista...nu cat unul normal dar rezista.... pana la urma nici cine face modificarile astea nici nu cred ca are pretentia sa te duca sute de mii de km...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
pure_player |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 5 March 09 ![]() |
masina nu are 170CP... are maxim 138CP , dar greutatea fiind de doar 1100Kg . Banuiesc ca intelegeti de ce am zis masini de pana-n 170CP .
Momentan nu are nimic schimat, interne, si rezista foarte ok motorul ( modificarile fiind facute de 8 luni ) . |
--------------------
Reanult
Clio Symbol
- B-73-JZH
1.5dCi, 2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vino cu un scan de la dyno sa vedem cei 138 de cai.... pana atunci este doar o parare ca se poate sa aiba sau nu...
Ti-am spus de Logan... modificat masiv si a facut 148 reali.... fara nici o modificare doar din electronica.... nu stiu... repet hai cu un test facut ... This post has been edited by cj98czh: 2 Jun 2009, 09:53 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Eu vreau macar o poza cu masina...ca pana acum nu-s prea convins ca exista.
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
kokozula |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 July 09 ![]() |
Nu stiu sigur daca despre masina asta vorbiti, dar acesta e un logan 1,5 dci care are 140 de cai la motor...
http://www.spdzoom.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=12 ![]() |
--------------------
Lancia
Thema
1993
|
|
10nu7z |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 10 September 09 From: If-Illfinois ![]() |
Stiu ca e vechi topicul, dar ce face clio in ce stare se afla ?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007 1.9
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:08 |