Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[VAND] Cutie Dacie 5 trepte

=virus=
post 14 Mar 2009, 01:47
Post #31

Membru

Group: Members

Ma vad nevoit sa reiau ceva ce unii dintre dvs vor sa lase impresia ca ne/foarte intentionat au omis sa citeasca:

QUOTE(=virus= @ 10 Mar 2009, 17:21)
... Posibil sa ma insel, desi caraiala din 3->2 am intalnit-o la multe dacii si cam asta era explicatia care o primeam.
*

Mai concret aceste dacii au fost ale unor prieteni (iar la momentul actual sunt vandute de cativa ani). Deranjatii de problema respectivii au umblat prin niste serviceuri unde li s-a spus ca e normal asa deoarece vitezele 1 si 2 nu sunt sincronizate. Eu mi-am vandut dacia inaintea lor, si nu mi-am mai batut capul cu aceasta prblema. Ce mi-au spus ei ca au aflat de la mecanici v-am spus si eu dvs cu intentia de a ajuta. Nu a fost corect, asta este, am fost gresit informat din niste surse care le credeam sigure.

Cat despre postatul inutil, Sorine, vad ca ai userul mai nou ca mine si posturi de vre-o 11 ori mai multe.

This post has been edited by =virus=: 14 Mar 2009, 01:48

--------------------
- - - - -
Addicted driver
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
azraell
post 15 Mar 2009, 14:20
Post #32

Membru

From: Bucuresti

oameni buni... nu e vorba ca am dat 200 lei pe ea... tu cand vinzi o chestie chiar si cu 3 lei ( desi ea costa 2000 ) si zici ca e ok... omu o ia de buna... e urat sa dai tzepe d-astea... desi l-am intrebat de 15 ori ba nene e buna?! ca sa nu muncesc aiurea sa o pun si sa vad pe urma ca e vai de ea... ( aviz megane 2.2 )
cannavaro... degeaba toti oamenii au fost multumiti daca mie mi-ai dat o cutie ce caraie si troncane de parca s-ar amesteca pinioanele in ea...

--------------------
DACIA Logan - B77NWP 2008, Ambition, 1.5 dCi 70CP
+
megane2.2
post 15 Mar 2009, 14:32
Post #33

Membru autentic

cand aveam la vanzare o cutie nou nouta multi spuneau ca isi cumpara masina intreaga cu 3 - 4 milioane si are cutia aproape gratis , asa ca la 200 cum spuneam ce mai vrei ,

--------------------
renault megane II - B-06-DAN 2007
+
azraell
post 15 Mar 2009, 18:18
Post #34

Membru

tu o tii pe a ta eu pe a mea... n`o sa ajungem la un consens niciodata ( nu ca mi-as dori ) dar tind sa cred ca eu am dreptate... ti-am zis, e vorba de un principiu aici... principiu al tepei... daca si pe daciaclub se da teapa... e grav
mai citeste inca o data ce am scris mai sus si poate o sa pricepi... daca nu, ghinion si problema ta... oricum noi sa fim sanatosi... lasa ca mai cumpara si canavaro piese sh...

P.S.
oricum, 1200 lei pe o cutie de viteze "nou noutza de 6 ani" ( cum oi mai putea-o numi nou nouta dupa 6 ani nu pot sa imi explic dar asta e o alta poveste ) mi se pare exorbitant de mult... dar nebun e ala care da nu ala care cere...

This post has been edited by azraell: 15 Mar 2009, 18:20

--------------------
+
megane2.2
post 15 Mar 2009, 18:37
Post #35

Membru autentic

pai tocmai asta e problema ca nu intelegi , ti-a dat cutie completa , ai montat-o si masina se deplaseaza e ok , el nu a spus ca e noua ca oricum nu aveai bani sa iei asa ceva ,la sh tot sh se numeste .
pentru cultura ta din generala , cutia s-a dat nu cu 12 ci cu 11 asta ca era nouta .
nu astept sa-mi raspunzi si te rog sa nu o faci .

--------------------
renault megane II - B-06-DAN 2007
+
cannavaro
post 16 Mar 2009, 00:35
Post #36

.

From: Ploiesti

Ma simt nevoit sa repet, ca firea si sufletul meu de roman nu imi permit sa dau tepe, fiind crescut din 1985 in spiritul corectitudinii si al simtului civic. Sunt constient ca tie nu iti merge cutia cum trebuie, dar identific asta cu montajul necorespunzator al cutiei, nicidecum cu vreo afacere paguboasa ptr tine.

--------------------
Dacia 1300 - PH-89-XXX TSP
Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
+
sorin1983
post 23 Mar 2009, 10:26
Post #37

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

radmasa.gif Ai avut cravata de pionier pusa cand ai zis asta? Glumeam...

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
cannavaro
post 23 Mar 2009, 10:34
Post #38

.

Nu, aveam termostatul de la alcool setat pe nelimitat.

--------------------
+
sorin1983
post 23 Mar 2009, 10:40
Post #39

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

Eram convins ca trebuie sa existe o explicatie plauzibila si bine intentionata biggrin.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
azraell
post 24 Mar 2009, 08:19
Post #40

Membru

QUOTE(megane2.2 @ 15 Mar 2009, 18:37)
pai tocmai asta e problema ca nu intelegi , ti-a dat cutie completa , ai montat-o si masina se deplaseaza e ok , el nu a spus ca e noua ca oricum nu aveai bani sa iei asa ceva ,la sh  tot sh se numeste .
pentru cultura ta din generala ,  cutia s-a dat nu cu 12 ci cu 11 asta ca era nouta .
nu astept sa-mi raspunzi si te rog sa nu o faci .
*

prietene, omu a zis ca nu caraie, ca nu troncane, ca merge perfect... asa ca eu zic sa taci din gura ca nu stii e am discutat eu cu omu... pana la urma de ce te bagi in seama aiurea? sunteti tovarasi sau care-i problema ?!

<span class='edit'>24 Mar 2009, 08:21:</span>
QUOTE(cannavaro @ 16 Mar 2009, 00:35)
Ma simt nevoit sa repet, ca firea si sufletul meu de roman nu imi permit sa dau tepe, fiind crescut din 1985 in spiritul corectitudinii si al simtului civic. Sunt constient ca tie nu iti merge cutia cum trebuie, dar identific asta cu montajul necorespunzator al cutiei, nicidecum cu vreo afacere paguboasa ptr tine.
*

amice... atunci de ce noua cutie care am pus-o, luata tot sh si rulata din 1996 si montata de aceleasi maini,merge bine, n-are nici un troncanit, nici un carait etc etc...??? stii ce meriti tu acuma ? sa vin sa iti aduc cutia... si sa ti`o pun in noua masina prin parbriz !!! ca mai esti si nesimtit pe de-asupra !!!

This post has been edited by azraell: 24 Mar 2009, 08:22

--------------------
+
cannavaro
post 24 Mar 2009, 10:14
Post #41

.

Eu am dat 350 ron pe cutie acum 6 luni, inca 60 ron pe ulei elf, + 50 lei piese cutie + 150 ron pe manopera la mecanic, total cam 600 ron, deci 200 ron mi se pare un pret modic pe langa banii bagati in ea.
Acum de curiozitate ca nu mai ai cutia pe masina, desfa-o si spune-mi daca e ceva stricat in ea, chiar sunt curios.

--------------------
+
azraell
post 24 Mar 2009, 12:53
Post #42

Membru

tu chiar nu pricepi ca nu e vorba de bani? eu te-am rugat sa imi spui daca e buna sau nu, daca troncane sau nu, daca caraie sau nu... ai zis ca n-are nici o treaba, deci m-ai luat de prost... asta ma enerveaza... stai linistit ca am platit si eu mecanici s-o monteze, am platit si eu ulei deci stai calm ca nu e chiar asa precum zici tu... ca nu am luat-o de la tine si am lipit`o cu super glue pe motor si i`am dat sa zaca...

in fine... cutia a fost vanduta, deci propun inchiderea topicului ca asa o sa ne intindem cinshpe ani si la un consens tot n`o sa ajungem

This post has been edited by azraell: 24 Mar 2009, 12:54

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd August 2025 - 21:53
Dacia