Dacia monovolum, despre J92 - exista au ba
![]() ![]() ![]() |
Dacia monovolum, despre J92 - exista au ba
Deceneus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca nu e suficient de mare MCV-ul, ca sa fie necesar si un monovolum?
In situatia in care Renault tocmai a tras pe linie moarta Espace pentru ca piata monovolumelor e in picaj direct? In contextul in care Ghosn a schimbat strategia pe principiu "facem doar ce aduce profit". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
De acord cu tine, in principiu.
Problema insa nu sunt eu, care sunt curios in conditiile date (am aflat despre proiect din intamplare). Caut tocmai sa stiu daca se mai misca ceva in directia asta ori nu. In curand vine vremea de schimbat berlina si atunci o sa ma orientez catre ceva cu mai mult volum (intre timp a crescut familia). Asa ca studiez ce poate fi luat in considerare... Mie imi plac monovolumele. Pentru familii cu copii sunt potrivite. Asa ca prefer sa sper, desi sunt constient ca se poate si altfel (MCV, de exemplu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:32 |