Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Dacia monovolum, despre J92 - exista au ba

Deceneus
post 24 Feb 2009, 11:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Timisoara

Am vazut ca in locul in care se discuta ceva despre monovolumul Dacia (este Dacia sau totusi doar un proiect Renault in Maroc?) s-a trecut la altceva.
Propun sa scriem aci daca mai aude/ vede/ viseaza careva oarece despre subiect.

Eu unul nu am posibilitati reale de a visa ceva pentru ca dorm foarte adanc... wink.gif

Pe mine ma intereseaza astea maricele, cu spatiu de cheltuiala. MCV am vazut, acuma am auzit si de asta.
Asadar rogu-va, bagati aici daca va intereseaza sau stiti ceva despre presupusul monovolum Dacia.

Multam anticipat!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 24 Feb 2009, 12:16
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Crezi ca nu e suficient de mare MCV-ul, ca sa fie necesar si un monovolum?
In situatia in care Renault tocmai a tras pe linie moarta Espace pentru ca piata monovolumelor e in picaj direct?
In contextul in care Ghosn a schimbat strategia pe principiu "facem doar ce aduce profit".

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Deceneus
post 24 Feb 2009, 12:23
Post #3

Membru incepator

Group: Members
From: Timisoara

De acord cu tine, in principiu.
Problema insa nu sunt eu, care sunt curios in conditiile date (am aflat despre proiect din intamplare). Caut tocmai sa stiu daca se mai misca ceva in directia asta ori nu.
In curand vine vremea de schimbat berlina si atunci o sa ma orientez catre ceva cu mai mult volum (intre timp a crescut familia). Asa ca studiez ce poate fi luat in considerare...

Mie imi plac monovolumele.
Pentru familii cu copii sunt potrivite.
Asa ca prefer sa sper, desi sunt constient ca se poate si altfel (MCV, de exemplu smile.gif ).

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - TM
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 23:32
Dacia