Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Need help..., manual service si interval revizie

catalin_jianu
post 24 Feb 2009, 18:09
Post #1

Megane Rider

Group: Members
From: Craiova

Salutare, stiu ca o sa imi spuneti sa folosesc functia de search...dar credeti-ma ca de 2 zile caut si nu gasesc ceva ca lumea...si nici nu prea am timp...
Prima rugamite ar fi sa imi spuneti si mie cum se face resetarea intervalului pt revizie, stiu ca am vazut la un moment dat pe forum aici, intr-un topic, dar nu mai dau de el unsure.gif
Iar al doilea lucru care m-ar interesa ar fi manual oficial de reparatii pt M2 fara facelift, cel din semnatura mea, am vazut ca s-a mai discutat in cateva topicuri, sunt pe acolo cateva linkuri dar nu mai merg sad.gif sau sunt in franceza...are cineva manualul in romana sau engleza?..sau stie de unde sa il iau, eventual platesc
Ar fi mai multe pt care ma intereseaza manualul, insa urgent vreau sa vad cum se schimba filtru de motorina si placutele de frana de pe spate

Multumesc anticipat si imi cer scuze pt cei pe care o sa ii supere ca mai deschid subiectu despre problemele astea

--------------------
Renault Megane II 2005
Renault Megane 2.1 1.5dci 74kW Sedan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
shoTgunu
post 24 Feb 2009, 18:15
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Resetarea se face asa:dai clic din butonasul de la stergatoare pana ajungi la mesajul de revizie pe compu de bord...si apoi apesi pe butonul mic de jos de la turometru vreo 5-6 secunde.Sper ca te-am lamurit

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16V - Numar de numar 2003 Privilege
Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
+
catalin_jianu
post 24 Feb 2009, 18:21
Post #3

Megane Rider

From: Craiova

Multumesc shoTgunu, acum mi-am adus aminte, vazusem eu ceva de genul cand am facut revizia data trecuta, dar nu stiam exact ce trebuia apasat

--------------------
Renault Megane II 2005
Renault Megane 2.1 1.5dci 74kW Sedan
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 18:31
Dacia