Pretul Masinii Tale, cat merita autovehicolul?
![]() ![]() ![]() |
Pretul Masinii Tale, cat merita autovehicolul?
demin2609 |
![]() ![]()
|
||
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|||
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Nu crezi ca este mai usor sa urmarim sectiunea BURSA si sa aflam aceste informatii?
|
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hm.
Parerea mea ca in perioada asta un topic de genul asta e inutil. Doar ce am venit din targ, s-a vandut Ford Fiesta de 10 luni cu 6000 Euro! Si nu era singura la preturi de genul asta. Cei ce le dadeau erau in general persoane care nu-si mai permiteau leasingul. Dat fiind ca eu am Megane din Dec 2003 Pack Authentique, cat ar trebui sa consider pretul corect pentru masina mea ??? Eu zic ca pana nu se lamuresc odata si odata ce se intampla cu taxa si cu creditele la banci discutii de genul asta nu-si prea au rostul. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Topicul ar fi mai interesant daca am spune si cat platim la casco.Eu am masina evaluata la 18500 euro si dupa 5 ani e evaluata la 9700 euro si platesc 790 euro casco pe an.Anul trecut plateam 570..intre timp s-au mai schimbat treburile....Oricum, daca gasesc o oferta mai buna reziliez contractul si trec la noua firma, naspa e ca nu am gasit oferta mai buna.Voi cat platiti?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nici nu mai stiu la cat e estimata a mea, trebuie sa ma uit pe polita, dar de platit platesc ~620 Euro in 10 rate. Cam la fel ca si anul trecut, cand am intrebat de ce nu scade polita mi s-a spus ca masina e veche de acum
![]() Ma rog, asta e, fara CASCO nu ma risc sa stau. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pe polita casco, suma asigurata e mai mare de regula decat la pretul masinii pe piata libera.
Pe piata libera am vazut cam ce preturi sunt, iar megane 2 e de la 5000 la 9000 functie de dotari si an, masina de 1 an si mai jos. megane 2.2 privilege, 2007, dci 105cp, 8900 megane 2.1 expression 2004, dci, 5700 clio 3 cu clima 1.6 16v dinamique parca e maximul la ea, 2008, 6000 euro (cea mai scumpa care am vazut-o) Passaturi 2006-2008 in jur de 10.000-13.000 A6-uri 3.0 tdi quattro highline 2006, 17.000 symbol 2006, dci, 4000 matiz 3000 polo 2007, 6000 520d, 2006, 15.000 535xd, 2006, 17.000 Preturile sunt la masinile inmatriculate...ca la cele neinmatriculate, unde oricum taxa la o masina de genul e in jur de 1000 euro, scade pretul cu inca 1500-2000 Senzatia generala e de saracie clara, nu se vinde/cumpara decat masini foarte ieftine, la cele mai scumpe sunt si cu combinatii, 90% din ele sunt calarite si rujate la greu..."tdi frate" 80% din masini, nemtesc=beton, d-astea clasice.... Cine nu-i vine a crede, sa se duca prin targ... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
chiar asa, desi masina incepe sa imbatraneasca, casco nu scade, ba mai si crste in unele cazuri.are este explicatia (in afara de faptul ca suntem prostiti cu acte?)
|
--------------------
renault
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nici macar nu vreau sa stiu...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
clr |
![]()
|
QUOTE(meganus_bicorpus @ 22 Feb 2009, 21:51) chiar asa, desi masina incepe sa imbatraneasca, casco nu scade, ba mai si crste in unele cazuri.are este explicatia (in afara de faptul ca suntem prostiti cu acte?) Explicatia in sine nu e foarte greu de gasit: daca ar lasa aceeasi cota mica, primele noastre ar fi mici. Ceea ce la o dauna totala nu ar fi o problema. Pe de alta parte, daca ai dauna partiala si o repari in service, o repari la pret de piese noi (logic nu?). Una peste alta, plata se face oricum din fondul total acumulat de la toti asiguratii iar acest fond trebuie sa aiba o valoare minima. Dupa cum am spus, nici nu-mi bat capul, chiar daca nu-mi convine, fara CASCO nu ma risc sa stau. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Nici eu nu stau fara casco, euna din putinele ocazii cand iti poti cumpara linistea cu bani..
ma enervez ca platesc o rata mare tinand cont de o valoare destul de mare a masinii,desi suma asigurata in prezent e jumatate din valoarea initiala.in ritmul asta, in 2-3 ani imi mai cumpar masina o data cu bani dati la casco |
--------------------
renault
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(dantes @ 22 Feb 2009, 21:17) clio 3 cu clima 1.6 16v dinamique parca e maximul la ea, 2008, 6000 euro (cea mai scumpa care am vazut-o) Sa fi vandut eu Clio-ul meu (fidji, 2005, benzina) prin toamna, cand mai luam 5500 de euro pe el, si sa fi pus banii deoparte, acu luam Clio 3-ul aproape moka. Da m-a tinut nenorocitul de leasing deoparte... La vara naiba stie cat voi mai lua pe el, s-ar putea sa nu merite sa-l vand. Dar e sedan, urat al naibii.... |
--------------------
.
.
.
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
a dat un prieten Laguna 2 din 2001, 1.6 16v, full fara piele cu 4000 euro neinmatriculat, masina in stare buna de functionare....
|
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:59 |