probleme geometrie roti
![]() ![]() ![]() |
probleme geometrie roti
Fery_ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.906 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
In ce stare e cadrul motor? A fost lovita masina? Asta arata a probleme de caroserie...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
cadru motor a lam schimbat acum un an jumate ca cel vechi sa rupt in stanga spate imediat langa bucsa...........problema clasica dupa cum am vazut ............deci am schimbat cadru dar bucsile nu sunt in stare prea buna.....oricum ma bate gandu sa le schimb numa mai trebe sa caut la cateva magazine pana acum am gasit la 50 ron bucata sau mai mult ........masina nu a fost lovita cel putin de mine dar cand am luat masina acum 2 ani si ceva nu am avut probleme pana nu sa umblat la ea
am schimbat pe ea cam tot pe fata cu altele ce le-am considerat mai bune si pe cele vechi nu le mai am -cadru motor(cel vechi sa rupt) -ansamblu amortizor-arc ambele -bratele (le-am pus deodata cu cadru cel nou...asa lam luat) cand am fost ultima data la reglat tipu de la service mi-a zis ca ar fi unghiul de cadere in dreapta afectat dar nustiu ce sa zic si cum as putea sa fac eu masuratori la unghiuri ca sa-mi dau seama ce nu e in regula tre sa poti masura si fara calculatoare ca dar si in 1970 se faceau directii....... ![]() |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:19 |