Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme geometrie roti

Fery_
post 9 Feb 2009, 00:31
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: DEVA

de mai multa vreme am probleme destul de mari cu directia
am fost pana acuma la 3 service-uri de mi-au reglat directia dar dupa un timp(1 luna 2) constat ca defapt nu e bine............problemele ar fi
1. un set de cauciucuri bune ma tin pe fata cam 3-4 luni dupa care se rod in interior sau in exterior am patit de sa ros mai mult ccel din dreapta
2.dupa ce imi"regleaza" directia si pun gume bune dupa 2 luni incepe sa traga stanga sau dreapta se uzeaza cauciucurile neuniform si nu mai zic cum se comporta pe viraje
am schimbat prin septembrie pivoti, bieletel de directie cu cap de bara cu tot,bucsele de bara stabilizatoare(capetii)..........dupa reglaj si pus cauciucuri bune dupa 2 luni acelasi rezultat
rog pe toata lumea cine cunoaste, informatii despre directie ,unghiuri,reglaje sa ma ajute ,ca nu mai stiu ce sa fac ,am cheltuit multi bani de pomana si nu am rezolvat nimic,si ma gandesc sa incep sa depistez eu problema numa nu prea cunosc despre directie
multumesc

This post has been edited by Fery_: 9 Feb 2009, 00:31

--------------------
Renault 21 - HD75LEX GTS-1989 1721MPI 69kw
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b06fcn
post 9 Feb 2009, 08:24
Post #2

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

In ce stare e cadrul motor? A fost lovita masina? Asta arata a probleme de caroserie...

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
Fery_
post 9 Feb 2009, 18:21
Post #3

Membru autentic

From: DEVA

cadru motor a lam schimbat acum un an jumate ca cel vechi sa rupt in stanga spate imediat langa bucsa...........problema clasica dupa cum am vazut ............deci am schimbat cadru dar bucsile nu sunt in stare prea buna.....oricum ma bate gandu sa le schimb numa mai trebe sa caut la cateva magazine pana acum am gasit la 50 ron bucata sau mai mult ........masina nu a fost lovita cel putin de mine dar cand am luat masina acum 2 ani si ceva nu am avut probleme pana nu sa umblat la ea
am schimbat pe ea cam tot pe fata cu altele ce le-am considerat mai bune si pe cele vechi nu le mai am
-cadru motor(cel vechi sa rupt)
-ansamblu amortizor-arc ambele
-bratele (le-am pus deodata cu cadru cel nou...asa lam luat)
cand am fost ultima data la reglat tipu de la service mi-a zis ca ar fi unghiul de cadere in dreapta afectat dar nustiu ce sa zic si cum as putea sa fac eu masuratori la unghiuri ca sa-mi dau seama ce nu e in regula
tre sa poti masura si fara calculatoare ca dar si in 1970 se faceau directii....... smile.gif

--------------------
Renault 21 - HD75LEX GTS-1989 1721MPI 69kw
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 18:19
Dacia