ZORNAIT MOTOR, stresant la drum
![]() ![]() ![]() |
ZORNAIT MOTOR, stresant la drum
GabySV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
sistemul de evacuare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
sau ai indoit nitel scutul calarind coclauri si se atinge nitel de evacuare. zornaie la o anumita turatie sau pe intreaga plaja?
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
GabiSV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 February 09 ![]() |
nu cred sa fie scutul indoit ca m-am uitat si e in stare perfecta
Posibil ca la galerii sa fie niste coliere ma gandesc eu si sa fie vreunu slabit Luni acu ma duc in service la Skoda sa o urc pe rampa ca mai am treaba nitel si cu toba! |
--------------------
Renault
Laguna
1999 PH2
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Ideea e cu "SKODA" ca la sv la Renault la repr e golanie mare si nu as vrea sa ajung pe la ei sub nici o forma!
La sk primesc in service orice tip de masina plus ca au magazin de piese pentru orce tip de autovehicul |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Orice mentionare a unei marci inafara de Renault ne provoaca dureri atroce...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:44 |