Probleme curea accesorii Laguna II, rupta, sarita etc. - solutii, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Probleme curea accesorii Laguna II, rupta, sarita etc. - solutii, recomandari
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
Stafidă |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 August 16 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Dar kit accesorii? Sau a fost schimbata numai cureaua?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Stafidă |
![]()
|
Asta e problema, ca nu imi amintesc daca a fost schimbat, si nu am acces la dosarul cu facturi al masinii prea curand... Totusi, cred ca nu a fost schimbat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
mars |
![]()
|
Nu e scump. Poti lua rolele separat, dar in banii aia iei kit cu curea cu tot. Asta cine stie cat e de afectata deja. Sa nu ramai fara servo si curent cine stie pe unde.
In mod normal, se schimba ambele kituri (distributie si accesorii) in acelasi timp. Dar unii schimba doar cureaua de accesorii, considerand ca rolele mai merg. Pana la un moment dat... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Stafidă |
![]()
|
Mâine mă duc sa le schimb. Mulțumesc pentru sugestii si ajutor.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
Sa nu uiti sa ne scrii ce ai rezolvat si cum.
1 Sep 2017, 00:10: Sa nu uiti sa ne scrii ce ai rezolvat si cum. ![]() This post has been edited by Bumbul: 1 Sep 2017, 00:10 |
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
Stafidă |
![]()
|
Am rezolvat de n-am mai putut. Am plecat dupa ce am scris spre service si cand eram in treapta 3, nu acceleram, mergeam usor, a inceput sa se auda un zgomot PUTERNIC de la motor, fier pe fier asa, ca si cum s a spart ceva in el sau ceva asemanator. Am tras IMEDIAT pe dreapta si am parcat, motorul tot mergea, nu s a oprit singur, l am oprit eu. Kit distributie si pompa schimbate acum 11 luni si 30k km la eka trust, am tractat masina la ei in curte, astept un raspuns luni...
![]() M am uitat, cureaua de accesorii e ok si rolele ei sunt ok aparent. Aflu luni ce are si postez aici. Masina a fost ok ingrijita, revizii la timp. Weekend placut sa aveti, eu sunt pieton ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
Ce făcuși? Ai dat în clocot motorul fără apa în sistem?
|
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
A luat-o pe ulei ?
A scos mult fum pe toba ? |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tare cred eu ca nu are legatura nici cu distributia si nici cu accesoriile de data asta ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Stafidă |
![]()
|
Am revenit cu mare întârziere pentru ca abia acum 2 zile am reparat tancul
![]() Datorită unui semering de la axul cu came a ajuns ceva ulei PE cureaua de distribuție si aceasta a patinat doar 1 dinte. Bine am făcut ca am oprit imediat. S-a rezolvat prin schimbarea simeringului + curea distribuție nouă. Mașina mai avea tamponul antibalans de sus distrus, și vibra bordul într-o veselie, l am.l schimbat și pe acela+ inca un suport motor ca o bucșă de cauciuc, mai vibrează puțin, dar e ok nu mai tremură atât de rău plasticul bordului sau al panourilor de la uși. Mă gândesc sa schimb și suportul motor cel mai mare (cel care costa 200+ lei) si poate scap de tot de vibrații. Încă o problemă si nu stiu unde sa postez dar incerc chiar aici: mașina e mai lăsată în partea din spate. Intre aripă si anvelopă intră la limită o palmă băgată pe orizontală, pe cand la roțile din față distanța dintre aripa si anvelopă este de o palmă băgată intre ele pe verticală ![]() ![]() This post has been edited by Stafidă: 5 Oct 2017, 10:56 Attached thumbnail(s) IMG_20170926_153718.jpg ( Size: 610.09k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 18:13 |