Mi se tocesc Cauciucurile pe spate, De la un timp mi se tocesc cauciucurile p exterior
![]() ![]() ![]() |
Mi se tocesc Cauciucurile pe spate, De la un timp mi se tocesc cauciucurile p exterior
FDR |
![]()
|
||
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|||
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Eu vorbesc de o oarecare uzura mai mare un pic nu o diferenta f mare.
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
am schimbat cauciucurile pe spate ,sant bucuros sa va anunt ca pneul dreapta desi era uzat un pic mai mult decat cel de pe partea stanga era uzat uniform ....
problema tocirii pe exterior ,cel putin la mine se pare ca a fost din cauza cauciucului,vorbesc de cauciucurile montate din 2006-2009 atunci am avut aceasta problema si eram speriat si acum dar se pare ca nu trebuie sa imi fac probleme Doamne Ajuta |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
STANCIU CEZAR |
![]()
|
![]() CZR Group: Members Posts: 58 Joined: 12 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine se toceste cauciucul de pe dr.spate, putin mai mult decat st. spate.
Oare celor care merg in Anglia, li se tocesc mai repede sau mai mult, cauciucurile din st. spate? Ar putea fi vorba de viteza cu care intri in viraje. De obicei cand faci dreapta in intersectii incetinesti, sunt pietoni, esti mai atent. Cand faci stanga, intri ca Vlaicu in intersectie si daca nu ai cui sa-i cedezi ii dai mai departe intr-o viteza mult mai mare decat atunci cand virezi la dreapta. La 40-50 mii de km poate apare o dif. E doar o parere, dar parca se intampla la prea multi; iar unii nu observa sau nu-i intereseaza, ca poate ar ridica aceeasi problema. This post has been edited by STANCIU CEZAR: 14 Feb 2011, 21:30 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II 1.9 dci 120cp
2004 RENAULT LAGUNA III 2.0 dci 150 cp 2010
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
revin si eu cu o precizare.....legat de rotile din spate ale masinii.
dupa cum bine stiti, rotile spate, privite din lateralul masinii...se vad putin trase in spate, ei ... lund in calcul distanta dintre cauciuc si spoilerul spate , una din roti, pare a fi mai in spate....cam 5mm sa zicem .. precizez ca, la verificarile vizuale ale masinii pe dedesubt, nu s-a vazut nimic suspect... o punte indoita...si indreptata clar ar ramane semne .. asa ca .. probabil e din bucsele care sunt uzate, sau ceva de-acolo .. sau pur si simplu ... vizual , fura spoilerul ... mentionez ca la reglajul directiei, a iesit una din rotile din fata, ca fiind putin putin de tot mai in spate decat cealalta... probabil tot din bucse amortizor sau brat ... vreo groapa in 7 ani ... spatele era in regula ... totusi .. cand m-am dus la reglat, masina mergea drept dar cu volanul stramb ... spre dreapta....fusesera schimbate bieletele.....s-a reglat unghiul cu volanul intelenit...am plecat la proba .. ce sa vezi .. era stramb spre stanga ... m-am intors..acum e aproape drept ... iarasi .. putin miscat spre dreapta .. masina de tras nu trage la directie .. se tine dreapta ... experiente asemanatoare cineva ..? This post has been edited by siriteanu: 10 Sep 2011, 16:35 |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Salut,
Mi se tocesc si mie cauciucurile pe spate/exterior. Spre deosebire de voi mie mi se tocesc egal stanga/dreapta. Zilele astea am facut un drum de 100 Km in afara orasului si la revenire am observat ca, cauciucurile pe spate erau mai negre pe exterior (pe o portiune de 5 mm). Aveti mai jos o imagine cu portiunea pe care cauciucul era mai inchis la culoare (ca si cum ar fi fost frecat de ceva, si este la fel la ambele roti) Astept pareri, sugestii etc Multumesc Attached thumbnail(s) dunlop_sp_sportmaxxg.jpg ( Size: 258.16k ) Number of downloads: 225 867h.jpg ( Size: 247.91k ) Number of downloads: 232 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
gastorro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 27 September 15 ![]() |
QUOTE(gabize @ 19 Feb 2009, 20:08) MEA CULPA! Am luat in considerare doar cazul in care muti roata cu totul, fara sa dai jos anvelopa si s-o intorci ... N-ai nici o 'culpa' ! S-A AJUNS LA TAMPENIA ASTA CU DESCALTATUL ANVELOPEI DOAR DIN CAUZA EORILOR DE PROIECTARE SI FABRICARE RENAULT !!! Pur si simplu geometria fixa din spate ESTE GRESITA din fabrica. Toate aceste tampenii de masini sunt DEFECTE din FABRICA ! This post has been edited by gastorro: 3 Jul 2018, 09:32 |
--------------------
Renault
Megane2 facelift 1.4 16v K4J740
2006.12
- CYO-274
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Comentariul meu e antic și se referea la sensul de rotație, fără a lua la acel moment în calcul că există cauciucuri care au doar interior/exterior.
3 Jul 2018, 10:34: QUOTE(gastorro @ 3 Jul 2018, 10:27) N-ai nici o 'culpa' ! S-A AJUNS LA TAMPENIA ASTA CU DESCALTATUL ANVELOPEI DOAR DIN CAUZA EORILOR DE PROIECTARE SI FABRICARE RENAULT !!! Pur si simplu geometria fixa din spate ESTE GRESITA din fabrica. Toate aceste tampenii de masini sunt DEFECTE din FABRICA ! Nu cunosc fenomenul, poate laguna ta a suferit ceva modificări sau accidente care să provoace acest lucru. This post has been edited by gabize: 3 Jul 2018, 09:34 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
gastorro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 27 September 15 ![]() |
Nu trebuie sa te scuzi. LOGICA ta este corecta. Nimeni n-ar trebui SA PLATEASCA scosul gumelor in fiecare an !
|
--------------------
Renault
Megane2 facelift 1.4 16v K4J740
2006.12
- CYO-274
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Suntem în filme diferite!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 14:48 |