Computer bord, Cum se poate monta ?
![]() ![]() ![]() |
Computer bord, Cum se poate monta ?
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
In afara de cutia cu relee, in fata ei, in spatiul dintre cutia cu relee si far mai aveam un calculator in care intrau mai multe cabluri cu mufe care veneau de la cutia de viteze automata. Eu de calculatorul ala spun.. nu de ECU. In cel mai scurt timp voi atasa cateva poze.. sa ma fac inteles mai bine...
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
kokosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 1 September 08 ![]() |
Deci man:
Trebuie sa fie ceva pe cablu de kilometraj. Eu am loc, dar nu stiu unde e magnetu, teoretic (si practic) ar trebui sa fie un magnet care se invarte pe cablu de kilometraj. Senzorul este, am si pus poza cu el. Dar trebuie sa fie undeva magnetul... ce sa zic... mai cautam si mai vedem, poate mai multi reusim impreuna. N-am reusit sa gasesc alta masina ca a me sa vad daca e la fel.... Si nu stiu daca cablurile sunt la fel sau nu (cablu de km) This post has been edited by kokosu: 25 Mar 2009, 20:22 |
--------------------
Ren
R19 1721/R19 1794
93/94
|
|
kokosu |
![]()
|
Ieri mi-am facut sa mearga compu! Am luat de la dezmembrari un cablu de kilometraj de Laguna! Care avea senzor. si le-am taiat capetele, le-am inversat si am rezolvat... Pt cine nu stie, cel de Laguna e mai scurt. Partea proasta e ca desi am schimbat numa' capatul, parca imi oscileaza un pic acum acul de la km. cel putin pana la 70km/h face...Inainte nu facea. Poate nu am facut eu tot bine, sau poate ala de laguna avea un pic de uzura. Desi l-am uns si n-am facut numai vreo 3 km dupa modificari...
![]() |
--------------------
Ren
R19 1721/R19 1794
93/94
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari, posibil sa fie un pic uzat, sau sta in alta pozitie fata de laguna, incerca sa stea cat mai pe drept, la intrare in ceas.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
Cum am promis am revenit cu niste poze.. scuze de intarziere. Astept parerile voastre. Repet: in poze veti observa calculatorul pe care eu l-am scos de pe masina cat si locul unde era pozitionat, pe partea soferului intre blocul de relee si far.
2 Apr 2009, 21:13: Si daca tot am pus si eu in sfarsit poze.. sa ma laud si eu.. acesta este "Fulgerul Verde" ![]() 1. mi s-a rupt antena... nu gasesc la dezmembrari si ma gandesc sa pun una din comert (am vazut ceva interesant la sellgross) 2. am un far de un fel (monobloc) si unul de celalalt fel (vreau sa fie ambele la fel dar nu stiu pe care sa-l tin.. cred ca cel cu doua becuri e mai bun.. sfaturi va rog) 3. am o nelamurire... cred ca am oglinzi electrice.. cum pot afla??? va multumesc anticipat si ma bazez pe voi! ![]() This post has been edited by dj_bonssay: 2 Apr 2009, 21:13 Attached thumbnail(s) DSC00442.JPG ( Size: 236.92k ) Number of downloads: 157 DSC00444.JPG ( Size: 240.68k ) Number of downloads: 159 DSC00445.JPG ( Size: 169.95k ) Number of downloads: 157 DSC00446.JPG ( Size: 220.54k ) Number of downloads: 153 DSC00449.JPG ( Size: 220.55k ) Number of downloads: 146 DSC00450.JPG ( Size: 277.75k ) Number of downloads: 60 DSC00447.JPG ( Size: 255.35k ) Number of downloads: 69 DSC00448.JPG ( Size: 262.88k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
LeonMan |
![]()
|
![]() Fan RENAULT Group: Members Posts: 247 Joined: 19 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Antena se potriveste de logan din comert, eu am montat-o la mine si e identica cu cea originala, plus ca este valeo produsa in franta, si am dat 50 sau 60 lei pe ea completa, cu soclu, cablu, mufa, batul antenei. Si functioneaza radioul super.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
dj_bonssay |
![]() ![]()
|
E greu de schimbat antena? adica ma pot descurca si eu sau tre sa merg la un mecanic?
M-am uitat putin pe la plafoniera si nu stiu cum sa o dau jos.. bine ca nici nu am tras prea tare de ea, in ideea "sa nu stric, mai bine intreb intai". Multumesc de indicatii! |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
tragi usor de de capacu ala cu geamuri de la plafoniera de deasupra oglinzii. dupa aia o sa iti ramana in suport cu cele 2 becuri si cu cate o clema in capete. tragi de clemele alea si scoti platou cu becuri dupa care tragi de mufa. in locu ramas vezi un surub in plafon. ala e surubu de la antena
scuze da la ora asta nu imi pot stoarce creieru sa scot alti termeni ca sa intelegi mai bine ... |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Farul cu fazele separate este fara indoiala superior celui cu H4, dar este totodata si mai scump.
Vad ca ai Baccara - acest model a venit din fabrica cu faruri duble, deci eu ti-as recomanda sa ii pastrezi pe cel original si sa gasesti unul la fel. Cat despre oglinzile electrice... de la natura ar fi trebuit sa ai, dar cine stie prin ce maini a trecut saraca masina... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
dj_bonssay |
![]()
|
Masina a fost adusa din Germania acum vreo 4 ani si a fost folosita putin pana la mine. Am tras concluzia ca am oglinzi electrice in iarna cand, dimineata asteptand sa isi faca treaba dezaburirea de pe luneta, am constatat ca gheata de pe oglinda din dreapta se topea, pe cand cea de pe oglinda din stg nu. Cum dau oglinda de la sofer jos? (am oglinda electrica), si ce probleme credeti ca au aparut de nu mai merge incalzirea? parerea mea este ca s-a dus rezistenta de pe spatele oglinzii.
Astept un far cu faze seprate. Daca are cineva de vanzare sa se afirme. Ce avantaje mai are Bacara fata de altele? |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
R19/16v |
![]()
|
Tapiteria de piele
![]() |
--------------------
DS
5H
|
dj_bonssay |
![]()
|
E frumoasa.. doar ca vara iei foc cand te asezi.. si iarna e rece ca-n frigicer:)) plus ca ii mai fac si tratament.. unde cel mai ieftin e 40 de ron. In fine.. despre calculatorul ala ce poti sa-mi spui? ca "super mecanicii" de la Renault din bc se uita ca la ozn.. si nu mai zic: 3 mecanici...5 variante
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
R19/16v |
![]()
|
Pai ce sa iti zic despre el?
|
--------------------
DS
5H
|
kokosu |
![]()
|
deci man daca ai calculator, eu as incepe cu senzorul de pe cablu de kilometraj. vezi daca il ai, daca e la locul lui senzorul Hall. Dupa aceea e in bord o mufa speciala pt display. Eu am rupt-o din pacate cand am incercat sa o desfac. take care! Si mai e mufa de la rezervor care itit indica cati L de benzina mai ai. Tie nu iti merge deloc? ADica nu indica nimic? Nu prea ai ce sa faci cu calculatorul si cu releele din poza... Daca le-ai pus la loc se presupune ca ai curatat contactele...
|
--------------------
Ren
R19 1721/R19 1794
93/94
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
vad cata benzina mai am in rezervor. as pune un cablu de ala cu senzor.. dar stau si ma gandesc ca acolo unde e un senzor e si un cititor pt senzorul ala.. la fel ma gandesc ca nu cumva modelul de ceas pe care il am in bord sa fie fara cititorul ala.... eu as incerca sa pun un cablu de ala cu traductor.. dar nu unul nou ca nu as baga banii in ceva, ce cred ca nu ar merge. am cautat un sh sa fac o proba, dar nu am gasit. am nevoie de un pret pt un cablu de km nou cu traductorul acela. ma poate ajuta cineva?
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
placuta ovala first
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
R19/16v |
![]()
|
Era pe la 500 ron anul trecut.
|
--------------------
DS
5H
|
dj_bonssay |
![]()
|
Deci pana sa iau unul nou am sa caut unul second. Are cineva de vanzare? m-ar mai interesa si farul ala cu 2 becuri pt partea soferului si un semnalizator-fata pentru partea cealalta. Si in alta ordine de idei as vrea sa-mi schimb amortizoarele pe spate. Ce firme imi recomandati si la ce preturi? multumesc
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
kokosu |
![]()
|
crezi ca m-am apucat sa iau unu de laguna degeaba? sa tai, sa schimb, daca gaseam ieftin unu? ehehehe... desfa cablu si vezi daca ai sus pe cablu montajul cu senzor cu mufa (tre' sa aiba 3 fire: galben , negru si alb parca). ti-am spus de cateva posturi, dar nu vrei sa intelegi... si e numai un capac cu 2 suruburi...
|
--------------------
Ren
R19 1721/R19 1794
93/94
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
@kokosu Am sa desfac capacul ala de sub ceasuri sa ma uit daca am mufa aceea speciala pt display. Daca nu ai fost atent, cred ca am zis o data ca am cablu fara senzor, pt ca am vazut cand a fost montat. In cazul in care gasesc mufa aceea cu 3 pini pt cablu cu senzor, parerea mea este ca prin schimbarea cu un cablu cu senzor ar trebui sa-mi functioneze toate optiunile calculatorului. Are cineva alta parere? Ar trebui sa mai tin cont de altceva? inca astept sugestii
![]() Codul de pe placuta ovala este: B53Y 49 120 CJ 968 E5 D017678. Va multumesc |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:01 |