Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme la Capota, Am nevoie de ajutor Urgent !

Mertzanul
post 22 Feb 2009, 14:32
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Fratilor ! smile.gif))) treaba e ca masina mea era in parcarea politiei de la Sectia 1 Bacau ....tocmai pentru ca am circulat cu numerele expirate !!!! de pe 23 decembrie m-au prins si stau geana pe toti cu astfel de numere ! am dosar penal + nici in momentu asta nu am permis ! asta e adevarul ! Masina am mutat-o seara cu o platforma ! numai atunci putea veni baiatu ala sa de duca ( mai avea un prieten RAR a doua zi ) ! intelegi de ce nu am dus-o la service !!!! dar se gaseste treaba din aia la dezmembrari si o fac ca noua ! Drept recompensa pentru durerea cauzata la masian o sa ii schimb uleiul + filtru + filtru de benzina + buji noi....alea vechi mai erau bune dar le schimb ! si un senzor !! deci ea are avantaj ! eu degete lovite smile.gif)))

--------------------
Renault Laguna 1 - BC 89 PPM 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
just_illusions
post 22 Feb 2009, 14:50
Post #32

Membru autentic

From: Timisoara

console.gif

--------------------
Renault Laguna - TM 11 YNF 1999 / 1.8 16v /
+
Johnny78
post 22 Feb 2009, 15:04
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti, Jud. Bacau

QUOTE(Mertzanul @ 22 Feb 2009, 15:32)
Fratilor ! smile.gif))) treaba e ca masina mea era in parcarea politiei de la Sectia 1 Bacau ....tocmai pentru ca am circulat cu numerele expirate !!!! de pe 23 decembrie m-au prins si stau geana pe toti cu astfel de numere ! am dosar penal + nici in momentu asta nu am permis ! asta e adevarul ! Masina am mutat-o seara cu o platforma ! numai atunci putea veni baiatu ala sa de duca ( mai avea un prieten RAR a doua zi ) ! intelegi de ce nu am dus-o la service !!!! dar se gaseste treaba din aia la dezmembrari si o fac ca noua ! Drept recompensa pentru durerea cauzata la masian o sa ii schimb uleiul + filtru + filtru de benzina + buji noi....alea vechi mai erau bune dar le schimb ! si un senzor !! deci ea are avantaj ! eu degete lovite smile.gif)))
*

Sa nu imi spui ca te-a prins Bejenaru cu mata in sac. Sau Vintila...

--------------------
Renault Laguna 2.0 - BC 99 AEB 1994/Business
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 22:37
Dacia