Burduf planetara rupt!, AJUTOR!!! Cum se schimba?
![]() ![]() ![]() |
Burduf planetara rupt!, AJUTOR!!! Cum se schimba?
catalincre |
![]()
|
||
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault/nissan
twingo/note
2009 night&day/2006 acenta
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|||
corbitzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 6 August 07 ![]() |
si eu am avut aceeasi problema, si mie mi-a montat un mecanic un burduf de planetara de dacie (cel cu mai putine riduri)...operatiunea nu a costat mult; iaca au trecut deja aproape 2 ani si n-am nici o problema cu el... probabil ca e o improvizatie pentru unii aiurea, dar functioneaza ok!
|
--------------------
Renault
Twingo
03.2004/Privilege
- AB06GTU
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Orice improvizatie care rezolva problema ok si nu influenteaza in mod negativ functionarea masinii, se cheama SOLUTIE.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbitzu @ 6 Jul 2009, 22:33) si eu am avut aceeasi problema, si mie mi-a montat un mecanic un burduf de planetara de dacie (cel cu mai putine riduri)...operatiunea nu a costat mult; iaca au trecut deja aproape 2 ani si n-am nici o problema cu el... probabil ca e o improvizatie pentru unii aiurea, dar functioneaza ok! De la care dacie? Solenza, Logan sau 1300/1310? Este o informatie importanta si buna de retinut. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
operatia presupune demontarea planetarei din articulatia respectiva (CV sau butuc roata).
Eu cred ca am platit in jur de 120 RON pt un cielo |
-------------------- |
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
azi am fost sa comand burduful dar problema e ca pentru anul meu de fabricatie (95) sunt trei tipuri de burdufuri cu dimensiuni ale diametrelor diferite. stie cineva cum aflu fara sa desfac planetara, ce tip de burduf se potriveste?
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
2009 night&day/2006 acenta
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:15 |