Sfaturi conectare MP3 player la casetofon, Fara casete adaptoare sau alte prostii
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi conectare MP3 player la casetofon, Fara casete adaptoare sau alte prostii
denzzel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 2 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Audi
80 B3
1.6 benzina 75 CP 1988
|
|||
chin3zu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 February 15 From: Bacau ![]() |
Salut! Stiu ca e un topic vechi, dar postez aici ca sa nu mai deschid altul.
Am un casetofon Philips, de pe Logan Ph1 caruia am incercat sa ii pun o intrare auxuliara pe pinii pentru magazia de CD-uri si, bineinteles, nu a mers. As putea renunta la partea de caseta si sa pun acolo intrarea AUX? Am incercat la alt casetofon sa pun intrare AUX in locul capului de redare, dar semnalul este prea mare si am distorsiuni. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut, stie cineva daca se poate fenta un sony CDX GT410U sa mearga de pe comenzile de pe volan? Player-ul are o telecomanda pe IR, ma gandesc ca daca modific aparatul sa fac bypass la telecomanda (oricum nu o folosesc). E suficient daca fac sa mearga volumul (+, -, eventual mute), nu imi trebuie toate comenzile.
Acel bus control in, pentru cd-charger, ar putea fi folosit la ceva? Din ce am observat este corelat cu bus audio, deci tind sa cred ca nu. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu pare a accepta comenzi pe fir. Poti bricola telecomanda, dar nu cred ca merita.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
nct78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 October 16 ![]() |
Salut. As dori sa stiu daca a incercat cineva sa schimbe un tuner list cu un radio cd cu aux blaupunkt de pe Duster? functioneaza macar comenzile de la volan?
|
--------------------
renault
scenic
2002 scenic 1 ph.2 1.9dci 105cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 07:45 |