Problema Directie
![]() ![]() ![]() |
Problema Directie
csm2007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio symbol
2005
|
|||
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
In spatele proiectorului si farului stanga ai pompa electrica a servodirectiei. Probabil ai atins-o si a pierdut lichid. Vezi daca ai bara de protectie julita / lovita in partea de jos. Sub aripa in fata rotii , catre far ai un capac de plastic care se trage si vezi pompa.
Attached thumbnail(s) pompa.JPG ( Size: 9.8k ) Number of downloads: 241 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
@csm2007:
daca vrei te pot ajuta sa demontam pompa si sa vedem ce are/reparam.da-mi un pm cu nr tau de tel. bafta |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
DXL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 28 November 09 ![]() |
ai sesizat cumva ca face un zgomot mai cidat un bazait ceva ? daca face e clar pompa care are ceva probleme. daca merge greu si nu se mai aude nici un bazait poate fi mai grav. trebuie desfacut masurat si la urma bobinat....
|
--------------------
Clio
Symbol
2007
- B-60-DXL
|
|
csm2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 June 13 ![]() |
nu a fost pompa...am verificat-o si e ok....dar dupa ce m-am uitat la ea, fara sa demontez si sa fac nimic deosebit, doar am pus mana pe ea practic si m-am uitat daca s-a scurs lichid si-a revenit...nu imi pot da seama care a fost cauza...am mers cca 150km cu ea asa pana sa ma uit acolo
|
--------------------
Renault
Clio symbol
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:18 |